הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר להקמת פורום חדש

איזה מהפורומים הבאים הייתם מעדיפים שייפתח?

• סה"כ מצביעים
    164
  • הסקר נסגר .
לא יודע אם לקרוא לפורום כזה פורום סטריט וורקאאוט אבל נראה לי שהרבה אנשים יעריכו פורום שיהיה למטרה של אימונים ביתיים ואימונים בחוץ ללא חדר כושר.

לא יודע אם לקרוא לפורום כזה פורום סטריט וורקאאוט אבל נראה לי שהרבה אנשים יעריכו פורום שיהיה למטרה של אימונים ביתיים ואימונים בחוץ ללא חדר כושר.
לי נראה שזה נכנס מתחת לקטוגריה של אימונים בכללי.

האירובי וכושר קרבי מרגיש לי שנופל תחת קטגוריית אימונים,כמו שהיה עד היום.

אני חושב שלאירובי אין יותר מדי לאן להתפתח. נגיד שהפורום יפתח כל השאלות יהיו: מה האירובי ששורף הכי הרבה קלוריות. איך לשלב אירובי בתוכנית אימונים, כמה זמן לעשות... לעומת זאת פורום ניתוח תנועתי אפשר לעלות סרטוני טכניקה, מאמרים חדשים לדון בתרגילי הבסיס...
זאת דעתי בכל אופן תעשו מה שבא לכם.

אני חושב שלאירובי אין יותר מדי לאן להתפתח. נגיד שהפורום יפתח כל השאלות יהיו: מה האירובי ששורף הכי הרבה קלוריות. איך לשלב אירובי בתוכנית אימונים, כמה זמן לעשות... לעומת זאת פורום ניתוח תנועתי אפשר לעלות סרטוני טכניקה, מאמרים חדשים לדון בתרגילי הבסיס...
זאת דעתי בכל אופן תעשו מה שבא לכם.
כמה סרטוני טכניקה תשים על חמש תרגילי בסיס?

כמה סרטוני טכניקה תשים על חמש תרגילי בסיס?
לא רק סרטוני טכניקה (למרות שכל סרטון הוא שונה לכן זה לא חוזר על עצמו) אפשר גם לדון על הרבה דברים בנושאים כמו יציבה נכונה, תנועות שונות של שרירים שונים, ממה נובעים כאבים... בנוסף, יש מקום לחילוקי דעות בין המשתמשים כמו בפורום pl גם בתחום הזה יש הרבה חילוקי דעות(שרירים שפועלים בתנועות וכדומה).

• פותח/ת השרשור
לא רק סרטוני טכניקה (למרות שכל סרטון הוא שונה לכן זה לא חוזר על עצמו) אפשר גם לדון על הרבה דברים בנושאים כמו יציבה נכונה, תנועות שונות של שרירים שונים, ממה נובעים כאבים... בנוסף, יש מקום לחילוקי דעות בין המשתמשים כמו בפורום pl גם בתחום הזה יש הרבה חילוקי דעות(שרירים שפועלים בתנועות וכדומה).
סרטוני טכניקה שמים גם בפורום PL, אני לא רואה צורך בפורום נפרד רק בשביל סרטוני טכניקה.

תחום של ניתוח תנועה או ארובי לא פחות רחב. כמו שנכתב פה אירובי זה לא רק לרוץ.
כמו שכתבתי , למה לא לפתוח מספר פורומים חדשים ואז לראות מה הולך יותר טוב ?

• פותח/ת השרשור
כמו שכתבתי , למה לא לפתוח מספר פורומים חדשים ואז לראות מה הולך יותר טוב ?
לא שוללים כלום, הרעיון בסקר הוא לראות אם יש ביקוש בכלל.
מצד שני, לפתוח פורום ולהשקיע בו זמן לא קטן רק כדי לסגור אחרי חודש-חודשיים זה נשמע לי מיותר.

אותו דבר אתה יכול לשאול לגבי כמעט כל ספורט.
הורדת ידיים זה ספורט מקצועי ומכובד מאוד. ניסיתי פעם להבין איך לעשות את זה כמו שצריך ובאמת מדובר בתחום מאוד מאוד מורכב.
אך עם 5 אנשים שהצביעו לו לא נראה לי שיש סיבה שהוא יקום. באותה נשימה גם נפתח תת פורום טיפוס קירות וצליפה בחץ וקשת.
@DonCorleon אם אתה רוצה שהפורום הזה יקום אתה מוזמן לקרוא לכל החבריה מהפייס ולדרבן אותם להצביע.
גם אני אשמח להכיר אותו.
צוחק. פשוט לא מעניין מספיק את רוב האנשים
ואפשר להגיד את זה על כל ספורט עובדה שאין פה שום ספורט בפורום שהוא לא קשור להרמת משקולות
אם כבר, אז הפורום שצריך זה פורום לספורטאים. יש ככ הרבה מחסור בחומר בפורום הזה בעיקר (כי בחו''ל יש יותר) לגבי איך להיות יותר מתפרץ, בכושר, לקפוץ גבוה, לקפוץ רחוק, לרוץ מהר, איך להיות גמיש יותר, זריז יותר איך משלבים אימונים עם אימוני כח.
זה נושא כל כך ענק וזה עצוב שאין את זה פה

צוחק. פשוט לא מעניין מספיק את רוב האנשים
ואפשר להגיד את זה על כל ספורט עובדה שאין פה שום ספורט בפורום שהוא לא קשור להרמת משקולות
אם כבר, אז הפורום שצריך זה פורום לספורטאים. יש ככ הרבה מחסור בחומר בפורום הזה בעיקר (כי בחו''ל יש יותר) לגבי איך להיות יותר מתפרץ, בכושר, לקפוץ גבוה, לקפוץ רחוק, לרוץ מהר, איך להיות גמיש יותר, זריז יותר איך משלבים אימונים עם אימוני כח.
זה נושא כל כך ענק וזה עצוב שאין את זה פה
אנחנו מנסים לעבוד על זה. מורן משקיע שעות בנסיון להביא לפה אנשים מהשורה הראשונה שיתנו ערך מוסף וידע רב בתחומים מגוונים.

אנחנו מנסים לעבוד על זה. מורן משקיע שעות בנסיון להביא לפה אנשים מהשורה הראשונה שיתנו ערך מוסף וידע רב בתחומים מגוונים.
לא סותר את ההצעה שלי. ולא משנה כמה אנשים תביא אין פה פשוט חומר לספורטאים רק לליפטינג.
זה אחת הסיבות למה הספורט בישראל ככ גרוע כי אף אחד לא מרים כי אין מודעות וידע עובדה הידע לאימוני כח עלה בשנים האחרונות וכולנו יודעים למה. אבל כל שחקן כדורגל/כדורסל עושה 10*4 בייספס abc
סיפור אמיתי חבר שלי כדורסלן עכשיו נרשם למכון אמר שבוע אני עושה כל יום כל הגוף להתרגל ואז עובר לabc.
ואז לא מבינים למה הספורט בישראל גרוע

לא סותר את ההצעה שלי. ולא משנה כמה אנשים תביא אין פה פשוט חומר לספורטאים רק לליפטינג.
זה אחת הסיבות למה הספורט בישראל ככ גרוע כי אף אחד לא מרים כי אין מודעות וידע עובדה הידע לאימוני כח עלה בשנים האחרונות וכולנו יודעים למה. אבל כל שחקן כדורגל/כדורסל עושה 10*4 בייספס abc
סיפור אמיתי חבר שלי כדורסלן עכשיו נרשם למכון אמר שבוע אני עושה כל יום כל הגוף להתרגל ואז עובר לabc.
ואז לא מבינים למה הספורט בישראל גרוע
לא התכוונתי לסתור את ההצעה שלך אלא לחזק אותה.
להביא אנשים מבחוץ זה גם ככה קשה כי אין אינטרס ממש גדול להגיב פה . אלה שעושים את זה מוערכים בעייני מאוד.
אם אתה רוצה לעזור אתה מוזמן לכתוב בעצמך פוסטים עם דברים שקראת בנושא ולהרים פה מקור ידע בתחום המדובר.
אתה תקבל את אותו הגמול שכולנו מקבלים: מוניטין ועזרה לאחרים מבחינת ידע. 😃

לא התכוונתי לסתור את ההצעה שלך אלא לחזק אותה.
להביא אנשים מבחוץ זה גם ככה קשה כי אין אינטרס ממש גדול להגיב פה . אלה שעושים את זה מוערכים בעייני מאוד.
אם אתה רוצה לעזור אתה מוזמן לכתוב בעצמך פוסטים עם דברים שקראת בנושא ולהרים פה מקור ידע בתחום המדובר.
אתה תקבל את אותו הגמול שכולנו מקבלים: מוניטין ועזרה לאחרים מבחינת ידע. 😃
אין לי ידע עד כדי כך נרחב וחוץ מזה אף אחד לא יקשיב לי.
אם אתם רוצים להסתמך על מידע שילד בן 17 מעוות מתוך משהו שהוא קרא בtnation אז נגיד. אבל שום רפרנס/הוכחות מדעיות יש לי/רצון/זמן/כח להשיג אותן

אם אתם רוצים להסתמך על מידע שילד בן 17 מעוות מתוך משהו שהוא קרא בtnation אז נגיד. אבל שום רפרנס/הוכחות מדעיות יש לי/רצון/זמן/כח להשיג אותן
אז מה אם אתה בן 17? איזהו חכם? הלומד מכל אדם. אך בהחלט חובת ההוכחה תהיה מוטלת עלייך...

• פותח/ת השרשור
יהב תמשיך לשחק פוטבול ותשאיר לאחרים לכתוב מאמרים

יהב תמשיך לשחק פוטבול ותשאיר לאחרים לכתוב מאמרים
בגלל זה אני לא מתנדב לכתוב. אבל כן בכללי הבנתי מקריאה של חומר איך להתאמן לביצועים ספורטיביים ואני חושב שעוד הרבה אנשים היו עושים את זה אם היה חומר בעברית ולא רק באנגלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית