הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת קריאטין ללא הפסקה

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם
רציתי לשאול כמעט שנה( יוני שנה 2016) אני לוקח כל יום 5-10 גרם קריאטין 5-6 ימים בשבוע השאלה האם כדי לעשות קצת הפסקה או להמשיך כרגיל והאם בלי הפסקה זה גורם נזק כלשהו תודה..
@kotzer

שלום לכולם
רציתי לשאול כמעט שנה( יוני שנה 2016) אני לוקח כל יום 5-10 גרם קריאטין 5-6 ימים בשבוע השאלה האם כדי לעשות קצת הפסקה או להמשיך כרגיל והאם בלי הפסקה זה גורם נזק כלשהו תודה..
@kotzer
תשאר על 5 וקח כל יום

אם אפשר להצטרף ולשאול שאלה קשורה משלי:
במה זה עוזר בעצם אם כשמפסיקים עם התוסף מתחלשים בהדרגה בחזרה? לפי מה שקראתי זה נשמע מיותר כי תוך כדי התיסוף תהיה 'חזק יותר' (תוסיף נניח 2 קילו למוט או חזרה) וכשתפסיק לתסף תרד אותם בחזרה, לא?

אם אפשר להצטרף ולשאול שאלה קשורה משלי:
במה זה עוזר בעצם אם כשמפסיקים עם התוסף מתחלשים בהדרגה בחזרה? לפי מה שקראתי זה נשמע מיותר כי תוך כדי התיסוף תהיה 'חזק יותר' (תוסיף נניח 2 קילו למוט או חזרה) וכשתפסיק לתסף תרד אותם בחזרה, לא?
אתה לא תהיה חלש יותר, זה לרוב יוריד לך קילואים בודדים מהמשקל המקסימלי שלך, ואולי חזרה או 2 ממה שהיית רגיל, ההבדל הוא לא עצום

קצת קשה לסכם את זה במאמר אחד, פשוט עד היום לא נמצאו מחקרים שמצאו נזק כלשהו בלקיחת קריאטין
היה מחקר אחד שהראה קפיצה של DHT בגוף בשבועיים (אם אני זוכר נכון) הראשונים של לקיחת קריאטין, ויש עדויות ברחבי הרשת של אנשים שמדווחים על התדלדלות בשיער הקרקפת. כמה זה אמין, אני לא יודע.

אתה לא תהיה חלש יותר, זה לרוב יוריד לך קילואים בודדים מהמשקל המקסימלי שלך, ואולי חזרה או 2 ממה שהיית רגיל, ההבדל הוא לא עצום
אז לשם מה לקחת מלכתחילה? זה כאילו אשליה שזה מחזק אותי אבל בסוף כשאפסיק אני אחזור בדיוק לאותו המקום (או טיפה יותר כי עבר זמן)

היה מחקר אחד שהראה קפיצה של DHT בגוף בשבועיים (אם אני זוכר נכון) הראשונים של לקיחת קריאטין, ויש עדויות ברחבי הרשת של אנשים שמדווחים על התדלדלות בשיער הקרקפת. כמה זה אמין, אני לא יודע.
ההתקרחות זה רק אצל אנשים מאוד מסויימים, ורק מזרז בקצת את מה שכבר היה קורה

אז לשם מה לקחת מלכתחילה? זה כאילו אשליה שזה מחזק אותי אבל בסוף כשאפסיק אני אחזור בדיוק לאותו המקום (או טיפה יותר כי עבר זמן)
כי זה מאפשר לך לעבוד יותר ועם יותר משקל, מה שייתן יותר גירוי לשריר ויחזק אותך

ההתקרחות זה רק אצל אנשים מאוד מסויימים, ורק מזרז בקצת את מה שכבר היה קורה
אם אכן יש עליה ב-DHT, כל מי שהזקיקים שלו רגישים ל-DHT יסבול מזה - שזה רוב הגברים בעולם, החל מגיל מסוים.
ו"מזרז בקצת" זה מספיק אצל מישהו שמאבד את השיער.

אם אכן יש עליה ב-DHT, כל מי שהזקיקים שלו רגישים ל-DHT יסבול מזה - שזה רוב הגברים בעולם, החל מגיל מסוים.
ו"מזרז בקצת" זה מספיק אצל מישהו שמאבד את השיער.
כן אבל זה עושה ההבדל מינימלי ביותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית