הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעלות במשקל

alex9000

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
היי חברים..
בן 33 שוקל 67 גובה 174 מתאמן A B 4 פעמים בשבוע(חצי שנה)
כשהתחלתי להתאמן שקלתי 72 , היום אני 67 -ירדתי 5 קילו..
אני מקפיד על תזונה אוכל פחמימות,שומנים וחלבונים בין 1.5 ל 2 גרם משקל גוף..
ברור שאם אני אוכל גאנק פוד ושומן כבש ועוד מאכלים לא בריאים אז אני כן יעלה במשקל,
אבל זאת לא המטרה..
מה אתם ממליצים לי?

אתה עדיין יורד במשקל?
כמה א''ש אתה היום?
כמה קלוריות אתה צורך ביום?
תפרט גם כמה פחמימות ושומנים יש בתפריט.

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין יורד במשקל?
כמה א''ש אתה היום?
כמה קלוריות אתה צורך ביום?
תפרט גם כמה פחמימות ושומנים יש בתפריט.
כמה אני שוקל היום? 67.5
כמה קלוריות אני צורך ביום? קצת קשה לי לדעת,אני סופר רק חלבונים,אני אשתגע אם אני אספור פחמימות וקלוריות-זה נראה לי קשה מדיי..
מה שכן אני אוכל הכל דל שומן, חלב 1% קוטג 1% גבינה צהובה 9%
שומנים:2 כפות של טחינה גולמית,40 גרם אגוזים ושקדים(ביחד)
לגבי פחמימות:בזמן האחרון מפחית בפחממות

לא הבנתי, אתה מנסה לעלות או לרדת במשקל?
איך אתה מצפה לעלות במשקל אם תמנע מקורות אנרגיה מהגוף?
אני לא אומר תתפרע עם שטויות, תעשה החלטות נבונות
תאכל פחמימות טובות כמו קטניות, אורז, בטטות..
תאכל שומנים טובים כמו בשר לא רזה, מוצרי חלב לא דלים בשומן
שומן הוא לא דבר רע, בפני עצמו הוא לא מזיק, כנ"ל לגבי פחמימות

מה שכן אני אוכל הכל דל שומן
למה? אם אתה רוצה לענות משהו כמו "כי שומן משמין" אז אני מראש אגיד לך שזה לא נכון.
כמה קלוריות אני צורך ביום? קצת קשה לי לדעת,אני סופר רק חלבונים,אני אשתגע אם אני אספור פחמימות וקלוריות-זה נראה לי קשה מדיי..
בכל מקרה אם אתה לא עולה במשקל הפתרון הוא לאכול יותר קלוריות.
לגבי פחמימות:בזמן האחרון מפחית בפחממות
שוב למה אם אתה רוצה לעלות במשקל?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעלות במסת שריר לא בשומן..לפני שהתחלתי להתאמן הייתה לי כרס חודש רביעי..ועכשיו שאני מקפיד
על תזונה ועושה כושר הורדתי את הכרס..לא בא לי שהכרס תחזור

הפתרון הוא לאכול יותר פחמימות כמו שרשמו לך.
תבדוק את הערכים שאתה אמור לאכול מדי יום, תרשום את התפריט שלך ותחשב אותו באתר מסוים ותראה איפה חסר לך.

אני אוכל בערך 4000-4300 קלוריות ביום ואני יגיד לך בכנות שמבחינתי זה לא אפשרי לעשות את זה באוכל נקי. ( אלא אם כן אתה רוצה להיות משועבד לאוכל).
העצות שלי:
1. שייקים - אני עושה שיק של 3 קופסאות יוגורוט , כ- 150 שיבולת שועל דקה , 4-5 בננות , ושתי כפות חמאת בוטנים. אבל כמעט כל שייק אחר יעשה את העבודה.
2. שוטים של שמן זית . (זה למורעלים אבל זה עושה את העבודה). ובכללי שופך על הכל שמן זית.
3. אגוזים. מכל סוג שהוא.
4. חלב - אם אתה לא רגיש ללקטוז זה אחלה דבר.
5. תחליף את הירקות שאתה אוכל בפירות כדי לסחוט עוד קצת קלוריות.
6. גיינר - זה אופציה יחסית קלה אני אישית לא משתמש.

7. תמיד משתדל שאוכל יהיה טעים ( גם אם צריך עוד קצת מלח, קטשופ , צילי ) . בדרך כלל אוכל מול משהו (טלוויזיה , מחשב , טלפון ) וככה לא מרגיש את האוכל. אוכל בקופסאות בדרך כלל ( לי פסיכולוגית זה איכשהוא עוזר ) .
8. משתמש באפליקציה שקוראים לה MYFITNESSPAL שעוקבת אחרי הקלוריות.

לא כל הטיפים פה זה שיא הבריאות אבל הכל עובד. תנסה לאמץ חלק מהדברים ואתה תעשה מסה בלי לסבול או להגעל מכמות מטורפת של אורז וחזה עוף. אני אישית לא מאמין בלספור פחמימות, חלבונים , שומנים אני לא בודיבילדר מקצועי וההבדל של ה 2% שזה אולי לא ייתן לה שווה את כל ההתעסקות והמאמץ. אם אתה אוכל נקי רוב הזמן אתה תגיע במילא לכמות החלבון שאתה צריך.

בהצלחה.

אני רוצה לעלות במסת שריר לא בשומן..לפני שהתחלתי להתאמן הייתה לי כרס חודש רביעי..ועכשיו שאני מקפיד
על תזונה ועושה כושר הורדתי את הכרס..לא בא לי שהכרס תחזור
ואתה יורד במשקל.. אז אתה בגרעון קלורי.
וככה אין סיכוי שתעלה במשקל

תפרט את כל התפריט שלך, אם אתה לא רוצה להשקיע ולהקפיד על תפריט (אפילו עקרוני) אז איך אתה מצפה להצליח?

כמו שתגיד אני כל הזמן נכשל במבחנים, אבל אתה לא לומד כי זה קשה מדי ללמוד ואם תלמד כל הזמן למבחנים אתה תשתגע.

לא צריך להיות 100% אבל לפחות להכיר את התפריט שלך כדאי אחרת אין לך באמת כיוון
אני אוכל בערך 4000-4300 קלוריות ביום ואני יגיד לך בכנות שמבחינתי זה לא אפשרי לעשות את זה באוכל נקי. ( אלא אם כן אתה רוצה להיות משועבד לאוכל).
בטח שאפשר

שוטים של שמן זית
המלצה רעה מאוד אין שום סיבה לעשות דברים כאלה

תחליף את הירקות שאתה אוכל בפירות כדי לסחוט עוד קצת קלוריות.
אין קשר גם פה..ירקות 5-6 צבעים שונים ביום מומלצים תמיד

מה זה נקי?

Back
למעלה תחתית