הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ירידה דרסטית במשקל

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז אני באמתע חיטוב וליפני החג ( ליפני שבוע וחצי ) שקלתי 78 קילו ואני מודד היום אני שוקל 75 קילו.. ירידה מאוד דרסטית, ונראלי איבדתי ים שריר... אבל באימון אתמול המשקלי עבודה שלי זהים אני מרגיש טיפה יותר חלש ( משקלי עבודה זהים מתחילת החיטוב ששקלתי 85 קילו )
אז בגדול תחילת חיטוב זה היה 85 עכשיו 75 וזה לקח 45 יום.. מה כדאי לעשות עכשיו? ואיך למנוע ירידה דרסטית כזאת כי אני עושה פעולות אירוביות שאני לא מודע לכמות הקלוריות שאני שורף כמו ריקוד נגיד..

אז כנראה הגירעון הקלורי שלך גבוהה מדי ותנסה להיוסף קצת ולראות שקצב הירידה נורמלי... הייתי אומר שהרבה מזה זה נוזלים אבל 10 ק"ג ב45 יום זה באמת יוצא דופן.

אז כנראה הגירעון הקלורי שלך גבוהה מדי ותנסה להיוסף קצת ולראות שקצב הירידה נורמלי... הייתי אומר שהרבה מזה זה נוזלים אבל 10 ק"ג ב45 יום זה באמת יוצא דופן.
אלה רק 3 קילו ב-10 ימים
לדעתי זה בעיקר נוזלים אם אתה מרגיש בערך אותו הדבר

תבנה לך תפריט ובמקום להיות בגרעון קלורי תהיה על ניטרלי כי אתה אומר שאתה עושה פעולות אירוביות

• פותח/ת השרשור
אז מה לעשות מפה כי אי אפשר לחזור אחורה

• פותח/ת השרשור
כתבתי לך מה דעתי, תעלה את הקלוריות ותמשיך לרדת ירידה יותר מתונה עד למשקל המטרה ואז תעבור לנייטרלי \ פלוס קלורי קל
אני לא יודע מה המשקל מטרה שלי כי ציפיתי שאני אשקול 75 אני אראה אחרת ו גיד אמן סימן גם לשרירי בטן ..

אני לא יודע מה המשקל מטרה שלי כי ציפיתי שאני אשקול 75 אני אראה אחרת ו גיד אמן סימן גם לשרירי בטן ..
אז תחליט על מטרה חשה או שתפסיק עכשיו, שמע באופן כללי אני רואה פה בפורום וגם לא רק פה שאנשים מתחילים חיטוב לקראת הקיץ אבל בעצם אין עליהם הרבה "בשר" ולפעמים התוצאה היא לא מה שמצפים... אני לא מכיר אותך ולא יודע מה מצבך כרגע אבל תדע לעתיד איך להתייחס לדברים. (באופן כללי אני חשוב שלרוב אוכלוסיית המתאמנים המושגים מסה\חיטוב מיותרים לחלוטין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית