אם אתה לא עולה 300 גרם בשבוע באופן רציף, אז תעלה ל 2900אתה חושב שכדאי לעלות ל2900-3000 ולנסות לרוץ על זה איזה חודש?
אצל אנשים רזים (כמוני בעבר...) יש כמעט תמיד הערכת חסר לגבי הכמויות שהם אוכלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה לא עולה 300 גרם בשבוע באופן רציף, אז תעלה ל 2900אתה חושב שכדאי לעלות ל2900-3000 ולנסות לרוץ על זה איזה חודש?
הקטע הוא שהייתי שמן מאד בעבר, הייתי 30 קילו יותר. מה שכן אני גם מודד הכל עם משקל ובמייפיטנספאל, כל השקילות נכונות לפני בישול וכו'.אם אתה לא עולה 300 גרם בשבוע באופן רציף, אז תעלה ל 2900
אצל אנשים רזים (כמוני בעבר...) יש כמעט תמיד הערכת חסר לגבי הכמויות שהם אוכלים
זה פשוט מוזר לי שאני צורך 2700 קלוריות ביום ועדיין לא עולה, טוב כנראה שהגיע הזמן לאכול 3000 ביוםבדיוק, אם אתה רואה תקיעה בעלייה, רמז לעלות את צריכת הקלוריות היומית, שכן לא בהגזמה.
אני לא עולה במשקל גוף משהו כמו חודש כבר. אני רץ ריצות ארוכות פעמיים בשבוע ובימים של הריצה אני אוכל 3700 קלוריותתוך כמה זמן לא הרגשתה עלייה, זה תהליך תזכור.
כמה אתה רץ ביום??
אין לי תפריט מסודר של מה לאכול כל כמה שעות אני עובד לפי השיטה של ערכים סופיים ביום שהם: 64 גרם שומן, 150 גרם חלבון ו400 גרם פחמימה. אני מתאמן fbw 3 פעמים בשבוע ויומיים שהם לא יום אימון אני עושה ריצה. ביום של ריצה אני מוסיף 100 גרם פחמימה 30 גרם שומן ו20 גרם חלבון.לפי מה שאני מבין אתה מעוניין לעלות במשקל (רוב מסת שריר) , דבר ראשון החכמה לשמור לכל אורך השבוע על אותו מאזן קלורי כלומר כל השבוע תאכל אותו כמות קלוריות, לא משנה אם זה יום של ריצה או לא
שנית כמה גרם חלבון,שומן ופחמימה התפריט מכיל (מעניין אותי להסתכל) בנוסף לכך כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע מייעץ לך לוותר על ריצות ארוכות ,אין צורך בכך מספיק חצי שעה ביום (ריצה קלילה) אל תשכח שאתה במסה.
שלח לי את התפריט וכמה אתה מתאמן בשבוע נתאים את מספר הריצות ביום.
סליחה על הבורות אבל מה זה משנה אם אני פועל לפי תפריט מסודר או שאני מכין דברים על המקום ומחשב את הערכים ובסופו של יום מגיע לערכים שאני צריך? לגבי החלבון והשומן זה לא יותר מדי למשקל גוף שלי?טוב הגיע הזמן לפעול על פי תפריט כנראה,
אני הייתי מעלה לך את גרם השומן ל 90 חלבון ל 190 ופחמימה בסדר ,
אבל אתה חייב תפריט מסודר לא רק בשביל שיהיה לך תפריט גם לסדר , סדר וארגון עוזר.
כרגע שוקל 60 קילו על מטר שבעים, השאיפה היא מסה ארוכה ולהגיע בערך ל70 קילו כמה שיותר נקיעצה לייעול, כמה אתה שוקל מה השאיפה אם 3000 קלוריות לא עוזר לך נצטרך לעלות
כשאני אחזור הביתה אני אשלח לך איך נראה תפריט יומי שלי פחות או יותרשמע ההמלצה שלי להוסיף עוד קצת גרם שומן איכותי כמו כף טחינה גולמית , שקדים (חופן 25) , אגוזי מלך.
ככה תוסיף עוד 300 +- קלוריות אתה תראה שינוי,
אם בא לך שלח לי בערך מה אתה אוכל נראה מה אפשר לייעל.
אוקיי דבר ראשון אם מעניין אותך זה המצב הגופני הנוכחי שלי:אין בעיה
מתאמן בד''כ אחרי הארוחה אחרי בסיס ומרגיש נהדר באימון.תפריט מושקע ונראה טוב, עכשיו מתי אתה מתאמן אחרי איזה ארוחה לרוב, מרגיש כובד לפני האימון?
התקדמות יפה,11 אחוז מעריך.