הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מישהו יודע להכין תוכניתת או להביא לי מוכנה??

• פותח/ת השרשור osher
  • פורסם בתאריך

osher

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-215
79
0
מישהו יכול להביא לי תוכנית אני לא כל כך מסתדר עם ה-AB-AB היא עמוסה לי מדי זה אימונים ארוכים ו4 בשבוע גובה 168ס"מ משקל 62 קילו משקל בנ'צ 60 ל5RM אהה ואני בן 16
תודה מראש:P

• פותח/ת השרשור
אני מוכן לשים כסף שאתה מתאמן מתחיל, וגם על זה שאתה לא יודע מה ההגדרה של מתאמן מתחיל.

לפי מה שאני יודע תקן אותי אם אני טועה מתאמן מתחיל הוא מתאמן שיכול להתאושש מאימון לאימון ויכול לבצע יותר אימונים על אותו השריר בשבוע ויכולים להתאמן בפחות עצימות מאשר מתאמן וותיק זה כל מה שאני יודע אני יוד שזה לא הכל אבל זה חלקק

והמטרה שלי היא עלייה במסת השריר כמה שיותר מהר ועלייה כמה שיותר מאסיבית ואני יודע שיש אלפי תוכניות באינטרנט אבל מה זה משנה ביקשתי מהפורום הזה בגלל שאני יודע שפה רוב האנשים לא כותבים שטויות ודרך אגב אין לי מאמן במכון

• פותח/ת השרשור
מסתבר שלעבור 5 דקות על דף זה מסובך מדי בשבילך, אז הנה:
http://startingstrength.wikia.com/wiki/FAQ:The_Program#The_First_Workout תעשה מה שרשום שם. ולא, זה לא לפי אחוזים.

אם הבנתי מה שכתוב אז כתוב שם שאתה צריך להפסיק להוסיף משקל כאשר החזרה מאטה עכשיו אני יכול לעשות עם כל משקל חזרות אטיות אני צריך להפעיל פול כוח??

אתה יכול לתת לי פשוט באחוזים בערך זה לא כזה משנה לי 5קילו יותר או 5 קילו פחות עם כמה אחוזים את התחלת אחרי שעשית את זה???
סורי על החפירה 🙄

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם מוט ריק בהכל.

עשיתי את זה בפעם שעברה ורק תוך חודשיים הגעתי למשקלים שאני עושה באימון רגיל לא נראה לי שאני ייעשה את זה שוב זה סתם בזבוז של חודשיים

ולא קשה לי מדי עם מוט ריק וגם לא קשה לי מדי עם 40 קלו אף אחד לא יכול לחשב לי באחוזים עם כמה הוא התחיל בערך???
תענו בבקשה לפני מחר ב4 כי אני עושה אימון ראשון
תודה מראש:193ek:

• פותח/ת השרשור
אני בקושי יודע אם העבודה והטכניקה שלי היא נקייה ונכונה ואני מאמין שלא
מחר אני כבר יעלה סרטונים של סקוואט ודדליפט ונראה איך תיהיה הביקורת שלכם

• פותח/ת השרשור
אהה ויש בעיה עם זה שאני לא מתאמן ביום חמישי זאת אומרת אני יכול להתאמן ראשון שני רביעי או משהו כזה??

אין בעיה כל עוד אתה שומר על AXBXAXX
אם פה ושם אתה נח עוד יום, או שיוצא לך 2 אימונים בשבוע במקום 3 לא קריטי
תשתדל AXBXAXX
מה שכן אף פעם אל תתאמן יומיים רצוף SS

אהה ויש בעיה עם זה שאני לא מתאמן ביום חמישי זאת אומרת אני יכול להתאמן ראשון שני רביעי או משהו כזה??

בעייה, יוצא לך יומיים רצוף.
אם אתה לא יכל חמישי,
נישארות האופציות הבאות:
ריאשון-שלישי-שישי
ריאשון-רביעי-שישי
שני-רביעי-שישי
שני-רביעי-שבת

תנסה לבחור משקל שאתה בקושי מסיים איתו 3 חזרות. תוריד את המשקל, תפצל אותו בראש לשתיים ותתחיל להתאמן איתו.

למשל, אם אתה עושה דחיקת חזה תבחר משקל שאתה מצליח בקושיייי לסיים איתו שלוש חזרות - נניח 100, תחלק אותו ל2 - 50 וזה המשקל שכדאי להתחיל איתו. זאת השיטה שלי בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
איזה תעבור מכון נראה לך יש לי כח ללכת חצי שעה שלוש פעמים בשבוע תודה גבר זה מה שעשיתי בערךך

• פותח/ת השרשור
ומה עם להתאמן ראשון שלישי רביעי אני יודע שזה לא טוב אבל זה כזה קריטי.???
אה וכמה אני צריך לעלות כל אימון???

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית