נק' מוניטין:
1
- 454
- 1
שלום לכולם רציתי לדעת מתי עולים בנפח תוכנית האימונים? (במסה אם זה משנה)
אשמח אם תעזרו לי תודה
אשמח אם תעזרו לי תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט אני חושב שזה כבר לא עובד יותר על הגוף אני כבר 7 חודשים אם אותו תוכניתלמה החלטת שצריך להעלות את הנפח של התוכנית?
אין סיבה כללית לשנות תוכנית אימון תוך כדי רק במקרים מסוימים
עם איזו תוכנית אתה?פשוט אני חושב שזה כבר לא עובד יותר על הגוף אני כבר 7 חודשים אם אותו תוכנית
Abעם איזו תוכנית אתה?
יש תוכניות שמיועדות להרבה זמן ויש כאלה ששבועיים בלחץ
איזו אבל? AB זו הגדרה רחבה מאוד
נראה שלתוכנית הזאת יש מספיק נפח, אולי אפילו יותר מדי לשלב שלךA רגליים גב ויד קדמית
רגליים: סקוואט 6×4,
כפיפת ברכיים 12×3
לאנגים 10×3
תאומים15-20×3
גב: משיכה בפולי עליון באחיזה רחבה 8×3
בנט אובר: 8×3
חתירה בפולי תחתון מלמטה 10×3
משיכה בפולי עליון באחיזה צרה 12×3
יד קדמית: כפיפת מרפקים בפריצ'ר יד יד 12×4
כפיפת מרפקים באחיזה הפוכה 12×2
B חזה כתפיים ויד אחורית.
חזה: בנ'ץ פרס 8×4
פרפר בקרוס אובר 12×3
פלייס בשיפוע עליון 10×3
כתפיים: פרס8×3
משיכה לפנים אם מוט w 10×3
כתף אחורית בקרוס 12×3
יד אחורית: בנ'ץ באחיזה צרה:10×3
פשיטה מרפקים בקרוס בחבל:3×12
ובטן 3 פעמים בשבוע עושה סופר סט של שלוש תרגלים שלושה סטים
ושכחתי לציין בהתחלה את הימים:××AB×AB
תשמע עד עכשיו הגעתי איתה לתוצאות סבבה רק הידיים והחזה בפיגור.נראה שלתוכנית הזאת יש מספיק נפח, אולי אפילו יותר מדי לשלב שלך
איך אתה אמור להתקדם בה? איך אתה יודע שהתוכנית עובדת?
תגדיר תוצאות סבבהתשמע עד עכשיו הגעתי איתה לתוצאות סבבה רק הידיים והחזה בפיגור.
שמע אני בטוח שיכולתי להגיע ליותר עשיתי מלא שטויות בהתחלה, לכמה זמן זה יעבוד אני לא יודע.תגדיר תוצאות סבבה
ואם זו התוכנית הראשונה שלך או בין הראשונות שלך זו לא חוכמה, כל דבר יגרום לך לגדול ולהיות חזק יותר, אבל זו הכל שאלה של לכמה זמן זה יעבוד, והאם היית יכול להשיג תוצאות טובות בפרק הזמן הזה
זו בידיוק הנקודה שלישמע אני בטוח שיכולתי להגיע ליותר עשיתי מלא שטויות בהתחלה, לכמה זמן זה יעבוד אני לא יודע.
האמת שההתקדמות שלי לא הגיעה דווקא בחודשים הראשונים היא הגיעה אחרי.זו בידיוק הנקודה שלי
תוכנית טובה יהיה לה לפחות דרך אחת אובייקטיבית למדוד התקדמות (כמה גדלת זה לא אובייקטיבי) ולפחות דרך אחת להתמודד עם תקיעה באותה התקדמות
יכול להיות שלהתחלה התוכנית האת עבדה כי פשוט בהתחלה הכל יעבוד, אבל הגעת לנקודה שבה התוכנית כבר לא טובה
אני דווקא חושב שלשלב מתאימה יותר תוכנית עם פחות נפח שתאפשר לך להעמיס על עצמך יותר בלי ללכת לאיבוד
שוב, תגדיר התקדמותהאמת שההתקדמות שלי לא הגיעה דווקא בחודשים הראשונים היא הגיעה אחרי.
בגדילה של הגוף.שוב, תגדיר התקדמות
זה מדד סובייקטיבי, כל מתחיל יגדל בהתחלה מכל תוכניתבגדילה של הגוף.
אז מה שאתה ממליץ לי זה בעצם לרדת בנפח?זה מדד סובייקטיבי, כל מתחיל יגדל בהתחלה מכל תוכנית
לא סתם לרדת בנפח, כי זה לא יעשה הרבה אם לא תעבוד על תוכנית שתנסה לשפר אותך במדדים אובייקטיביםאז מה שאתה ממליץ לי זה בעצם לרדת בנפח?
על איזו תוכנית אתה ממליץ?לא סתם לרדת בנפח, כי זה לא יעשה הרבה אם לא תעבוד על תוכנית שתנסה לשפר אותך במדדים אובייקטיבים
לדעתי כדאי להחליף תוכנית, או לשנות אותה
במידה לא קטנה
מה משקלי העבודה שלך בהרמות הבסיס? (סקוואט, דדליפט, בנצ' ופרס)על איזו תוכנית אתה ממליץ?