הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספרים מומלצים

Idoll15

משתמש מתחיל
89
1
נק' מוניטין:
0
89
1
היי רציתי לקבל המלצה על ספרים בנוגע לאימונים שלא קשורים לפווארליפטינג על מה אתם ממליצים?

תכלס המלצה על SS גם מתבקשת כי זה לא ספר על PL אלא על כוח, ובכל מקרה אחד המקורות הטובים ביותר ללמידה מעמיקה של תרגילי הבסיס.
אין ספק בכלל.
הבעיה עם זה שללא ידע טוב בביו-מכניקה וקינזילוגיה קל ללכת לאיבוד בין כל התמונות והשרטוטים.

היי ביל סטארר ומארק ריפטו זה לא אנשים שהיו קשורים יותר לפווארליפטינג?
מארק קשור, ביל לא בדיוק והתיחסתי לזה בתגובה שלי, הספרים עצמם לא עוסקים בPL אלא בפיתוח כוח ובתכנון אימונים.

• פותח/ת השרשור
מארק קשור, ביל לא בדיוק והתיחסתי לזה בתגובה שלי, הספרים עצמם לא עוסקים בPL אלא בפיתוח כוח ובתכנון אימונים.
אז כדאי לי להזמין את שניהם?
הספרים רשומים בשפה גבוהה או בינונית?

אז כדאי לי להזמין את שניהם?
הספרים רשומים בשפה גבוהה או בינונית?
אני כרגע רק בSS ומבין הכל אבל אני לא דוגמה טובה כי יש לי ידע קודם בביומכניקה, מכניקה וקניזיולוגיה וקיבלתי פטור מאנגלית אז...

• פותח/ת השרשור
אני כרגע רק בSS ומבין הכל אבל אני לא דוגמה טובה כי יש לי ידע קודם בביומכניקה, מכניקה וקניזיולוגיה וקיבלתי פטור מאנגלית אז...
ללא יודע באף אחד מהם חוץ מרמה גבוהה+- באנגלית אני יכול להבין?
ואם לא מה עדיף לי לקרוא?

מה הספר מלמד ועד כמה הוא מעשיר?
תכנון אימונים נכון, כיצד ההבדל בא לידי ביטוי בין סוגים שונים של מתאמנים, פיזיולוגיה.
כל ספר של ריפטו מעשיר, גם של ביל סטאר.
הייתי ממליץ גם לקרוא את 531. (המהדורה הראשונה וה beyond)

• פותח/ת השרשור
ב
תכנון אימונים נכון, כיצד ההבדל בא לידי ביטוי בין סוגים שונים של מתאמנים, פיזיולוגיה.
כל ספר של ריפטו מעשיר, גם של ביל סטאר.
הייתי ממליץ גם לקרוא את 531. (המהדורה הראשונה וה beyond)
הספר מלמד אותך איך לבנות תוכנית אימונים למטרות כוח בלבד?

ב

הספר מלמד אותך איך לבנות תוכנית אימונים למטרות כוח בלבד?
מלמד אותך איך להתחזק.
בכל אופן, אילו ספרים שלדעתי צריך ורצוי לקרוא לפני שנכנסים לכל נושא תכנון האימונים.
אם לא תתחיל מהבסיס..

• פותח/ת השרשור
מלמד אותך איך להתחזק.
בכל אופן, אילו ספרים שלדעתי צריך ורצוי לקרוא לפני שנכנסים לכל נושא תכנון האימונים.
אם לא תתחיל מהבסיס..
לאחר שאני מסיים לקרוא את הספר(מחזק את הבסיס) יש ספר שאתה ממליץ עליו כדי ללמוד עוד בנוגע לשיטות אימון כמו ppl או gvt?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית