הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון תפריט מחדש

MeirTor

משתמש מתחיל
119
6
נק' מוניטין:
6
119
6
אהלן,
לפני כחודש פתחתי אשכול בנוגע לתפריט שלי: ייעוץ - התפריט שלי

38745

התחלתי עם משקל של 65 ק"ג, ולאחר חיטוב של חודש ירדתי ל-63.
כבר כ-20 יום שאני עם התפריט שבלינק, חושב שאני במסה.
היום לאחר בדיקת מדדים במכון עם מדריך הכושר שלי, התחוור לי לגלות שאני בכלל במאזן ניטרלי.
ז"א שכבר במשך 20 יום אני תקוע על משקל 63 ק"ג. אולי מתחזק, אבל לא עולה במסת שריר כלל ודי תקוע עם משקלי העבודה.

אלו הם הנתונים שלי:
גיל - 20
גובה - 1.69

1.3.17
שומן - 16.1%
מסת שריר - 52 ק"ג
משקל - 65 ק"ג

18.4.17
שומן - 14.6% (לפחות הירידה הזאת חיובית, לא?)
מסת שריר - 51 ק"ג
משקל - 63 ק"ג

בנוגע לחלבון - אני מקפיד לעבור כמעט כל יום את ה-100 גרם ביום. יכול להיות שאני צריך להוסיף פחמימה?
אשמח לתובנותיכם, תודה.

כנראה שאתה לא אוכל מספיק, אתה לא במסה
רשמת בתפריט שאתה אמור להגיע ל-160 גרם חלבון, אבל אתה משתדל כל יום להגיע ללפחות 100. אתה נצמד בכלל לתפריט שלך?
אתה גם אמור להגיע ל-120-130 גרם חלבון כל יום
ואל תאמין למד משקל שמודד שומן, הוא לא מדויק לחלוטין, והשינוי הזה גם יכול להיות בגלל שינוי בתפריט או כמה שתית באותו יום

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה לא אוכל מספיק, אתה לא במסה
רשמת בתפריט שאתה אמור להגיע ל-160 גרם חלבון, אבל אתה משתדל כל יום להגיע ללפחות 100. אתה נצמד בכלל לתפריט שלך?
אתה גם אמור להגיע ל-120-130 גרם חלבון כל יום
ואל תאמין למד משקל שמודד שומן, הוא לא מדויק לחלוטין, והשינוי הזה גם יכול להיות בגלל שינוי בתפריט או כמה שתית באותו יום

אני בצבא והתפריט בחדר האוכל משתנה מיום ליום. זאת הסיבה שקשה לי להיצמד לתפריט שבניתי. אולי גיינר יעשה את העבודה?

אני בצבא והתפריט בחדר האוכל משתנה מיום ליום. זאת הסיבה שקשה לי להיצמד לתפריט שבניתי. אולי גיינר יעשה את העבודה?
אז למה לבנות תפריט מלכתחילה אם אתה לא מתכוון לדבוק בו?
גיינר יכול לעזור

המזון משתנה אבל אתה יכול לאכול כמויות שיעמדו בדרישות המאסה בסופו של דבר
אם אכלת יום אחד עוף ויום אחר קציצות, או what ever זה לא משנה. תעשה את חישובי הכמויות לפי מה שצריך
כנ"ל אורז/פסטה/תפו"א/פתיתים ועוד....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית