עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאמר כלשהו יש?אין שום בעיה להמשיך לקחת
קצת קשה לסכם את זה במאמר אחד, פשוט עד היום לא נמצאו מחקרים שמצאו נזק כלשהו בלקיחת קריאטיןמאמר כלשהו יש?
ותודה ..
תשאר על 5 וקח כל יוםשלום לכולם
רציתי לשאול כמעט שנה( יוני שנה 2016) אני לוקח כל יום 5-10 גרם קריאטין 5-6 ימים בשבוע השאלה האם כדי לעשות קצת הפסקה או להמשיך כרגיל והאם בלי הפסקה זה גורם נזק כלשהו תודה..
@kotzer
אתה לא תהיה חלש יותר, זה לרוב יוריד לך קילואים בודדים מהמשקל המקסימלי שלך, ואולי חזרה או 2 ממה שהיית רגיל, ההבדל הוא לא עצוםאם אפשר להצטרף ולשאול שאלה קשורה משלי:
במה זה עוזר בעצם אם כשמפסיקים עם התוסף מתחלשים בהדרגה בחזרה? לפי מה שקראתי זה נשמע מיותר כי תוך כדי התיסוף תהיה 'חזק יותר' (תוסיף נניח 2 קילו למוט או חזרה) וכשתפסיק לתסף תרד אותם בחזרה, לא?
היה מחקר אחד שהראה קפיצה של DHT בגוף בשבועיים (אם אני זוכר נכון) הראשונים של לקיחת קריאטין, ויש עדויות ברחבי הרשת של אנשים שמדווחים על התדלדלות בשיער הקרקפת. כמה זה אמין, אני לא יודע.קצת קשה לסכם את זה במאמר אחד, פשוט עד היום לא נמצאו מחקרים שמצאו נזק כלשהו בלקיחת קריאטין
אז לשם מה לקחת מלכתחילה? זה כאילו אשליה שזה מחזק אותי אבל בסוף כשאפסיק אני אחזור בדיוק לאותו המקום (או טיפה יותר כי עבר זמן)אתה לא תהיה חלש יותר, זה לרוב יוריד לך קילואים בודדים מהמשקל המקסימלי שלך, ואולי חזרה או 2 ממה שהיית רגיל, ההבדל הוא לא עצום
ההתקרחות זה רק אצל אנשים מאוד מסויימים, ורק מזרז בקצת את מה שכבר היה קורההיה מחקר אחד שהראה קפיצה של DHT בגוף בשבועיים (אם אני זוכר נכון) הראשונים של לקיחת קריאטין, ויש עדויות ברחבי הרשת של אנשים שמדווחים על התדלדלות בשיער הקרקפת. כמה זה אמין, אני לא יודע.
כי זה מאפשר לך לעבוד יותר ועם יותר משקל, מה שייתן יותר גירוי לשריר ויחזק אותךאז לשם מה לקחת מלכתחילה? זה כאילו אשליה שזה מחזק אותי אבל בסוף כשאפסיק אני אחזור בדיוק לאותו המקום (או טיפה יותר כי עבר זמן)
אם אכן יש עליה ב-DHT, כל מי שהזקיקים שלו רגישים ל-DHT יסבול מזה - שזה רוב הגברים בעולם, החל מגיל מסוים.ההתקרחות זה רק אצל אנשים מאוד מסויימים, ורק מזרז בקצת את מה שכבר היה קורה
כן אבל זה עושה ההבדל מינימלי ביותראם אכן יש עליה ב-DHT, כל מי שהזקיקים שלו רגישים ל-DHT יסבול מזה - שזה רוב הגברים בעולם, החל מגיל מסוים.
ו"מזרז בקצת" זה מספיק אצל מישהו שמאבד את השיער.