שלום לכולם.
אני בחור בן 23, מהסוג הרזה שאתם מכירים, אפשר לומר שחיף רציני.
שוקל 78 על מטר תשעים.
הגעתי למצב היום שהמראה הגופני מפריע לי ופוגע לי בביטחון העצמי. הרזון הזה פגע לי המון
בביטחון ובדימוי העצמי והגעתי להחלטה שאני אעשה הכל מעכשיו כדי לשנות (לא צריך להסביר
למה כשאתה רואה בחורה עם ידיים יותר גדולות משלך זה מבאס).
אחרי כמה פגישות עם תזונאית, עוד כששקלתי 71 והיום 7 קילו יותר (אכלתי כמו חזיר מכל הבא ליד),
הגעתי למסקנה שהתזונאית לא מבינה (עם כל הכבוד) על מה היא מדברת ושינוי יגיע רק דרך חדר כושר. לא הדרך שרציתי לעבור, אבל אין ברירה.
לגביי תזונה אני מבין ויודע -
לאכול כמה שיותר במצבי בגלל המטבוליזם המטורף שיש לי -
רק פחמימות מורכבות ואיכותיות,
בלי קמח לבן, בלי פחמימות פשוטות, בלי בצקים,
בלי שתייה מתוקה, בלי ג'אנק באופן כללי.
להתמקד על פחמימות איכותיות והרבה חלבון.
לגביי אימונים - כאן אני מאבד את עצמי. מצאתי את עצמי בשנתיים האחרונות נרשם חודש פה חודש שם
לחדר כושר - מגיע אבל לא יודע מה לעשות ואיך להתאמן והגעתי למסקנה שחבל על הכסף ועל הזמן.
אשמח אם תוכלו לכוון אותי איך אני מעלה מסה כמה שיותר מהר וכמה שיותר, לא מעוניין לא בריבועים כרגע
ולא במשולשים - מעוניין פשוט להעלות את המסה ולהפסיק להיראות רזה.
המון תודה על העזרה, מעריך את זה. חג שמח.
תכף אצרף תמונה עדכנית שתוכלו להתרשם.
אני בחור בן 23, מהסוג הרזה שאתם מכירים, אפשר לומר שחיף רציני.
שוקל 78 על מטר תשעים.
הגעתי למצב היום שהמראה הגופני מפריע לי ופוגע לי בביטחון העצמי. הרזון הזה פגע לי המון
בביטחון ובדימוי העצמי והגעתי להחלטה שאני אעשה הכל מעכשיו כדי לשנות (לא צריך להסביר
למה כשאתה רואה בחורה עם ידיים יותר גדולות משלך זה מבאס).
אחרי כמה פגישות עם תזונאית, עוד כששקלתי 71 והיום 7 קילו יותר (אכלתי כמו חזיר מכל הבא ליד),
הגעתי למסקנה שהתזונאית לא מבינה (עם כל הכבוד) על מה היא מדברת ושינוי יגיע רק דרך חדר כושר. לא הדרך שרציתי לעבור, אבל אין ברירה.
לגביי תזונה אני מבין ויודע -
לאכול כמה שיותר במצבי בגלל המטבוליזם המטורף שיש לי -
רק פחמימות מורכבות ואיכותיות,
בלי קמח לבן, בלי פחמימות פשוטות, בלי בצקים,
בלי שתייה מתוקה, בלי ג'אנק באופן כללי.
להתמקד על פחמימות איכותיות והרבה חלבון.
לגביי אימונים - כאן אני מאבד את עצמי. מצאתי את עצמי בשנתיים האחרונות נרשם חודש פה חודש שם
לחדר כושר - מגיע אבל לא יודע מה לעשות ואיך להתאמן והגעתי למסקנה שחבל על הכסף ועל הזמן.
אשמח אם תוכלו לכוון אותי איך אני מעלה מסה כמה שיותר מהר וכמה שיותר, לא מעוניין לא בריבועים כרגע
ולא במשולשים - מעוניין פשוט להעלות את המסה ולהפסיק להיראות רזה.
המון תודה על העזרה, מעריך את זה. חג שמח.
תכף אצרף תמונה עדכנית שתוכלו להתרשם.