הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחור רזה שרוצה כבר שינוי

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
שלום לכולם.

אני בחור בן 23, מהסוג הרזה שאתם מכירים, אפשר לומר שחיף רציני.
שוקל 78 על מטר תשעים.

הגעתי למצב היום שהמראה הגופני מפריע לי ופוגע לי בביטחון העצמי. הרזון הזה פגע לי המון
בביטחון ובדימוי העצמי והגעתי להחלטה שאני אעשה הכל מעכשיו כדי לשנות (לא צריך להסביר
למה כשאתה רואה בחורה עם ידיים יותר גדולות משלך זה מבאס).

אחרי כמה פגישות עם תזונאית, עוד כששקלתי 71 והיום 7 קילו יותר (אכלתי כמו חזיר מכל הבא ליד),
הגעתי למסקנה שהתזונאית לא מבינה (עם כל הכבוד) על מה היא מדברת ושינוי יגיע רק דרך חדר כושר. לא הדרך שרציתי לעבור, אבל אין ברירה.

לגביי תזונה אני מבין ויודע -
לאכול כמה שיותר במצבי בגלל המטבוליזם המטורף שיש לי -
רק פחמימות מורכבות ואיכותיות,
בלי קמח לבן, בלי פחמימות פשוטות, בלי בצקים,
בלי שתייה מתוקה, בלי ג'אנק באופן כללי.
להתמקד על פחמימות איכותיות והרבה חלבון.

לגביי אימונים - כאן אני מאבד את עצמי. מצאתי את עצמי בשנתיים האחרונות נרשם חודש פה חודש שם
לחדר כושר - מגיע אבל לא יודע מה לעשות ואיך להתאמן והגעתי למסקנה שחבל על הכסף ועל הזמן.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי איך אני מעלה מסה כמה שיותר מהר וכמה שיותר, לא מעוניין לא בריבועים כרגע
ולא במשולשים - מעוניין פשוט להעלות את המסה ולהפסיק להיראות רזה.

המון תודה על העזרה, מעריך את זה. חג שמח.
תכף אצרף תמונה עדכנית שתוכלו להתרשם.

כמה דברים:
1. אתה חייב להתאמן בצורה קבועה ומסודרת עם תכנית שיש בה התקדמות במשקלי עבודה.
2. זה נכון שאתה רזה אבל אם תאכל ללא בקרה וללא אימונים מסודרים אתה סתם תשמין ולא תצבור מסת שריר, המטרה שלך לא צריכה להיות לעלות במשקל, אלא לעלות במסת שריר
3. אחרי שתתאמן באופן מסודר וקבוע ותראה שאתה לא עולה במשקל תתחיל לעקוב אחרי ההכנסה הקלורית שלך כי אצל הרבה רזים שרוצים לעלות במשקל הבעייה היא שהם לא אוכלים הרבה כמו שהם חושבים (ובעייה הפוכה אצל שמנים שמנסים לרזות)

• פותח/ת השרשור
כמה דברים:
1. אתה חייב להתאמן בצורה קבועה ומסודרת עם תכנית שיש בה התקדמות במשקלי עבודה.
2. זה נכון שאתה רזה אבל אם תאכל ללא בקרה וללא אימונים מסודרים אתה סתם תשמין ולא תצבור מסת שריר, המטרה שלך לא צריכה להיות לעלות במשקל, אלא לעלות במסת שריר
3. אחרי שתתאמן באופן מסודר וקבוע ותראה שאתה לא עולה במשקל תתחיל לעקוב אחרי ההכנסה הקלורית שלך כי אצל הרבה רזים שרוצים לעלות במשקל הבעייה היא שהם לא אוכלים הרבה כמו שהם חושבים (ובעייה הפוכה אצל שמנים שמנסים לרזות)
1. יודע שאני צריך להתמיד, לא עושה את זה כי אין לי הכוונה מקצועית, ז"א שאני נכנס למכון ולא מגוון במכשירים/תרגילים,
לא מרגיש שאני עושה את מה שצריך לעשות נכון.
2. זה מה שקרה בחצי שנה האחרונה. אכלתי ואכלתי וחוץ מכרס לא קיבלתי כלום.
3. אני מבין את זה ויודע שאני מסוגל להתעלות על זה ולאכול כמו שצריך וגם בכוח כשצריך, עדיין אני מדבר
על העניין הטכני באימונים - פשוט לא יודע ומבין איך להתאמן, איזה תרגילים לעשות, איזו תכנית, כמה חזרות, כמה משקל..
אתה מבין?

1. יודע שאני צריך להתמיד, לא עושה את זה כי אין לי הכוונה מקצועית, ז"א שאני נכנס למכון ולא מגוון במכשירים/תרגילים,
לא מרגיש שאני עושה את מה שצריך לעשות נכון.
2. זה מה שקרה בחצי שנה האחרונה. אכלתי ואכלתי וחוץ מכרס לא קיבלתי כלום.
3. אני מבין את זה ויודע שאני מסוגל להתעלות על זה ולאכול כמו שצריך וגם בכוח כשצריך, עדיין אני מדבר
על העניין הטכני באימונים - פשוט לא יודע ומבין איך להתאמן, איזה תרגילים לעשות, איזו תכנית, כמה חזרות, כמה משקל..
אתה מבין?
מבין לגמרי.
קח תכנית מהפורטל שכוללת את תרגילי הבסיס (סקוואט,בנץ,דדליפט וכו) תתחיל לעבוד על טכניקה, תעלה סרטונים טכניקה לביקורת.
אם אתה רוצה לקצר תהליכים (ויש לך את האמצעים) תיגש לאחד מהמאמנים כאן בפורום מבטיח לך שתוך כמה אימונים
עם מאמן אמיתי (שזה לרוב לא הליצנים שמסתובבים בחדרי הכושר) יהיה לך כיוון באימונים.

תעשה fbw עם כל המורכבים איזה חודשיים שלושה ואז הייתי הולך על ss. תקרא על התכניות באינטרנט. Fbw- full body workout
Ss- starting strengh. עכשיו אל תצפה לשינוי מיידי כי זה לוקח כמה חודשים עד שיש שינוי, תאמין לי זה יבאס אותך.

כאן אתה תמצא את כל מה שאתה צריך לדעת לגבי תזונה ואימונים
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בנוסף למידע, אתה תמצא בתחתית תפריטים מתאימים ותוכניות אימונים
אני הייתי הולך על הרשימת תוכניות שיש שם, בדגש על סוג full body workout, עד שתלמד קצת את התרגילים המורכבים, ואז אולי לעבור ל-starting strength

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

Back
למעלה תחתית