הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תקוע וצריך עזרה בשיפור תודה מראש

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
כיום אני לוחץ לחיצת חזה בספה בסט ראשון

כ-110 ביין 4-6 חזרות
אחר כך יורד ל 100 לעוד שני סטים בין 10-7 חזרות

אני 188 שוקל 78 ביום טוב עובד 5-4 פעמים בשבוע כל יום שריר אחר ומבצע ביין 12-15 סטים לשריר

לא עובד כלל רגלים
מה שכן נסיתי לעשות זה לשפר יד אחורית וכתפיים שניהם אצצלי שרירים חזקים אז לא יודע עד כמה עוד זה יוכל לעזור לי
אבל ללחוץ פעם בשבוע לא נראה לי שזה מספיק הבעיה שניסיתי ללחוץ פעמיים בשבוע בנץ והרגשתי שלא התאוששתי מספיק

יש רעיון אייך להשתפר אני מעוניין תוך כחודשים להרים 120 לפחות 5 פעמים

אם האינפורמציה לגביי עזרתי דלה עדכנו אותי והוסיף תחסר תודה מראש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ראשון-גב
שני -מנוחה
שלישי-חזה
רבעי -יד קדמית
חמישי-מנוחה
שישי-כתפים
שבת-יד אחורית

לא מתאמן רגליים מסיבות שסקווטס ודד ליפטס מסוכנים לגב שלי כמו שציינתי שני בלטים בגב התחתון

לגבי הפרמידה אני עושה קודם משקלים גבהים ויורד קצת לא דרסטית בין סט לסט

למה סרטון חחח ? לא מחפש עצה בטכניקה לא משתמש בכל שיטות קיצורי התנועה וכו
ההפך כמה שיותר חזה

לגבי ההוא שאמר שקשה לי
לא הסברת תעצמך מספיק
ולא הבנתי למה הוחלט שפרמידות זה חרא בגלל שכמה ילדים בני 15-17 ניגמר להם האויר .?!
צריך טיעון טיפה יותר משכנע

אתה צריך לעבוד בעצימות גבוהה, פרמידה מונעת ממך לעבוד כך
אלא אם כן הפרמידה היא ל5 ועם משקל עולה, וגם זה לא מתאים למתאמן מתחיל (אתה בין היתר)

למה אתה מקדיש אימון שלם ליד קדמית ואימון שלם ליד אחורית ?
איזה תרגילים אתה עושה בכל אימון ?

לגבי הסרטון החוק השני בפורום אומר שאם דיברת על משקל אתה חייב סרטון

ראשון-גב
שני -מנוחה
שלישי-חזה
רבעי -יד קדמית
חמישי-מנוחה
שישי-כתפים
שבת-יד אחורית

לא מתאמן רגליים מסיבות שסקווטס ודד ליפטס מסוכנים לגב שלי כמו שציינתי שני בלטים בגב התחתון

לגבי הפרמידה אני עושה קודם משקלים גבהים ויורד קצת לא דרסטית בין סט לסט

למה סרטון חחח ? לא מחפש עצה בטכניקה לא משתמש בכל שיטות קיצורי התנועה וכו
ההפך כמה שיותר חזה

לגבי ההוא שאמר שקשה לי
לא הסברת תעצמך מספיק
ולא הבנתי למה הוחלט שפרמידות זה חרא בגלל שכמה ילדים בני 15-17 ניגמר להם האויר .?!
צריך טיעון טיפה יותר משכנע

למה סרטון? כי יש חוקים בפורום: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=8711
מזל טוב, יש לך שבוע.

כן, אתה צודק בהחלט לא הבאתי טיעון משכנע, על זה שפירמידות לא מאפשרות לך להכניס מספיק עבודה איכותית. אבל ילדים בני 15 שנגמר להם האוויר? WTF? אילו הודעות אתה קורא?
אם אתה לא יודע לקרוא בעברית, לא יודע אם יש טעם להפנות אותך ל:

Science and Practice of Strength Training של Zatsiorsky & Kraemer, עמוד 94. זה באנלית, ואין לי מושג מה תסיק מזה.

במילא אתה תעשה מה שאתה רוצה, אז חבל על הזמן. יש לך שבוע.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא מאמין למה שאני קורא אתה יכול עכשיו להעיף אותי אני לא מתרגש מה זה החוק המפגר הזה
באתי לפחות ככה חשבתי לפורום יעוץ עזרה אני לא התרברבתי כולה התיעצתי אמרתי שאני תקוע על משקל מסוים תקופה מסוימת צפיתי לעזרה הבנה וסבלנות ומקצועיות מחלק המבינים שבינכם
דבר נוסף- אני מתיעץ ומנסה ללמוד ואייך להשתפר לא חושב ואיין בהיגיון חובת הוכחה על ידי פוסטטר סרט תלת מימד או תמונה איין לי תסבלנות וזה נישמע לי הדבר הכי דבילי בעולם אני מתאמן כי אני נהנה מוציא אגרסיות טרפיה עצמית אייך שתקרא לזה אבל לא אובססיבי כמו כמה מהאנשים פה
אם היה לי שאלה לגביי טכניקה אז יש מין ההיגיון

נראה שאם מישהו יגיד לך שאחרי שעובד חזק אירובי למשל יש לו כאבים במפשעה והרגשה של כאבים באשכים(לרוב דלקת ספורטאים מפשעתית) תבקש מימנו לצלם תביצים
תעשה טובה תתחיל להתבגר
נ

• פותח/ת השרשור
לגבייmoo
ךמה פרמידות מאוד גורמות לעבוד בעצימויות גבהות אני עושה רק פרמידה יורדת ועובד בטווח של 6-8 חזרות
ומקסימום משקל פר סט עם חישוב ההתעיפות

למשל יד אחורית עושה לחיצה צמודה
פולי עליון
ואחר כך בישיבה על ספסל מוטה כלפי מעלה שהפולי מאחרויי מן פשיטות מרפק מאריך תראש הארוך

יד קדימית
פרמידה של כפיפת מרפקים בישיבה
W מוט
פטישים
ולפעמים אמות לפעמים מבודד על ספה ועוד כפיפה

אם יש עוד משהו שתרצה לדעת העדכן לא אדבר על משקלים כי אז יאלץ להכין סרט בארוך מלא

נערך לאחרונה:
שמע אני לא מאמין למה שאני קורא אתה יכול עכשיו להעיף אותי אני לא מתרגש מה זה החוק המפגר הזה
באתי לפחות ככה חשבתי לפורום יעוץ עזרה אני לא התרברבתי כולה התיעצתי אמרתי שאני תקוע על משקל מסוים תקופה מסוימת צפיתי לעזרה הבנה וסבלנות ומקצועיות מחלק המבינים שבינכם
דבר נוסף- אני מתיעץ ומנסה ללמוד ואייך להשתפר לא חושב ואיין בהיגיון חובת הוכחה על ידי פוסטטר סרט תלת מימד או תמונה איין לי תסבלנות וזה נישמע לי הדבר הכי דבילי בעולם אני מתאמן כי אני נהנה מוציא אגרסיות טרפיה עצמית אייך שתקרא לזה אבל לא אובססיבי כמו כמה מהאנשים פה
אם היה לי שאלה לגביי טכניקה אז יש מין ההיגיון

נראה שאם מישהו יגיד לך שאחרי שעובד חזק אירובי למשל יש לו כאבים במפשעה והרגשה של כאבים באשכים(לרוב דלקת ספורטאים מפשעתית) תבקש מימנו לצלם תביצים
תעשה טובה תתחיל להתבגר
נ

קיבלת ייעוץ ועזרה, אבל אתה ממשיך לשכנע את כולם שהדרך שלך הכרחית ועובדת, למרות שיצאת בהצהרה שאתה תקוע. מה עוד אתה רוצה?

• פותח/ת השרשור
לא לקרוא לשיטה זבל אפשר לומר לא אפקטיבי
להתנהג כמו בן אדם ובטח שאם נותנים סיבה מסוימת אז הסבר קצת יותר מעמיק
ציפיתי לדיון כנראה הייתי אופטימי
שמע ובקשר לקטע עם השבוע תחסוך תשטויות אני לא הולך לעלות שום סרטון לא משחק במשחק המפגר הזה
אם בא לך אפרוש מרצון ואם לא פשוט תתן תבאן עכשיו בכל מקרה כמו שהסברתי לך מקודם זה אחד הדברים הכי מפגרים שקראתי
יש כמה פורומים רצינים בחו"ל ששם יש דבר שנקרא הבנה ואמונה בין החברים ולא מבקשים הוכחה לכך שדוברים אמת אולי יש פה כמה אנשים שקרנים בפורום מה אכפת לך כל אחד בסוף הולך לישון אם האמת שלו והמציאות תופחת על פני השקרנים נקודה למחשבה

לא אפקטיבי = זבל. אתה נעלב בשם הפירמידות?
הסברתי לך מספר פעמים שזה לא מאפשר להכניס מספיק עבודה איכותית. מספיק עבודה איכותית = מספיק נפח בעצימות מספיק גבוהה. אתה לעומת זאת פלטת שטויות כמו "זה קשה לי", או "אחי, אבל צריך פירמידות כדי לשבור שיאים, או לצאת מצב שבו אתה תקוע" ושטויות בסגנון. שזה קצת אירוני, כי אתה בא להגן על שיטה שמשום מה לא עובדת לך, אתה לא חושב?

אגב, אין לי אמונה באנשים. מצטער. אל תדאג, אתה לא תקבל באן, כי האשכול הזה בגדר הומור עכשיו, עד שנכניס אותו לחוקי הפורום.

• פותח/ת השרשור
מה שרשמת לא קשור לכלום בכלל לא מגן על השיטה אני רוצה להבין יותר מה שרשמת נתתי תטיעון שלי ציפיתי לקבל טיעון קצת יותר עמוק מאשר תעשה ככה וככה כי זה יותר טוב
שמע תחלס יש מלא שיטות וכולם נכונות וכולם גם לא נכונות תחלס אתה יודע כל דבר תלוי מה משפיע הכי טוב
שאלתי בעיקר רציתי לדעת אם שווה להכניס אולי עוד אימון חזה ובאיזה עצימות אולי לקחת הפסקה להוריד משקל ואז לעלות אתה יודע לא הכל שחור ולבן וצפיתי לקבלת כמה הצעות ולא רק הצעה אחת שאולי חשבתי שהיא לא הכי נכונה בשבילי לא אומר שאני חייב לקבל מה שאתה חושב לנכון יש עוד דעות ועוד שיטות אבל בהחלט צפיתי לדיון קצת יותר מעמיק ומסביר פנים

אל דאגה לא דאגתי לשניה מהבאן שלך

• פותח/ת השרשור
אם איין לך אמונה באנשים אז במי שאתה לא מאמין אל תשרוף את זמנך היקר עליוו זה מה שאני עושה ....

לגבייmoo
ךמה פרמידות מאוד גורמות לעבוד בעצימויות גבהות אני עושה רק פרמידה יורדת ועובד בטווח של 6-8 חזרות
ומקסימום משקל פר סט עם חישוב ההתעיפות

למשל יד אחורית עושה לחיצה צמודה
פולי עליון
ואחר כך בישיבה על ספסל מוטה כלפי מעלה שהפולי מאחרויי מן פשיטות מרפק מאריך תראש הארוך

יד קדימית
פרמידה של כפיפת מרפקים בישיבה
W מוט
פטישים
ולפעמים אמות לפעמים מבודד על ספה ועוד כפיפה

אם יש עוד משהו שתרצה לדעת העדכן לא אדבר על משקלים כי אז יאלץ להכין סרט בארוך מלא

אתה אמיתי ?
אתה בא למכון עושה כמה תרגילים ליד קדמית בפרמידה והולך הביתה ?😣

איפה האימון פה ?

איזה טיעון?
moo אמר לך לא לעשות פירמדות על מנת שתוכל לעבוד בעצימת גבוהה,אתה ענית "ךמה פרמידות מאוד גורמות לעבוד בעצימויות גבהות"(SystematicChaos,לטיפולך),ואחר כך רשמת 4 תרגילים שונים לבייספס..אחלה טיעון,במיוחד אהבתי את הנחת היסוד - כל מה שאתה עושה נכון.

מה שרשמת לא קשור לכלום בכלל לא מגן על השיטה אני רוצה להבין יותר מה שרשמת נתתי תטיעון שלי ציפיתי לקבל טיעון קצת יותר עמוק מאשר תעשה ככה וככה כי זה יותר טוב
שמע תחלס יש מלא שיטות וכולם נכונות וכולם גם לא נכונות תחלס אתה יודע כל דבר תלוי מה משפיע הכי טוב
שאלתי בעיקר רציתי לדעת אם שווה להכניס אולי עוד אימון חזה ובאיזה עצימות אולי לקחת הפסקה להוריד משקל ואז לעלות אתה יודע לא הכל שחור ולבן וצפיתי לקבלת כמה הצעות ולא רק הצעה אחת שאולי חשבתי שהיא לא הכי נכונה בשבילי לא אומר שאני חייב לקבל מה שאתה חושב לנכון יש עוד דעות ועוד שיטות אבל בהחלט צפיתי לדיון קצת יותר מעמיק ומסביר פנים

אל דאגה לא דאגתי לשניה מהבאן שלך

אתה יודע מה זה עצימות?

• פותח/ת השרשור
האמת אני מאמן בחדר כושר פרטי אז מידי פעם יש חור אז שרירים קטנים משתדל לעשות שם
עוד דבר האמת שכן הייתי אומר לך תמשקל שאני מרים ביד קדמית אבל אז תצטרך להצטיד במשקפי תלת מימד לפי חוקי הפורום חח אבל ברצינות פעם בשבוע בייספס לי אישית מספיק מה הפליאה בכך?
אגב אימנתי פעם במקום שבו אחד המאמנים היה מר ישראל ב2003 ובאדי בילדר עד היום בחור מדהים הוא היה מתאמן גם כל יום שריר ועוד כמה אנשים שאני מכיר שהגיעו להישגים יפים ומבטח משקלים יפים

ממ לא בדרך כלל ביד קדמית אחרי זה רץ

• פותח/ת השרשור
כן אבל לא הבנתי למה אימון פרמידה אינו עצים?

בחיים לא טענתי מה שאני עושה נכון איין נכון ולא נכון בספורט הזה יש בלי סוף שיטות ועל כל אחד יכול כל דבר לעבוד אחרת

בוא אני אעזור לך,עצימות = % מהRM1. תפעיל את הראש.
אם אין "נכון" ו"לא נכון" (בהנחה שנכון=יעיל),למה לך להרים משקולות?שב בבית ותדחוף 6K קלוריות,גם מזה יגדלו לך השרירים.

כן אבל לא הבנתי למה אימון פרמידה אינו עצים?

בחיים לא טענתי מה שאני עושה נכון איין נכון ולא נכון בספורט הזה יש בלי סוף שיטות ועל כל אחד יכול כל דבר לעבוד אחרת

מה ההגדרה של עצימות?

• פותח/ת השרשור
DANIEL אל תתנשא עליי

אני יודע תאמין לי מצויין

דבר שני לגבי נכון ולא נכון הכל תלוי במטרות וגם פה אפשר תמיד לדון על השיטות והדרך וכו
אבל זה לא הנושא פה

DANIEL אל תתנשא עליי

אני יודע תאמין לי מצויין

דבר שני לגבי נכון ולא נכון הכל תלוי במטרות וגם פה אפשר תמיד לדון על השיטות והדרך וכו
אבל זה לא הנושא פה

אם אתה יודע, אז בו תעשה השוואה קטנה, על ההבדל בין האימון הבא:

לחיצת חזה: 110kg x 5 x 6

לבין:

לחיצת חזה: 112kg x 6, 100kg x 8, 90kg x 10, 80 x 12.

איפה יש יותר עבודה איכותית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית