הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דגש לחזה fbw

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי, אני כרגע בfbw כבר מספר חודשים, מסיים מסה ומתחיל חיטוב(174, 73, 15-16%)
התוכנית היא כזו(מגבלות של חדכ צבאי):
בנץ דאמבלים 3x8
מתח עם משקל(כרגע 17-20) 3x5
לג פרס 3x6
הרחקה לצדדים(עכשיו מחליף ללחיצת כתפיים עם משקולות חופשיות) 3x8
פולי עליון 3x10
כפיפות מרפקים 3x10
בטן

ממה שאני רואה ותגובות של חברים מתאמנים החזה שלי בפיגור. חשבתי אולי להוסיף תרגיל לחזה, אבל אני לא בטוח אם העלאת הנפח תתרום או תזיק לגדילת החזה.. האם זה נהוג להוסיף תרגיל כדי לעזור לשריר בפיגור? ואם עכשיו אני מתחיל את החיטוב, יש מצב שזו סיבה לא להוסיף נפח?
תודה רבה מראש, איתי.

ואם לא הייתי בחיטוב? סתם להבנה שלי, האם זו דרך?
קצת חסר טעם להתייחס לזה באופן כללי.
בד"כ, כשחסרה מסת שריר באופן כללי אז ההרגשה היא שיש "פיגור" בשריר מסויים, כשבפועל אין פיגור באף שריר.
הוספת נפח טובה בלחיצות כשמעוניינים להתקדם במשקלי העבודה, גם עבור מטרות גדילה במסת שריר זה לגיטימי אבל לא לכל אחד ולא כל נפח.

אם לא היית בחיטוב, הייתי מציע להוסיף גם מקבילים.
וכל זה בהנחה ואנחנו יודעים מה הסטטוס הנוכחי שלך מבחינת משקלי עבודה, גובה/משקל וקצב ההתקדמות.

• פותח/ת השרשור
קצת חסר טעם להתייחס לזה באופן כללי.
בד"כ, כשחסרה מסת שריר באופן כללי אז ההרגשה היא שיש "פיגור" בשריר מסויים, כשבפועל אין פיגור באף שריר.
הוספת נפח טובה בלחיצות כשמעוניינים להתקדם במשקלי העבודה, גם עבור מטרות גדילה במסת שריר זה לגיטימי אבל לא לכל אחד ולא כל נפח.

אם לא היית בחיטוב, הייתי מציע להוסיף גם מקבילים.
וכל זה בהנחה ואנחנו יודעים מה הסטטוס הנוכחי שלך מבחינת משקלי עבודה, גובה/משקל וקצב ההתקדמות.
סבבה, תודה רבה, בינתיים אשמר מה שאוכל בחיטוב ולקראת המסה הבאה כבר אבדוק לגבי תוכניות ואיך להמשיך משם..😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית