הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות במצב של אימון יתר ?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
קראתי על הנושא וראיתי כמה סרטונים וכנראה אני במצב של אימון יתר הרבה זמן ולא שמתי לב ....

מה אני צריך לעשות כדי לתקן ולחזור למיטב ?

תודה לעוזרים 😃

מאוד לא אפשרי שהגעת לאימון יתר, זה קשה מאוד
לפי מה הגעת למסקנה הזאת?
ובאימון יתר פשוט צריך לאכול הרבה ולנוח

• פותח/ת השרשור
שהם?
בכל מקרה גם אם יש לך אימון יתר, זה לא באמת אימון יתר, אלא חוסר התאוששות
אתה דואג לאכול מספיק ולנוח מספיק?
אני יגיד לך מה ... השינה שלי במצב זין כל היום מרגיש כבד ועייף ממה שראיתי יש איזה הורמון כזה שבאימון יתר יכול לגרום לשינה חרא ...

אני יגיד לך מה ... השינה שלי במצב זין כל היום מרגיש כבד ועייף ממה שראיתי יש איזה הורמון כזה שבאימון יתר יכול לגרום לשינה חרא ...
למה השינה חרא?
כבד ועייף יכול להיות בגלל זה, אבל בגלל אלף סיבות
אם אתה לא מתאמן כמה ימים זה משתפר?

צריך לעשות את ההבדלה בין overreaching לovertraining, סביר להניח שמדובר באופציה הראשונה.

בכל מקרה די ברור שאתה צריך לנוח, לאכול ולישון טוב. תנסה שבוע - שבועיים של מנוחה טוטאלית ואם אתה לא מרגיש כמו חדש אז אפילו עוד שבוע של מנוחה אקטיבית (אימונים בסגנון של דילאוד) יעזרו

• פותח/ת השרשור
למה השינה חרא?
כבד ועייף יכול להיות בגלל זה, אבל בגלל אלף סיבות
אם אתה לא מתאמן כמה ימים זה משתפר?
הייתי בכינרת כמה ימים הרגשתי יותר טוב ...
צריך לעשות את ההבדלה בין overreaching לovertraining, סביר להניח שמדובר באופציה הראשונה.

בכל מקרה די ברור שאתה צריך לנוח, לאכול ולישון טוב. תנסה שבוע - שבועיים של מנוחה טוטאלית ואם אתה לא מרגיש כמו חדש אז אפילו עוד שבוע של מנוחה אקטיבית (אימונים בסגנון של דילאוד) יעזרו
וסבבה אני יעשה שבועיים מנוחה גם ככה אני לא יוכל להתאמן :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית