הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שמאוד הכעיס אותי

• פותח/ת השרשור maormg
  • פורסם בתאריך
וחסר כאלו בארץ? חסר אנשים שבאים לחדר כושר כדי להראות כמה הם "גיבורים"? תופעה מזעזעת.

ללא התייחסות לאלימות, גם אם הבנאדם לא אמור לתפוס ספסל ככה סתם, זה לא מצדיק לבוא להשליך את חפציו

ללא התייחסות לאלימות, גם אם הבנאדם לא אמור לתפוס ספסל ככה סתם, זה לא מצדיק לבוא להשליך את חפציו

המגבת שלך קדושה שלא יכולה להיות על הרצפה?כנ"ל תיק או כל דבר אחר?תניח אותו על הרצפה כשאתה עובד עם דאמבלים.

המגבת שלך קדושה שלא יכולה להיות על הרצפה?כנ"ל תיק או כל דבר אחר?תניח אותו על הרצפה כשאתה עובד עם דאמבלים.

יש לך בעיה בהבנת הנקרא? לא אמרתי שזה בסדר סתם לתפוס ספסל. אמרתי שזה לא בסדר להשליך חפצים של בנאדם אחר

אין בעייה להניח את החפצים על ספסל פנוי. אני עושה את זה עם הפון והמגבת כל הזמן, מישהו רוצה? אין בעייה שיניח בצד בצורה מכובדת או שישאל אם אפשר להזיז. לזרוק בזילזול? אני חושב שהרוב היו מגיבים כך...

הוא פנה אליו לפני והבחור התעלם ממנו,המגבת תשרוד את הנפילה.
הבחור התעלם כי היה באמצע סט, גם אני מתעלם מאנשים שפונים אליי באמצע סט.
לזרוק בזילזול? אני חושב שהרוב היו מגיבים כך...
אני לא מאמין שהיית קופץ על מישהו באגרופים במקרה כזה כמו ההוא בסרטון.
מילא להרים עליו קצת את הקול או להגיד לו בצורה תוקפנית שלא לעניין לזרוק ככה את הדברים אבל לא ראיתי שום סיבה ליותר מזה.

הבחור התעלם כי היה באמצע סט, גם אני מתעלם מאנשים שפונים אליי באמצע סט.

אני לא מאמין שהיית קופץ על מישהו באגרופים במקרה כזה כמו ההוא בסרטון.
מילא להרים עליו קצת את הקול או להגיד לו בצורה תוקפנית שלא לעניין לזרוק ככה את הדברים אבל לא ראיתי שום סיבה ליותר מזה.
אתה צודק, לא התכוונתי לאגרופים אלא לאופי התגובה, הוא זרק את זה כאילו זה זבל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית