עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אומר שאתה צריך לעשות SS ולעלות 30 קילו כדי שהמצב ישתפרחחח פטמות של גבר לשווא התכוונתי לתמונה של הרגליים אני יכול להקיףף את הקרסול עם כף הידד אז כמעט כל הזמן אני מגיע לכשל בסקוואט (ועל זה בדיוק מתבססת SS)
לא הבנתי כלום מהמשפט הזה, זאת אומרת, הבנתי כל מילה בנפרד אבל אני לא מצליח לראות פה שום מסר, מה הקשר בין אורך האצבעות והיקף הקרסול שלך לכשל בסקוואט? ואיך כשל בסקוואט קשור לאי יכולת ביצוע SS?חחח פטמות של גבר לשווא התכוונתי לתמונה של הרגליים אני יכול להקיףף את הקרסול עם כף הידד אז כמעט כל הזמן אני מגיע לכשל בסקוואט (ועל זה בדיוק מתבססת SS)
חחח פטמות של גבר לשווא התכוונתי לתמונה של הרגליים אני יכול להקיףף את הקרסול עם כף הידד אז כמעט כל הזמן אני מגיע לכשל בסקוואט (ועל זה בדיוק מתבססת SS)
http://startingstrength.wikia.com/wiki/FAQ:The_Program
תרד לחלק שכתוב בו "First Workout" ותיישם מה שכתוב.
ותקרא את הספר.
אני מוכן לשים כסף שאתה מתאמן מתחיל, וגם על זה שאתה לא יודע מה ההגדרה של מתאמן מתחיל.מה אתה בא לתבסך אותי הרגת אותי לא מצאתי שום first workout עם כמה משקל אני אמור להתחיל?? 50% 100% 70% כמה זה כל מה ששאלתיי??
וגם SS היא תוכנית למתחילים לאא??? אני מתאמן כבר כמעט שנה עם הפסקה של 4 חודש באמצע
בקיצור מישהו יכול להציע ליתוכנית אחרת חוץ מSS כי אני כבר לא יכול לסבול את AB-AB ופשוט אני מגיע למצב שאני לא מסיים אימונים
מישהו יכול להביא לי תוכנית אני לא כל כך מסתדר עם ה-AB-AB היא עמוסה לי מדי זה אימונים ארוכים ו4 בשבוע גובה 168ס"מ משקל 62 קילו משקל בנ'צ 60 ל5RM אהה ואני בן 16
תודה מראש:P