הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מישהו יודע להכין תוכניתת או להביא לי מוכנה??

• פותח/ת השרשור osher
  • פורסם בתאריך

osher

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-215
79
0
מישהו יכול להביא לי תוכנית אני לא כל כך מסתדר עם ה-AB-AB היא עמוסה לי מדי זה אימונים ארוכים ו4 בשבוע גובה 168ס"מ משקל 62 קילו משקל בנ'צ 60 ל5RM אהה ואני בן 16
תודה מראש:P

• פותח/ת השרשור
עשיתי אותה כבר והיא לא מתאימה לי אחר הצהריים אני יעלה תמונה ותגידו לי אתם אם SS מתאימה לי ו לאא 😃

• פותח/ת השרשור
חחח פטמות של גבר לשווא התכוונתי לתמונה של הרגליים אני יכול להקיףף את הקרסול עם כף הידד אז כמעט כל הזמן אני מגיע לכשל בסקוואט (ועל זה בדיוק מתבססת SS)

חחח פטמות של גבר לשווא התכוונתי לתמונה של הרגליים אני יכול להקיףף את הקרסול עם כף הידד אז כמעט כל הזמן אני מגיע לכשל בסקוואט (ועל זה בדיוק מתבססת SS)
זה אומר שאתה צריך לעשות SS ולעלות 30 קילו כדי שהמצב ישתפר

לא הבנתי כלום מהמשפט הזה, זאת אומרת, הבנתי כל מילה בנפרד אבל אני לא מצליח לראות פה שום מסר, מה הקשר בין אורך האצבעות והיקף הקרסול שלך לכשל בסקוואט? ואיך כשל בסקוואט קשור לאי יכולת ביצוע SS?

• פותח/ת השרשור
http://startingstrength.wikia.com/wiki/FAQ:The_Program

תרד לחלק שכתוב בו "First Workout" ותיישם מה שכתוב.
ותקרא את הספר.

מה אתה בא לתבסך אותי הרגת אותי לא מצאתי שום first workout עם כמה משקל אני אמור להתחיל?? 50% 100% 70% כמה זה כל מה ששאלתיי??

וגם SS היא תוכנית למתחילים לאא??? אני מתאמן כבר כמעט שנה עם הפסקה של 4 חודש באמצע
בקיצור מישהו יכול להציע ליתוכנית אחרת חוץ מSS כי אני כבר לא יכול לסבול את AB-AB ופשוט אני מגיע למצב שאני לא מסיים אימונים

נערך לאחרונה:
מה אתה בא לתבסך אותי הרגת אותי לא מצאתי שום first workout עם כמה משקל אני אמור להתחיל?? 50% 100% 70% כמה זה כל מה ששאלתיי??

וגם SS היא תוכנית למתחילים לאא??? אני מתאמן כבר כמעט שנה עם הפסקה של 4 חודש באמצע
בקיצור מישהו יכול להציע ליתוכנית אחרת חוץ מSS כי אני כבר לא יכול לסבול את AB-AB ופשוט אני מגיע למצב שאני לא מסיים אימונים
אני מוכן לשים כסף שאתה מתאמן מתחיל, וגם על זה שאתה לא יודע מה ההגדרה של מתאמן מתחיל.

מישהו יכול להביא לי תוכנית אני לא כל כך מסתדר עם ה-AB-AB היא עמוסה לי מדי זה אימונים ארוכים ו4 בשבוע גובה 168ס"מ משקל 62 קילו משקל בנ'צ 60 ל5RM אהה ואני בן 16
תודה מראש:P

בנה בעצמך תוכנית...מה הבעיה בלעשות SS? יש לך את כל חומרי הקריאה?
ולא באלך SS? תעשה FBW...יש אלפים של תוכניות ברשת.והמאמן גם יכול לבנות לך או לעזור לך בבחירה.

חוץ מזה...מה המטרה שלך? כי ממה שכתבתה לא הבנתי מה הבעיה, ומה המטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית