- פותח/ת השרשור
יש מצב שעברתי חחחעזוב אותך
איך היה בחדווא ? 😵
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מצב שעברתי חחחעזוב אותך
איך היה בחדווא ? 😵
קורס חוזר 🙁חח ואם לא:secret:
שתבין שכמה מתאמנים בני 16 עזרו לי להתכונן למבחן באמצע משמרתאיך מזהים סטודנטים במכון?
מועדי ב' וג' בחדו"א זה נושא שיחה מאוד נפוץ בבנץ'
מה התכנון?לימודים לא בלקסיקון שלי עד אוקטובר 19 עם אופציה להארכת זמן חחחח
שתבין שכמה מתאמנים בני 16 עזרו לי להתכונן למבחן באמצע משמרת
The shame!
משמרת ערב יום רביעי, אני דווקא לא אפרט על התופעות שהיו היום במכון, אלא על 2 נערים (לא אלו שעזרו לי ללמוד לאינפי) שנתתי להם וריאציה של SS, והם מפציצים איתה, וזה תענוג לראות את זה.
אומנם התזונה לא וואו ויכלו להשתפר יותר אבל בינתיים יש התקדמות טובה, גם במשקלים וגם בטכניקה והם רציניים בנוגע לאימונים והם העבירו לי 3 שעות מהמשמרת (כי אנחנו מדברים הרבה והאימונים נמרחים).
מה שמעניין זה שאחד מהם שהיה ממש בעייתי עם הטכניקה בהתחלה בכל התרגילים ובעיקר בדדליפט עקף את השני (שעשה דילואדים בגלל אחיזה חלשה בעיקר לדעתי), הגיע ל110 ל5 על מ.ג. 70 וממשיך להתקדים, אשכרה הלך לקנות לעצמו מגנזיום נוזלי.
גם בסקוואט הוא עקף אותו (כי לשני היתה קריסת ברכיים אז הורדנו משקלים כדי לעבוד על זה), ועושה עכשיו 85, מישהו המליץ לו לשים חגורה מעפנה שיש במכון כי יש לו נטיה לקרוס קדימה בעליה, בהתחלה התנגדתי אבל החלטתי שאם הוא מרגיש יותר בטוח עם זה שישאיר כי הטכניקה בסדר, הוא צריך ללמוד איך להתמודד עם הקריסה קדימה (מקווה שיפנים את ההערות שנתתי לו).
דדליפט 5×3×130 טיפלה כבד והמפשעה הציקה
בנץ׳ 5×3×80 קל
מקבילים 12×2
מתח 8×3
בטן
חייב לעשות מהלכים על 2 כוסיות במכון הבעיה שאני בקושי רואה אותן שם בין אם זה באימונים או במשמרת
היו בסוף האימון ראיתי אחת מהן
ואחרי האימון ראיתי את השניה בסופר (זאתי שהגיעה מקרוספיט)
אני בקושי רואה אותה, פעם אחרונה שבאתי ליזום משהו כנראה שלא עשיתי את זה נכון וייבשה אותי.חח אתה עדיין חם על ההיא מהקרוספיט
יאלה תקוף כבר
מי שלא מעיז לא מתיז !
סקוואט 3×3×120 ללא
Rdl 8×3×80
קטלבל סווינג 10×3×24 פעם ראשונה
פרס 6×4×45
מתח 6×4 עם 16 קג
המון תרגילי עזר
מ.ג. 81.5 בבוקר
בשיא של המסה הייתי הפעם על 82-83
לא זוכר אם ציינתי אבל התחלתי חיטוב (עם קצת יותר מידי צ׳יטים)
דדליפט 5×4×135 היה טיפה מעייף, בקטע של אירובי, סט אחרון היה טיפה קשה, אה ופצעתי את השוק כי הטכניקה קצת חלודה וגסה
מכרעים קלים 20 חזרות 7.5 10 10
בנץ 5×5×75-85
בנץ׳ חיובי 8 חזרות 40 40 50, ממש אבל ממש לא רגיל לתנועה
חתירה 8×3×35
בטן
סקוואט 5*4*105
פרס 6*4*47.5
חתירה 8*3*35
יש מישהי בת 16 במכון שמושפעת מסרטוני אינטרנט גרועים ועושה כל מיני תרגילים בטכניקה גרועה...
היו היה דדליפט גב עגול ורבעי סקוואט בסמית'.
הצעתי לה לעבוד על טכניקה, היא לא נראתה מתלהבת, בעיה שלה.
היא לא שווה את הטרחהתראה לה את הסרטון אינטרנט של הבנאדם ששבר את עמוד השדרה מדד ליפט עגול
אולי אז היא תשתכנע (אם היא כזה מאמינה בסרטוני אינטרנט)
אימון קצת שונה היום
התחלנו את האימון בללמד אותי עליות כוח, לא עשיתי למייק חיים קלים עם הפחד גבהים שלי, אבל גם הוא לא עשה לי חיים קלים ואחרי 20 דקות של עבודה טכנית עשיתי 3 עליות כוח ויכולתי לעשות עוד
אחרי זה היה בעיקר אימון קליל כי זה גמר לי את הכתפיים והידיים
Rdl 80×3×8
מכרעים 16×3×דאמבלים של 20
זי פרס
שכיבות שמיכה
Ctw
בטן
בקושי היה לי בכלל זמן להתאמן
פספסתי אימון בשלישי כי הגב התחתון היה תפוס מסיבות לא ברורות והייתי מנוטרל
סקוואט 3×3×120
פרס 6×4×45
מתח