הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון חולשה לכמה שניות בתחילת פרס

• פותח/ת השרשור yeezy
  • פורסם בתאריך

yeezy

משתמש פעיל
864
216
נק' מוניטין:
363
864
216
לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני נכנס לסט עצימות בפרס, ברגע שאני לוקח אוויר חזק לבטן ומוציא את המוט ואז מעלה את החזרה הראשונה, אני מרגיש סוג של חולשה כזאת, כאילו כל הדם עולה לראש.
לא יודע איך להסביר את זה בדיוק, זה עובר אחרי כמה שניות.
אם אני לא לוקח אוויר חזק לבטן זה לא קורה אבל כמובן שזה לא אופציה.

מישהו יודע על מה מדובר?

אני עובד בלי חגורה, חגורה תעזור?
להכניס את האוויר לריאות ולא לנפח את הבטן די נוגד את כל העקרון של מה שמלמדים מבחינת נשימה בפרס ובסקוואט למשל...
אני הבנתי ממה שהוא כתב שחגורה יכולה להיות הסיבה לכאב בגלל הלחץ הרב. אז חגורה לא תעזור

להכניס את האוויר לריאות ולא לנפח את הבטן די נוגד את כל העקרון של מה שמלמדים מבחינת נשימה בפרס ובסקוואט למשל...
מי מלמד מה?
מה ההיגיון בלנפח את הבטן? שרירי הבטן מחזיקים את עמה"ש כשהם מכווצים, הבעיה היא החלק השני של עמה"ש (בבית החזה) שם אין ממש שרירים שיחזיקו אותו והדרך היחידה להחזיק אותו היא למלא את הריאות באוויר.
מן הראוי שאציין כמובן שאם אתה נושם נשימה עמוקה מספיק זה יורגש גם בבטן.

• פותח/ת השרשור
מי מלמד מה?
מה ההיגיון בלנפח את הבטן? שרירי הבטן מחזיקים את עמה"ש כשהם מכווצים, הבעיה היא החלק השני של עמה"ש (בבית החזה) שם אין ממש שרירים שיחזיקו אותו והדרך היחידה להחזיק אותו היא למלא את הריאות באוויר.
מן הראוי שאציין כמובן שאם אתה נושם נשימה עמוקה מספיק זה יורגש גם בבטן.

סרטון שמראה על מה מדובר - תעבירו ל 1:55.
הוא לא היחיד שמסביר את זה, גם ריפטו ועוד כמה, מפתיע אותי שאתם מופתעים מזה.

סרטון שמראה על מה מדובר - תעבירו ל 1:55.
הוא לא היחיד שמסביר את זה, גם ריפטו ועוד כמה, מפתיע אותי שאתם מופתעים מזה.

אני יושב מול ההסבר של ריפטו בSS3 האוויר שממלא את הריאות בנוסף להחזקת שרירי הבטן יוצר את התמיכה לגב.
אולי פספסתי שם משהו

חגורה אולי תעזור כדי להגביל את עצמך
להכניס אוויר לבטן זה הטריק שמלמדים מתחילים, זה לא באמת מה שצריך לעשות כדי לשמור על ליבה חזקה
זה סירטון מעולה על איך לעשות את זה נכון:

חגורה אולי תעזור כדי להגביל את עצמך
להכניס אוויר לבטן זה הטריק שמלמדים מתחילים, זה לא באמת מה שצריך לעשות כדי לשמור על ליבה חזקה
זה סירטון מעולה על איך לעשות את זה נכון:

אין לי זמן לראות את כל זה, אפשר אמלק? צדקתי?

אין לי זמן לראות את כל זה, אפשר אמלק? צדקתי?
20 דקות כדי לא לבזבז חודשים או שנים על ניסיון להבין את זה בעצמך, ואולי להיפצע על הדרך
האמ;לק יהיה ליישר את המישור של הסרעפת עם המישור של האגן ולהשתמש בהם כדי לדחוס את הבטן, אבל זה ממש לא מסביר מספיק כדי להבין את הקונספט כמו שצריך

20 דקות כדי לא לבזבז חודשים או שנים על ניסיון להבין את זה בעצמך, ואולי להיפצע על הדרך
האמ;לק יהיה ליישר את המישור של הסרעפת עם המישור של האגן ולהשתמש בהם כדי לדחוס את הבטן, אבל זה ממש לא מסביר מספיק כדי להבין את הקונספט כמו שצריך
הוספתי לTO DO LIST שלי

בדיוק זה.. טיפ מצוין כל הכבוד תותח, מוניטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית