הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט בסקוואט ועוד תרגילים

google123

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
במכון שאני רשום אין מוט אולימפי. לצערי יש רק מוט שלפי דעתי הוא 1.60 מ' (אל תתפסו אותי במילה, אבל הוא לא 2.20, זה בטוח). הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבצע תרגילים כמו סקוואט ודדליפט ובכלל את התוכנית SS עם מוט שכזה. אם לא, אשמח להסברים. תודה 😃

אני חושב שיהיה בעיה עם המוט הזה בסופו של דבר כשתעמיס משקלים.. אני חושב שמן הסתם המוט פחות חזק וכבר בכיוון ה90 ק"ג יתחיל להתעקם X:

אני לא בטוח שהוא יתחיל להיתעקם מוקדם יותר,
מצד אחד הוא חלש יותר
אבל מצד שני הוא קצר יותר>המנוף של המישקל קטן יותר>פחות סיכוי להיתעקם
ניראה לי שזה די מיתקזז

אמממ... זה רק ניחוש פרוע אבל.. הוא ישבר בסוף?
אני לא חושב שאפשר לעשות דליפט 150 ק"ג עם מוט כזה..

יפה מאוד, הוא קודם יתעקם, וכשתעמיס עוד משקל הוא ישבר.
זה לא יבוא לך בהפתעה.
אם הוא יתחיל להתעקם אז תתחיל לדאוג.

אנערף אני לא לוקח סיכונים מיותרים. גם לקלין שאני עושה כולה 45 קילו אני משתמש במוט האולימפי. למה לא להתרגל לדברים טובים?

אני לא מבין מה הבעיה לעשות סקוואט או דד ליפט כי המוט קצר יותר. מכיוון שהמוט קצר יותר , המומנט עליו קטן יותר ולכן (אלה אם הוא עשויי מחומרים גרועים) הוא יכול להיות אפילו חזק יותר ממוט אולימפי. תעמיס כמה משקל שאתה צריך ותראה מה קורה. אני לא צופה בעיה. כבר ראיתי אנשים מעמיסים משקלים מטורפים על מוטות של 12 ק"ג ולא קרה להם כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית