הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לא נוגע בכלל בצי'ט מילז יפה מאוד!, בנוגע לדגים בקר וכו, אפשר חלוקה לגיוון של יומיים בקר יומיים עוף יומיים דג, איך שמסתדר לך, בנוגע להוספה, בארוחת בוקר אפשר להמיר אץ 200 מ"ל יוגורט ל 1.5 אחוז(1.5 למה לא? נוסיף6 גרם שומן מי רואה:), בנוגע לנשנושים אפשר להעלות את השקדים בעוד 20 גרם כלומר לאכול 25 שקדים, ובארוחה לאחר אימון שאני מניח שהיא ארוחת לילה תוסיף קוטג 3 אחוז במקום היוגורט.
לא אמרתי לא נוגע בצי'ט מילז התכוונתי שאני לא מאמין לזה, זאת אומרת שבד''כ אני אוכל נקי כמו שאלכתי אתמול לדוגמא אבל נגיד חברים יוצאים לאכול המבורגר? אני מעריך כמה זה מבחינת ערך קלורי וזורם.
זה לדוגמא היה תפריט של אתמול, יום לפני אכלתי גם כתף בקר(בשר רזה) וגם דג סלמון, כמובן שבתפריט שלי יש גם קוטג'ים וגבינה צהובה ופחמימות נוספות ומגוונות, בגלל זה אני לא אוהב להיצמד לתפריט כתוב אלא ערכים סופיים.

גיוון תמיד טוב אם זה קוטג יוגורט, סוגי חלבון שונים מתפרקים בצורות שונות ונספגים למשך זמן שונה
וכן דגים אם מדובר באומגה 3 כמו סלמון, ובשר אדום ברזל וכו.

• פותח/ת השרשור
גיוון תמיד טוב אם זה קוטג יוגורט, סוגי חלבון שונים מתפרקים בצורות שונות ונספגים למשך זמן שונה
וכן דגים אם מדובר באומגה 3 כמו סלמון, ובשר אדום ברזל וכו.
אז כמו שאתה רואה התפריט שלי יחסית בסדר, השאלה היא האם אני צריך להוסיף עוד קלוריות או לא

תגדיל את השקדים ל 25 שקדים, קוטג 3 אחוז במקום היוגורט בלילה, יוגורטים 1.5 אחוז ולא אפס, 5-6 פריכיות/2 פרוסות לחם במהלך הבסיס,
יעשה את העבודה

Back
למעלה תחתית