עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספרים!היי רציתי לקבל המלצה על ספרים בנוגע לאימונים שלא קשורים לפווארליפטינג על מה אתם ממליצים?
The Strongest Shall Survive: Strength Training for Football: Bill Starr: Amazon.com: Booksהיי רציתי לקבל המלצה על ספרים בנוגע לאימונים שלא קשורים לפווארליפטינג על מה אתם ממליצים?
תכלס המלצה על SS גם מתבקשת כי זה לא ספר על PL אלא על כוח, ובכל מקרה אחד המקורות הטובים ביותר ללמידה מעמיקה של תרגילי הבסיס.
היי ביל סטארר ומארק ריפטו זה לא אנשים שהיו קשורים יותר לפווארליפטינג?
אין ספק בכלל.תכלס המלצה על SS גם מתבקשת כי זה לא ספר על PL אלא על כוח, ובכל מקרה אחד המקורות הטובים ביותר ללמידה מעמיקה של תרגילי הבסיס.
מארק קשור, ביל לא בדיוק והתיחסתי לזה בתגובה שלי, הספרים עצמם לא עוסקים בPL אלא בפיתוח כוח ובתכנון אימונים.היי ביל סטארר ומארק ריפטו זה לא אנשים שהיו קשורים יותר לפווארליפטינג?
אין קשר ל PL.היי ביל סטארר ומארק ריפטו זה לא אנשים שהיו קשורים יותר לפווארליפטינג?
אז כדאי לי להזמין את שניהם?מארק קשור, ביל לא בדיוק והתיחסתי לזה בתגובה שלי, הספרים עצמם לא עוסקים בPL אלא בפיתוח כוח ובתכנון אימונים.
אני כרגע רק בSS ומבין הכל אבל אני לא דוגמה טובה כי יש לי ידע קודם בביומכניקה, מכניקה וקניזיולוגיה וקיבלתי פטור מאנגלית אז...אז כדאי לי להזמין את שניהם?
הספרים רשומים בשפה גבוהה או בינונית?
ללא יודע באף אחד מהם חוץ מרמה גבוהה+- באנגלית אני יכול להבין?אני כרגע רק בSS ומבין הכל אבל אני לא דוגמה טובה כי יש לי ידע קודם בביומכניקה, מכניקה וקניזיולוגיה וקיבלתי פטור מאנגלית אז...
Practical Programmingללא יודע באף אחד מהם חוץ מרמה גבוהה+- באנגלית אני יכול להבין?
ואם לא מה עדיף לי לקרוא?
מה הספר מלמד ועד כמה הוא מעשיר?Practical Programming
תכנון אימונים נכון, כיצד ההבדל בא לידי ביטוי בין סוגים שונים של מתאמנים, פיזיולוגיה.מה הספר מלמד ועד כמה הוא מעשיר?
הספר מלמד אותך איך לבנות תוכנית אימונים למטרות כוח בלבד?תכנון אימונים נכון, כיצד ההבדל בא לידי ביטוי בין סוגים שונים של מתאמנים, פיזיולוגיה.
כל ספר של ריפטו מעשיר, גם של ביל סטאר.
הייתי ממליץ גם לקרוא את 531. (המהדורה הראשונה וה beyond)
מלמד אותך איך להתחזק.ב
הספר מלמד אותך איך לבנות תוכנית אימונים למטרות כוח בלבד?
לאחר שאני מסיים לקרוא את הספר(מחזק את הבסיס) יש ספר שאתה ממליץ עליו כדי ללמוד עוד בנוגע לשיטות אימון כמו ppl או gvt?מלמד אותך איך להתחזק.
בכל אופן, אילו ספרים שלדעתי צריך ורצוי לקרוא לפני שנכנסים לכל נושא תכנון האימונים.
אם לא תתחיל מהבסיס..
לא התעמקתי בתוכניות האלה אף פעם.ppl או gvt?