ייעוץ איך הטכניקה בסקוואט ?

• פותח/ת השרשור SportS
  • פורסם בתאריך

SportS

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
4
25
1
זה בלי משקל כי אני רוצה קודם כל לדעת מושלם ואז לנסות עם משקל ..

תודה מראש ( :

תתחיל בלא ללבוש נעלי ספורט לסקוואט. אתה יכול לקנות נעל שטוחה. נעל שבדרך כלל ממליצים כאן בפורום היא האולסטאר, ובצדק. היא יחסית זולה, והיא עושה את העבודה מצויין. בשלב מאוחר יותר, כשתהיה בטוח שאתה רוצה להתקדם באימונים, וכשתראה שיש צורך, תוכל להתקדם לנעל עם עקב. אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.

אתה לא שובר מקביל (ממה שאפשר להבין מהזווית הזאת), ואתה מנסה לעשות סקוואט היי-בר כפי שניתן לראות, והייתי ממליץ לך דווקא ללכת
על (LB (Lowbar Squat סקוואט, משמע המוט נמצא במקום נמוך יותר על הגב. ספציפית, על הכתף. מה המטרה שלך? אם לבנות כוח ומסה, שוב, עדיף לך ללמוד LB.
תתחיל בלראות את הסרטון הזה:

אם אתה מתעקש ומעדיף ללמוד (HB (Highbar Squat, תחכה שמישהו אחר יגיב, כי אני חושב שאני מספיק מנוסה כדי לעזור לך עם הסוג הזה של הסקוואט.

בהצלחה.

לא מבין למה כולם ממליצים על LB. יש כאלו שמעדיפים HB וכאלה LB.

לפותח האשכול, תנסה את שתי השיטות ותראה מה יותר נוח/טיבעי לך

גם את המכנס הזה הייתי מחליף, הוא כ"כ צמוד ולא נוח בשיט לעבוד איתו.

לא מבין למה כולם ממליצים על LB. יש כאלו שמעדיפים HB וכאלה LB.

לפותח האשכול, תנסה את שתי השיטות ותראה מה יותר נוח/טיבעי לך
לרוב האנשים יהיה קל יותר לייצר יותר כוח ב LB ולכן מומלץ, יש סיבות של פציעות או גמישות שונה שבגללן אפשר להתחיל מ HB אחרת לא רואה סיבה

לרוב האנשים יהיה קל יותר לייצר יותר כוח ב LB ולכן מומלץ, יש סיבות של פציעות או גמישות שונה שבגללן אפשר להתחיל מ HB אחרת לא רואה סיבה
לא רק זה, אלא גם זה תרגיל שיותר קל לשלוט בו מהר יותר, ולא קיים כמעט מתאמן שלא יכול לעשות LB מענייני גמישות, ולעומת זאת ב-HB הרבה לא יכולים על ההתחלה

ולפותח האשכול, די נראה שחסרה לך הבנה של משמעות התרגיל, תצפה בסירטון שפירסמו פה ואם יש לך שאלות אחרי זה אתה מוזמן לשאול
ומוט ריק זה אחלה נטו כדי להבין את התנועה, אבל כדאי לשלב את זה בניסיונות עם משקל, כדי שתוכל להרגיש את המשקל וככה למצוא את נקודת האיזון שלך

Back
למעלה תחתית