הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה בסדר לאכול המבורגר בחיטוב?

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
שאלה קצת שנויה במחלוקת, אני בחיטוב והתחלתי לעבוד בBBB 😃 וזה בעצם אומר שחלק מהתזונה היומית שלי תהיה חייבת לכלול משהו מהתפריט ששם.
האם זה בסדר (כל עוד אני מתחשב בכמות הקלוריות והערכים) לאכול המבורגר כל יום למטרת חיטוב?
ואגב כמה קלוריות הייתם מעריכים המבורגר 220 (בלי צ'יפס או שתייה), תודה.

לא ממליץ לעשות את זה.
במקומות כאלה רוב הדברים מלאים בשמן שאתה לא יודע את הכמות שלו, ובנוסף יש רטבים בדרך כלל על ההמבורגרים. בכל מקרה לדעתי כזה מאוד לדעת מה כמות הקלוריות, אבל כנראה שאם אתה עובד שם אתה יכול לבקש דברים ספציפיים, אז אולי אפשר לעשות חזה עוף או פרגיות על מחבט, שזה לדעתי עדיף.

המבורגר 220
ההמבורגר בערך 450 קלוריות, הלחמניה עוד 200-220
מידי פעם אין בעיה, כל עוד זה נכנס לך לתפריט.

מבחינה תזונתית זה באמת תלוי עד כמה הבשר איכותי ומה יחס השומן\חלבון שיש בבשר.
על בסיס יומי הייתי אוכל את החזה עוף שלהם, הוא באמת אחלה. (עם הצ'ימיצ'ורי)
ופעם בשבוע המבורגר.

מבחינת פיתוח גוף אין שום בעיה גם לאכול כל יום אחד כזה, כל עוד אתה משקלל את הערכים התזונתיים בתפריט.

• פותח/ת השרשור
ההמבורגר בערך 450 קלוריות, הלחמניה עוד 200-220
מידי פעם אין בעיה, כל עוד זה נכנס לך לתפריט.

מבחינה תזונתית זה באמת תלוי עד כמה הבשר איכותי ומה יחס השומן\חלבון שיש בבשר.
על בסיס יומי הייתי אוכל את החזה עוף שלהם, הוא באמת אחלה. (עם הצ'ימיצ'ורי)
ופעם בשבוע המבורגר.

תודה רבה לכולם, אשמח להתייחס אליך בפרט.
בעצם הסיבה לכך שעדיף לא לאכול אחד כל יום (גם אם מחשבים אותו בתפריט) היא בגלל הפחמימות הפשוטות והבשר ה'לא כלכך' איכותי?
וחוץ מזה, כמה היית מעריך את החזה עוף שלהם? (הוא גם 220 ג'), ונניח עם תוספת שעועית ירוקה (שהיא נראה לי הכי סבירה לחיטוב)

זה בסדר לאכול המבורגר 220g אחד כל יום, אבל אתה צריך להציב גבולות ולא להתפתות לעוד
בנוסף, זה לא המבורגר ביתי שאתה מכין, אלא המבורגר מסעדות. זה כנראה לא בשר הכי איכותי ללא תוספת למיניהן, ועיקר הבעיה היא השמן שבו מטגנים את המוצר.
אני הייתי מתאפק ואוכל, כמו למשל בחיטוב סטנדרטי, מסודר. אפשר להתייחס להמבורגר כצ'יט, אז לא חייב לאכול ממנו כל יום. נניח פעם בשבוע

היא בגלל הפחמימות הפשוטות והבשר ה'לא כלכך' איכותי?
אני לא יודע מה איכות הבשר, אבל בחיטוב כשאוכלים מעט ממילא אז עדיף שהמזון יהיה כמה שיותר מזין ופחות מעובד.
ובאופן כללי, אני אישית מעדיף ב 600 קלוריות לאכול בחיטוב הרבה יותר מהמבורגר ב BBB (בעיקר כי כמות החלבון לא שווה את כמות הקלוריות ש"מבזבזים" על ההמבורגר)

חוץ מזה, כמה היית מעריך את החזה עוף שלהם?
כמו כל חזה עוף, אם זה 200 גרם בערך סביב ה 60 גרם חלבון ו 320 קלוריות (לא כולל שמן\רטבים)

אני דווקא לא רואה בעיה לאכול נגיד רק את הקציצה עצמה עם סלט בצד, בלי רטבים נוספים או לחם
לא רק שזה ישביע אותך, גם השומן אמור להאט מעט את העיכול, ככה שתרגיש שבע ליותר זמן, ואז לא תצטרך לאכול עוד מעבר לקלוריות "הנוספות" האלה.
כמובן שאתה תמיד יכול ללכת על בטוח כמו שאמרו קודם ולקחת את החזה עוף, שגם זו אופציה טובה מאוד

• פותח/ת השרשור
זה בסדר לאכול המבורגר 220g אחד כל יום, אבל אתה צריך להציב גבולות ולא להתפתות לעוד
בנוסף, זה לא המבורגר ביתי שאתה מכין, אלא המבורגר מסעדות. זה כנראה לא בשר הכי איכותי ללא תוספת למיניהן, ועיקר הבעיה היא השמן שבו מטגנים את המוצר.
אני הייתי מתאפק ואוכל, כמו למשל בחיטוב סטנדרטי, מסודר. אפשר להתייחס להמבורגר כצ'יט, אז לא חייב לאכול ממנו כל יום. נניח פעם בשבוע

הבנתי, תודה רבה לכולם.
רק לסכם לי דבר אחרון, אז זה בסדר אם אני אוכל שם כל יום את החזה עוף (220 ג' עם צימיצורי) וסלט ירקות בצד? (כמובן, רק אם זה נכנס לי בתפריט).
או שגם זה לדעתך לא נחשב מסודר כי אני לא זה שנמצא בתוך המטבח?

חזה עוף עדיף במקרה זה.
בשר בקר זה אחלה מקור לחלבון והמון דברים טובים, רק שכשזה בצורת המבורגר מסעדות זה מאבד די הרבה מהמשמעות והאיכות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית