עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי שאני לא מצליח מתח בלי משקל.מתח עם משקל.
שהייתי קטן לא הצלחתי לבצע אפילו עליה אחת, התחלתי עם ציט של קפיצה וירידה איטית עד שהצלחתי אחת שלימה הייתי עושה אותה כמה פעמים ביום (תליתי מוט למתח במשקוף בחדר) עד שזה הפך לחלק מאימון.אמרתי שאני לא מצליח מתח בלי משקל.
לדעתי האישית מתח הוא תרגיל מאוד חשוב להתפתחות שלך מכל הבחינות, וכרגע, בגלל חוסר היכולת שלך לסגור אפילו חזרה אחת הוא אפילו יותר חשוב. תתחיל לבצע מתח במכונה ייעודית עד שתרגיש שאתה מסוגל לעבור לבצע מתח חופשי.
אין לי מכונה למתח... משיכת פולי עליון גם טוב? או שעדיף להישאר כבר עם חתירה לתקופה של הss?שהייתי קטן לא הצלחתי לבצע אפילו עליה אחת, התחלתי עם ציט של קפיצה וירידה איטית עד שהצלחתי אחת שלימה הייתי עושה אותה כמה פעמים ביום (תליתי מוט למתח במשקוף בחדר) עד שזה הפך לחלק מאימון.
בקיצור מה שאני רוצה לומר לך לא לחפש חלופה ולוותר לתרגיל כמעט הכי חשוב לפלג הגוף העליון.
חתירה עדיפה על פולי עליון לדעתי.אין לי מכונה למתח... משיכת פולי עליון גם טוב? או שעדיף להישאר כבר עם חתירה לתקופה של הss?
הקטע שאני בשני מכונים(הורים גרושים אחד במרכז אחד בצפון) ובאחד שאני בו רוב הזמן יש מכונה למתח ובאחר אין... אפשר אולי לשלב? או שזה לא עובד ככה בss? כאילו יומיים מתח במכונה ויום אחד חתירה...חתירה עדיפה על פולי עליון לדעתי.
אפשר. תעשה מתח כשאתה במכון שיש בו מתח.הקטע שאני בשני מכונים(הורים גרושים אחד במרכז אחד בצפון) ובאחד שאני בו רוב הזמן יש מכונה למתח ובאחר אין... אפשר אולי לשלב? או שזה לא עובד ככה בss? כאילו יומיים מתח במכונה ויום אחד חתירה...
בטוח? כי בss זה כאילו להישאר באותו תרגיל לא?אפשר. תעשה מתח כשאתה במכון שיש בו מתח.
לא נורא להחליף את התרגיל הזה מדי שבוע. זה לא אחד מתרגילי הבסיס. את הבנץ' הסקוואט והדד ליפט תשאיר כמו שהם.בטוח? כי בss זה כאילו להישאר באותו תרגיל לא?