הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל במקום פאוורקלין בss

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
אהלן, איזה תרגיל לעשות במקום פאוורקלין? בנט אובר ראוו או מתח? אני לא מצליח אפילו מתח אחד כרגע מה לעשות...? בss אפשר לעשות מתח בקפיצה ולרדת לאט?

לדעתי האישית מתח הוא תרגיל מאוד חשוב להתפתחות שלך מכל הבחינות, וכרגע, בגלל חוסר היכולת שלך לסגור אפילו חזרה אחת הוא אפילו יותר חשוב. תתחיל לבצע מתח במכונה ייעודית עד שתרגיש שאתה מסוגל לעבור לבצע מתח חופשי.

אמרתי שאני לא מצליח מתח בלי משקל.
שהייתי קטן לא הצלחתי לבצע אפילו עליה אחת, התחלתי עם ציט של קפיצה וירידה איטית עד שהצלחתי אחת שלימה הייתי עושה אותה כמה פעמים ביום (תליתי מוט למתח במשקוף בחדר) עד שזה הפך לחלק מאימון.

בקיצור מה שאני רוצה לומר לך לא לחפש חלופה ולוותר לתרגיל כמעט הכי חשוב לפלג הגוף העליון.

• פותח/ת השרשור
לדעתי האישית מתח הוא תרגיל מאוד חשוב להתפתחות שלך מכל הבחינות, וכרגע, בגלל חוסר היכולת שלך לסגור אפילו חזרה אחת הוא אפילו יותר חשוב. תתחיל לבצע מתח במכונה ייעודית עד שתרגיש שאתה מסוגל לעבור לבצע מתח חופשי.
שהייתי קטן לא הצלחתי לבצע אפילו עליה אחת, התחלתי עם ציט של קפיצה וירידה איטית עד שהצלחתי אחת שלימה הייתי עושה אותה כמה פעמים ביום (תליתי מוט למתח במשקוף בחדר) עד שזה הפך לחלק מאימון.

בקיצור מה שאני רוצה לומר לך לא לחפש חלופה ולוותר לתרגיל כמעט הכי חשוב לפלג הגוף העליון.
אין לי מכונה למתח... משיכת פולי עליון גם טוב? או שעדיף להישאר כבר עם חתירה לתקופה של הss?

קנה מוט למתח למשקוף, עולה 50₪ בערך אחרי שתצליח 5 עליות תמכור/תזרוק.

לא מבין למה לפסוח על תרגיל כל כך חשוב.

• פותח/ת השרשור
חתירה עדיפה על פולי עליון לדעתי.
הקטע שאני בשני מכונים(הורים גרושים אחד במרכז אחד בצפון) ובאחד שאני בו רוב הזמן יש מכונה למתח ובאחר אין... אפשר אולי לשלב? או שזה לא עובד ככה בss? כאילו יומיים מתח במכונה ויום אחד חתירה...

הקטע שאני בשני מכונים(הורים גרושים אחד במרכז אחד בצפון) ובאחד שאני בו רוב הזמן יש מכונה למתח ובאחר אין... אפשר אולי לשלב? או שזה לא עובד ככה בss? כאילו יומיים מתח במכונה ויום אחד חתירה...
אפשר. תעשה מתח כשאתה במכון שיש בו מתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית