עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שספוטר נלחץ ונדחף לעזור שלא היה צריך,צעקתי לו דונט חלפ-אבל היה כבר מאוחר...מה לעזאזל קרה לך בחזרה הראשונה? בכל מקרה יפה שהצלחת את השנייה, כבוד
יפה, אחלה עבודה.אני חושב שספוטר נלחץ ונדחף לעזור שלא היה צריך,צעקתי לו דונט חלפ-אבל היה כבר מאוחר...
זה הסט שקדם לו 150על 6
YouTube- BP150,Kalina
ספוטר כמו שאתה מבין לא מבין עברית ולחוץ כמו תמפון...זה מה יש ואגב- הוא הפארטנר לאימונים סוף הדרך!יפה, אחלה עבודה.
אגב שתדע שלא סופרים חזרות שהספוטר נוגע בהן (אז יש לך 5 בסט של ה150)
תחפש סירטונים של Pheonix, ילד חמוד בן 17 שהעלה סרטון של 110. רוב האנשים כאן פשוט לא טורחים לצלם בנץ' 😃יכול להיות שזה הסרטון הראשון של בנץ מעל 100 קג שמישהו העלה לפורום הזה???
תחפש סירטונים של Pheonix, ילד חמוד בן 17 שהעלה סרטון של 110. רוב האנשים כאן פשוט לא טורחים לצלם בנץ' 😃
סתם כי זה מוזר לצלם בנץ', חשבתי לצלם בפעם האחרונה שעשיתי RM1 ובסוף ויתרתי.למה לא טורחים??
איזו אפליה...חחח
בכל מקרה כבוד לכל מי שהעלה כאן סרטון שלו מרים משהו לאתר.
אני לא חושב שיש עוד הרבה מקומות שאפשר לקבל פידבק טוב על התנועה שלך כמו כאן...ובטח שלא במכון (שם אני רוצה לראות מי היה בא להעיר לאנטון - שמעת את השאגה שלו??) עם כמה מדריכי דמיקולו.
אנטון כל הכבוד שהרמת את הבנץ לבד...אם יש משהו שאני לא סובל זה אנשים עם ספוטר שלא עוזב את המוט.
סתם כי זה מוזר לצלם בנץ', חשבתי לצלם בפעם האחרונה שעשיתי RM1 ובסוף ויתרתי.
למה לא טורחים??
איזו אפליה...חחח
בכל מקרה כבוד לכל מי שהעלה כאן סרטון שלו מרים משהו לאתר.
אני לא חושב שיש עוד הרבה מקומות שאפשר לקבל פידבק טוב על התנועה שלך כמו כאן...ובטח שלא במכון (שם אני רוצה לראות מי היה בא להעיר לאנטון - שמעת את השאגה שלו??) עם כמה מדריכי דמיקולו.
אנטון כל הכבוד שהרמת את הבנץ לבד...אם יש משהו שאני לא סובל זה אנשים עם ספוטר שלא עוזב את המוט.
קנאת הפין של פאורליפטרים אנונימיים...😉חחחח
למה להשאיר לבודיבילדרים?? פוואר ליפטר מרים הרבה יותר מבודיבילדר בבנץ..
זאת עוד נקודה להראות לבודיבילדר שהחזה שלו סתם נפוח, לא???
קיצר בנץ פרס זה תושב סוג ב' פה באתר...
ממתי הסירטון? תעשה שוב, לדעתי יש לך גם שלישייה עם המשקל הזה אם תצליח להתרכז בחזרה הראשונה ולא להתקע כמו שקרה לך הפעם, כי השנייה טסה למעלה.התייצבתי בסביבות 97,5 שבועות נקי...לגבי כמה לרשום לי לרזומה- אני ארשום 160 סינגל,ספוטר ממש דואג לי,אני אמחול לו על כך...
קאצ'וק,מו,אלאלאל,סאן,תודה על הביקורת ופרגון