מחפש רופא מומחה לספורטאים (כף יד)

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
שלום, אני מחפש רופא מומחה לספורטאים ולפציעות ספורטאים.
רצוי באיזור זכרון יעקב-חדרה (מוכן להרחיק גג עד חיפה ונתניה) יש לי כבר שנה וחצי דלקת בכף היד, ניסיתי דיקור + טווינא, ניסיתי מנוחה ארוכה, ניסיתי לאמן את שרירי האמה, ניסיתי 2 סוגי כורכומין (אפילו 4-5 כדורים לתקופות של מספר חודשים) ובנתיים חוץ מהקלה זמנית אין שום שינוי.

צריך איבחון מקצועי לפציעה שיש לי... זה כנראה מורכב ולא "סתם" דלקת.

תודה רבה

@avivchoen

מה התסמינים של הפציעה?

לי היה מרפק גולף לא יכולתי ליישר את היד ללא כאב שלא לדבר על להתאמן... לקחתי כמויות גדולות של אומגה 3 (פי 2 מהמומלץ לספורטאים) התלבטתי רבות בין כרוכומין לאומגה 3 ספציפית הומלץ לי על האומגה 3 אם התקציב דל ואי אפשר גם וגם. הרופא משפחה והאורטופד המליצו על מנוחה מוחלטת אבל בגוגל ראיתי אחרת וגם הומלץ לי לא להפסיק מלבד תרגילים מבודדים שהם לא מתאימים (שמאז אני לא עושה אפילו אחד). הסוף כמובן שהכאב עבר לחלוטין, התאמנתי עם אירוקקסיה ועוד כדורים נגד כאבים נוגדי דלקת עד שהם ירדו בהדרגה והכאב חלף. עוד משהו, הורדתי מאז לחלוטין רצועות ממפרק כף היד מלבד האתגר של הפורום.

מאחל לך בריאות איתנה וחזרה לשגרה במהרה.

• פותח/ת השרשור
מה התסמינים של הפציעה?

לי היה מרפק גולף לא יכולתי ליישר את היד ללא כאב שלא לדבר על להתאמן... לקחתי כמויות גדולות של אומגה 3 (פי 2 מהמומלץ לספורטאים) התלבטתי רבות בין כרוכומין לאומגה 3 ספציפית הומלץ לי על האומגה 3 אם התקציב דל ואי אפשר גם וגם. הרופא משפחה והאורטופד המליצו על מנוחה מוחלטת אבל בגוגל ראיתי אחרת וגם הומלץ לי לא להפסיק מלבד תרגילים מבודדים שהם לא מתאימים (שמאז אני לא עושה אפילו אחד). הסוף כמובן שהכאב עבר לחלוטין, התאמנתי עם אירוקקסיה ועוד כדורים נגד כאבים נוגדי דלקת עד שהם ירדו בהדרגה והכאב חלף. עוד משהו, הורדתי מאז לחלוטין רצועות ממפרק כף היד מלבד האתגר של הפורום.

מאחל לך בריאות איתנה וחזרה לשגרה במהרה.
התסמינים דומים מאוד ל"תעלה הקרפלית" אבל אני לא בטוח ב100% שזה דווקא זה.
אני מעדיף שאיש מקצוע יקבע מה זה בדיוק כדי שאדע כיצד לטפל.
תודה על ההמלצות. אתה לא מכיר במקרה איש מקצוע כזה?

היי. נראה שניסית הכל חוץ מרפואה קונבנציונלית.
אתה לא חייב מומחה כף יד בשביל זה , ולא נראה לי שיש מומחה כף יד עם התמחות בספורט היות וזה פחות נפוץ.
יכול לגשת גם לפיזיו באזור שלך.
בנוגע למרפק גולף בתגובה הקודמת גם פה המקרה היה יכול להפתר מהר יותר בהתייחסות נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית