הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון KALINA בנצ' פרס 160

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
בנצ' 160 קילו סט חמישי:bananen_smilies066:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מה לעזאזל קרה לך בחזרה הראשונה? בכל מקרה יפה שהצלחת את השנייה, כבוד
אני חושב שספוטר נלחץ ונדחף לעזור שלא היה צריך,צעקתי לו דונט חלפ-אבל היה כבר מאוחר...
זה הסט שקדם לו 150על 6

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שספוטר נלחץ ונדחף לעזור שלא היה צריך,צעקתי לו דונט חלפ-אבל היה כבר מאוחר...
זה הסט שקדם לו 150על 6
YouTube- BP150,Kalina
יפה, אחלה עבודה.
אגב שתדע שלא סופרים חזרות שהספוטר נוגע בהן (אז יש לך 5 בסט של ה150)

• פותח/ת השרשור
יפה, אחלה עבודה.
אגב שתדע שלא סופרים חזרות שהספוטר נוגע בהן (אז יש לך 5 בסט של ה150)
ספוטר כמו שאתה מבין לא מבין עברית ולחוץ כמו תמפון...זה מה יש ואגב- הוא הפארטנר לאימונים סוף הדרך!

כל הכבוד אנטון...חזק!!!!
כמה אתה שוקל עכשיו ??

יכול להיות שזה הסרטון הראשון של בנץ מעל 100 קג שמישהו העלה לפורום הזה???

קורן צודק בזה שלא סופרים חזרות בהן הספוטר נגע, נראה לי שהסיבה לכך היא שיש כאלה שדוחקים משקלים מטורפים עם ספוטר שמרים להם חצי (לא חסרים סרטוני התלהבות כאלה) ובלי ספוטר לא מזיזים אפילו חזרה אחת.

כאן רואים בברור שהיית מרים גם בלי שהיפני שלך היה נוגע...אז אני סופר את כולם 😃

נערך לאחרונה:
תחפש סירטונים של Pheonix, ילד חמוד בן 17 שהעלה סרטון של 110. רוב האנשים כאן פשוט לא טורחים לצלם בנץ' 😃

למה לא טורחים??
איזו אפליה...חחח

בכל מקרה כבוד לכל מי שהעלה כאן סרטון שלו מרים משהו לאתר.
אני לא חושב שיש עוד הרבה מקומות שאפשר לקבל פידבק טוב על התנועה שלך כמו כאן...ובטח שלא במכון (שם אני רוצה לראות מי היה בא להעיר לאנטון - שמעת את השאגה שלו??) עם כמה מדריכי דמיקולו.

אנטון כל הכבוד שהרמת את הבנץ לבד...אם יש משהו שאני לא סובל זה אנשים עם ספוטר שלא עוזב את המוט.

למה לא טורחים??
איזו אפליה...חחח

אני לא חושב שיש עוד הרבה מקומות שאפשר לקבל פידבק טוב על התנועה שלך כמו כאן...ובטח שלא במכון (שם אני רוצה לראות מי היה בא להעיר לאנטון - שמעת את השאגה שלו??) עם כמה מדריכי דמיקולו.

אנטון כל הכבוד שהרמת את הבנץ לבד...אם יש משהו שאני לא סובל זה אנשים עם ספוטר שלא עוזב את המוט.
סתם כי זה מוזר לצלם בנץ', חשבתי לצלם בפעם האחרונה שעשיתי RM1 ובסוף ויתרתי.

למה לא טורחים??
איזו אפליה...חחח

את סרטוני הבנצ' אנחנו משארים לילדים ובודיבילדרים 🤡

אנטון אחלה בנצ' גם טכניקה יפה וגם משקל מטורף

חחחח
למה להשאיר לבודיבילדרים?? פוואר ליפטר מרים הרבה יותר מבודיבילדר בבנץ..
זאת עוד נקודה להראות לבודיבילדר שהחזה שלו סתם נפוח, לא???
קיצר בנץ פרס זה תושב סוג ב' פה באתר...

• פותח/ת השרשור
התייצבתי בסביבות 97,5 שבועות נקי...לגבי כמה לרשום לי לרזומה- אני ארשום 160 סינגל,ספוטר ממש דואג לי,אני אמחול לו על כך...
קאצ'וק,מו,אלאלאל,סאן,תודה על הביקורת ופרגון

• פותח/ת השרשור
חחחח
למה להשאיר לבודיבילדרים?? פוואר ליפטר מרים הרבה יותר מבודיבילדר בבנץ..
זאת עוד נקודה להראות לבודיבילדר שהחזה שלו סתם נפוח, לא???
קיצר בנץ פרס זה תושב סוג ב' פה באתר...
קנאת הפין של פאורליפטרים אנונימיים...😉

הייתי מחמיא לך אנטון, אבל אני חושב שקודמיי באשכול עשו את זה טוב לא פחות.

באתר הזה יש אנשים בעלי ידע לא מועט (ואני לא אומר את זה בציניות). חבל שלא מפרסמים קליפים נוספים של ביצוע תרגילים (ולא רק של סקוואט ודדליפט). אני בטוח שאפשר ללמוד רבות ממה שנאמר כאן.

התייצבתי בסביבות 97,5 שבועות נקי...לגבי כמה לרשום לי לרזומה- אני ארשום 160 סינגל,ספוטר ממש דואג לי,אני אמחול לו על כך...
קאצ'וק,מו,אלאלאל,סאן,תודה על הביקורת ופרגון
ממתי הסירטון? תעשה שוב, לדעתי יש לך גם שלישייה עם המשקל הזה אם תצליח להתרכז בחזרה הראשונה ולא להתקע כמו שקרה לך הפעם, כי השנייה טסה למעלה.

למה קנאות? גם אני ילד בנץ'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית