עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתכוון שלרדת במשקל זה קל, לראות את עצמך מאבד מסת שריר ונחלש מאימון לאימון ואין לך איך לעצור את זה חוץ מלחזור למאזן קלורי נייטרלי זה חרא במלוא מובן המילהלחטב אחר כך זה קל ופשוט
אתה מתכוון שלרדת במשקל זה קל, לראות את עצמך מאבד מסת שריר ונחלש מאימון לאימון ואין לך איך לעצור את זה חוץ מלחזור למאזן קלורי נייטרלי זה חרא במלוא מובן המילה
סבבה, הם פשוט היו צריכים לעלות את הפלוס עם ההתקדמות אבל עדיין לא להתחיל מפלוס של 700-1000 קלוריות."שמסיימים" SS על 100 סקוואט ו-65 בנץ' כי הם הכניסו 300 קלוריות מעל התחזוקה ואכלו כמו ילדים סומלים.
התכוונתי לתהליך עצמו. אני מאמין שאתה מספיק אינטליגנט כדי להבין מה רשמתי בסוגריים. וגם כשאתה אוכל ב"מאסה", עד שכמעט בא לך להקיא, זה לא פשוט. אימונים זה עסק לא פשוט, לא מבין מה אתה מנסה להגיד.
ראקוון: אושר עלה מ-118 ל-130 כדי לשפר את הבנץ' ב-50 ק"ג, את הדדליפט בכמעט 100 וכך גם את הסקוואט. אופיר אם אני לא טועה כבר בעד 100 (שוקל 95 כל פי סרטון אחרון שראיתי בתגובות) ואליהו מכניס כמויות פסיכיות של אוכל כמו שהוא מעיד כאן. עוד דוגמאות?
ככל שאתה יותר מתחיל אתה יכול להתקדם בתנאים יותר לא אידאליים (אפילו במינוס קלורי, אפילו בצום). וככל שאתה מתחזק יותר ככה המרווח הולך ומצטמצם. בגלל זה רואים כאן מלא משתמשים "שמסיימים" SS על 100 סקוואט ו-65 בנץ' כי הם הכניסו 300 קלוריות מעל התחזוקה ואכלו כמו ילדים סומלים. טכניקה, אוכל ותוכנית אימונים זה המפתח. כשאחד הפרמטרים לוקה בחסר אז הכל מתפרק.
פותח האשכול: אם אתה מספיק רציני, קח לך קצת זמן, תעשה קצת מחקר, קרא הודעות ישנות בפורום, כנס לפורום לוגים ותעבור אחורה על הלוגים של החבר'ה החזקים באמת שפעם כתבו כאן (רמז, זה לא אני. אני סתם סמרטוט) ותראה מה דרוש בשביל להעיף משקלים רציניים. תעשה את החושבים שלך לבד ותסיק אם זה בשבילך. שיהיה בהצלחה.
יש גם אנשים בעד 100 עם סקוואט ודדליפט 400, יש כאלו בעד 140 שאין להם 300. משקל גוף הוא לא בהכרח אינדיקציה לכח, אם כי על מנת להיות הוגן אומר רק שלעיתים בעליה משמעותית במשקלי עבודה על אותה קטגורית משקל מעורבים גם דברים נוספים.אפשר לראות את אליהו שעל אותו משקל גוף אם אני לא טועה - עלה איזה 100 קילו בטוטאל.
גם אופיר התחזק המון בלי לעלות במשקל ועוד בקטגוריה מאוד נמוכה.
אני הצלחתי להתחזק המון למרות שאני במאזן שלילי, ולהגיע מאיזור 130 סקוואט ל210, ומאמין שאצליח להתקדם עוד עשרות ק"ג בלי לעלות.
גם אושר עלה המון בכוח כמו שהוא כתב בפוסט שלו, על אותו משקל גוף.
אף אחד לא צריך להשחית את הגוף בשביל להתחזק
@TheTzadik @MasterSplitter
מה שאתה מפספס - אושר עלה בתקופה מאוד קצרה למשקל הגוף שלו הנוכחי.ראקוון: אושר עלה מ-118 ל-130 כדי לשפר את הבנץ' ב-50 ק"ג, את הדדליפט בכמעט 100 וכך גם את הסקוואט. אופיר אם אני לא טועה כבר בעד 100 (שוקל 95 כל פי סרטון אחרון שראיתי בתגובות) ואליהו מכניס כמויות פסיכיות של אוכל כמו שהוא מעיד כאן. עוד דוגמאות?
להתחיל ss אתה חושב?לדעתי עבור מתאמן מתחיל ב-SS החודש הראשון צריך להיות מוקדש קודם כל לאכילה "חכמה" כלומר להקפיד על 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן ופחמימות ממקור טוב לדוגמא אורז, תפוחי אדמה, פסטות וכדומה ולא להתחיל לדחוף קלוריות מאוריאו, קולה, צ'יפס וכדומה
אחרי חודש כזה המתאמן אמור לדעת אם הוא בדרך הנכונה או לא הן מבחינת טכניקה בביצוע התרגילים והן מבחינת כמה הוא צריך לאכול כדי לעלות במשקלי העבודה ובמשקל הגוף
להתחיל עם פלוס גדול מדי זה לשרוף תחמושת בשלב שבו ההתקדמות עדיין קלה ואם לא אז זה לרוב בגלל טכניקה, "פחד" או סתם חוסר הבנה בביצוע האימון כמו מנוחה לא מספיקה.
אני לא רואה סיבה שלאלהתחיל ss אתה חושב?
אני נתקעתי בתוכנית הנוכחית שלי במשקל עבודה בבנצ...אני לא רוצה להתחיל תוכנית ולהיתקע שוב פשוטאני לא רואה סיבה שלא
על כמה אתה תקוע?אני נתקעתי בתוכנית הנוכחית שלי במשקל עבודה בבנצ...אני לא רוצה להתחיל תוכנית ולהיתקע שוב פשוט
אני עד עכשיו הייתי עושה 8 חזרות 4 סטים ואני תקוע על 55על כמה אתה תקוע?
בכל מקרה אתה אמור לעשות ריסט ראשוני משמעותי אפילו 25٪ לתחילת התוכנית
אז תתחיל 3 סטים של 5 במשקל 40 ותתקדםאני עד עכשיו הייתי עושה 8 חזרות 4 סטים ואני תקוע על 55
תהיה בריא, איבדתי שעת שינה בגללך.רעיון מעולה.
איזה סיבה בעולם יש ללכת בדרך קיצונית?איפה האמצע הנכון ויילך בו.
אתה לא אוכלוסיית היעד של SS. מתאמן ברמה מתקדמת חייב ללכת על חבל דק בשביל לשמור על רמת שומן נמוכה דווקא כדי להעלות את רמות הטסט' והתירואידים.בדיקות הדם שלי לא הראו ירידה בטסטוסטרון או סביב בלוטת התריס וt3/4 בזמן החיטוב על אף שהחיטוב היה מאוד ארוך.
להיפך - דברים השתנו לטובה ככל שהתחטבתי.
מה זאת אומרת "פרץ הגדילה" הזה נעצר?רק כדי לקשר את הנושא של דיאטה/עודף לביצוע של SS:
יש סימוכין (דוגמה יפה מהתחום האירובי) לטענה ש- SS שואפת לייצר "פרץ גדילה", בדומה לזה של גיל ההתבגרות, בכל גיל שבו היא מבוצעת. הסימוכין הנ"ל מראה גם שכאשר "מרדדים" את עקומת המאמץ (פחות מאמץ, יותר התאוששות), פרץ הגידול הזה נעצר.
הכוונה ב- SS היא למצות את פרץ הגידול הטבעי/מלאכותי הזה, וכדי לעשות את זה צריך לתדלק את המערכת. אם המתאמן לא בעודף שומן כשהוא מתחיל את התוכנית - הוא צריך עודף דלק גדול כדי לתחזק אותה.
אתה לא אוכלוסיית היעד של SS. מתאמן ברמה מתקדמת חייב ללכת על חבל דק בשביל לשמור על רמת שומן נמוכה דווקא כדי להעלות את רמות הטסט' והתירואידים.
התופעה של גדילה מואצת, שנוצרת (גם אצל מבוגרים) ע"י אימון גופני עקבי ומספיק אינטנסיבי, ולא קשורה לגיל ההתבגרות - פוחתת, או מפסיקה, כאשר האימון מפסיק להיות "מספיק אינטנסיבי".מה זאת אומרת "פרץ הגדילה" הזה נעצר?