הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רזה אוכל בריא אבל עם בטן!

• פותח/ת השרשור 1q2w3e
  • פורסם בתאריך

1q2w3e

משתמש פעיל
499
202
נק' מוניטין:
201
499
202
יש לי בעיה מרגיזה רצח!
אני רזה מאוד, אוכל בריא, רץ כל כמה ימים, אבל יש לי כרס! ובכללי רוב הגוף שלי אומנם רזה אבל רך כזה... אני לא מבין איך זה יכול להיות?!
אני לא מתאמן במכון אבל עושה שכיבות שמיכה ומתח פה ושם..
קיצר זה משגע אותי
איך נפטרים ממנה?

מה השאלה?
תערוך את ההודעה ותוסיף שאלה או שזה ינעל.

• פותח/ת השרשור
השאלה ברורה לא?
רוצה להפטר ממנה

תרשום את התפריט שלך
את הגובה
תוכנית אימון.

ולהבא כותרת משמעותית ותוכן נורמלי

• פותח/ת השרשור
אוכל טבעוני לא מעובד אין תפריט מסודר אבל רוב הימים אני במאזן קלורי שלילי/מאוזן.
גיל 25
גובה 93
משקל 75
עושה שכיבות שמיכה ומתח בבית כל יומיים
שלושה 4 סטים של 15 שכיבות ומתח 4 של 8.
לגבי ריצות אני עושה ספרינטים 10 דקות ואז חצי שעה ריצה בקצב של 5 דקות לקילומטר בערך

אתה צריך שרירים
זו בעיה ידועה מאוד, כנראה אין לך כמות נטו גדולה של שומן, אבל לגוף שלך אין ממש מוטיבציה להיפטר מהשומן הזה, הרבה פעמים זה גם תלוי בגנטיקה
אתה צריך שריר שיעזור למתוח את השומן ולהעלים אותו
"משטר האימונים" שלך זה משהו שהייתי מגדיר כמו מינימום הכרחי כדי להישאר בריא, לא כדי שיהיה גוף יפה
גם לפי מה שאתה אומר על התזונה שלך, אני בטוח שאין בה דברים ששמים אותך בסיכון בריאותי, אבל שוב, בטוח לא משהו שמתאים להרכב גוף אידיאלי
ממליץ לך להיכנס לפורטל קילוגרם (הכפתור "מאמרים" למעלה בכתום) ולקרוא וללמוד קצת, להסביר פה הכל על קצה המזלג יהיה קצת חסר תועלת במקרה הטוב, ומטעה במקרה הרע

• פותח/ת השרשור
אתה צריך שרירים
זו בעיה ידועה מאוד, כנראה אין לך כמות נטו גדולה של שומן, אבל לגוף שלך אין ממש מוטיבציה להיפטר מהשומן הזה, הרבה פעמים זה גם תלוי בגנטיקה
אתה צריך שריר שיעזור למתוח את השומן ולהעלים אותו
"משטר האימונים" שלך זה משהו שהייתי מגדיר כמו מינימום הכרחי כדי להישאר בריא, לא כדי שיהיה גוף יפה
גם לפי מה שאתה אומר על התזונה שלך, אני בטוח שאין בה דברים ששמים אותך בסיכון בריאותי, אבל שוב, בטוח לא משהו שמתאים להרכב גוף אידיאלי
ממליץ לך להיכנס לפורטל קילוגרם (הכפתור "מאמרים" למעלה בכתום) ולקרוא וללמוד קצת, להסביר פה הכל על קצה המזלג יהיה קצת חסר תועלת במקרה הטוב, ומטעה במקרה הרע
קראתי את כל הפורטל, אבל יש לי בטן יותר גדולה מאנשים שלא מתאמנים בכלל ואוכלים גרוע ממני זה מה שמרגיז שאתה משתדל ובסוף נראה חרא

קראתי את כל הפורטל, אבל יש לי בטן יותר גדולה מאנשים שלא מתאמנים בכלל ואוכלים גרוע ממני זה מה שמרגיז שאתה משתדל ובסוף נראה חרא
אם אתה רוצה אתה יכול להעלות תמונה ונעזור לך לשים את הכל בפרופורציה
אבל שוב, זה גם עניין של גנטיקה, וגם מה שאמרתי לך, שכנראה אתה שומר על הבריאות, אבל מה שאתה עושה כנראה לא מספיק בשביל גוף טוב

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה אתה יכול להעלות תמונה ונעזור לך לשים את הכל בפרופורציה
אבל שוב, זה גם עניין של גנטיקה, וגם מה שאמרתי לך, שכנראה אתה שומר על הבריאות, אבל מה שאתה עושה כנראה לא מספיק בשביל גוף טוב
אם אני לא עושה מספיק אז באמת אין לי מושג מה אני אמור לעשות.. אני אוכל רק מהצומח הרוב אני מבשל לבד לא קונה בכלל, אין אצלי ממתקים וכאלה בכלל

אם אני לא עושה מספיק אז באמת אין לי מושג מה אני אמור לעשות.. אני אוכל רק מהצומח הרוב אני מבשל לבד לא קונה בכלל, אין אצלי ממתקים וכאלה בכלל
זו לא רק שאלה של לאכול בריא, כי עם כמה שזה חשוב וזה טוב שאתה עושה, זה לא מספיק
אתה צריך לספק לגוף שלך חומרי תזונה מספקים, כולל מספיק חלבון, מספיק שומנים, וכמות קלוריות שמתאימה לגוף שלך
בנוסף אתה צריך לעשות גם אימוני התנגדות, זה לא חייב להיות משהו גדול במיוחד, אבל כן צריך

• פותח/ת השרשור
זו לא רק שאלה של לאכול בריא, כי עם כמה שזה חשוב וזה טוב שאתה עושה, זה לא מספיק
אתה צריך לספק לגוף שלך חומרי תזונה מספקים, כולל מספיק חלבון, מספיק שומנים, וכמות קלוריות שמתאימה לגוף שלך
בנוסף אתה צריך לעשות גם אימוני התנגדות, זה לא חייב להיות משהו גדול במיוחד, אבל כן צריך
ולשכיבות שמיכה ומתח אין אפקט ? הרי יש מלא שמתאמנים רק במשקל גוף ויש להם גוף מטורף.. אני נשאר שחיף עם בטן.. צריכת החלבון שלי היא באזור ב0.8 גרם לקילו אני חושב שזאת הבעיה העיקרית, אולי לא..

ולשכיבות שמיכה ומתח אין אפקט ? הרי יש מלא שמתאמנים רק במשקל גוף ויש להם גוף מטורף.. אני נשאר שחיף עם בטן.. צריכת החלבון שלי היא באזור ב0.8 גרם לקילו אני חושב שזאת הבעיה העיקרית, אולי לא..
האנשים האלה לא עושים קצת מתח פה ושם, יש להם תוכניות רציניות שמערבות את משקל הגוף שלהם
וצריכת החלבון שלך צריכה להיות 2 גרם לקילו בשביל לבנות שריר, ובגלל שאתה טבעוני אולי אפילו יותר בשביל להגיע לכמות מספקת של חלבון מלא

• פותח/ת השרשור
האנשים האלה לא עושים קצת מתח פה ושם, יש להם תוכניות רציניות שמערבות את משקל הגוף שלהם
וצריכת החלבון שלך צריכה להיות 2 גרם לקילו בשביל לבנות שריר, ובגלל שאתה טבעוני אולי אפילו יותר בשביל להגיע לכמות מספקת של חלבון מלא
לפי מה שראיתי נניח למאה גרם בוטנים יש 25 גרם חלבון זה אומר שאני צריך לאכול ביום נניח 300 גרם בוטנים (75 גרם חלבון)
עוד איזה קוסקוס או פסטה ששם זה מזערי נניח 10 גרם ועוד שייק של חלבון של 25 גרם
יוצא 110 חלבון זה עדיין לא כפול 2 זה נראה לי הזוי להגיע ל150 גרם חלבון אולי על גבול הבלתי אפשרי אולי

לפי מה שראיתי נניח למאה גרם בוטנים יש 25 גרם חלבון זה אומר שאני צריך לאכול ביום נניח 300 גרם בוטנים (75 גרם חלבון)
יוצא 110 חלבון זה עדיין לא כפול 2 זה נראה לי הזוי להגיע ל150 גרם חלבון אולי על גבול הבלתי אפשרי אולי
בתזונה טבעונית זה בהחלט קשה יותר, אבל למשל בקטניות, טופו וסויה יש הרבה חלבון
מומלץ לשלב ביניהם בשביל לקבל מספיק חלבון מלא

• פותח/ת השרשור
בתזונה טבעונית זה בהחלט קשה יותר, אבל למשל בקטניות, טופו וסויה יש הרבה חלבון
מומלץ לשלב ביניהם בשביל לקבל מספיק חלבון מלא
אבל גם בסייטן זה 25 למאה גרם כמה צריך לטחון 400 גרם ביום? אתה אוכל חצי קילו עוף ביום נגיד?

אבל גם בסייטן זה 25 למאה גרם כמה צריך לטחון 400 גרם ביום? אתה אוכל חצי קילו עוף ביום נגיד?
25 למאה גרם זה הגיוני
אם תרצה להשוות את כל מה שאני אוכל לחזה עוף, אז זה כמו שאני אוכל בין חצי קילו לקילו ביום

הרי יש מלא שמתאמנים רק במשקל גוף ויש להם גוף מטורף..
אתה מדבר על מתאמני סטריט-וורקאוט? הם עושים דברים הרבה יותר רציניים מכמה סטים של שכיבות סמיכה ומתח פה ושם.
תשמע אם אתה רוצה לבנות גוף אז צריך להשקיע בתזונה ואימונים, אין מה לעשות. "לאכול בריא ולעשות פעם ביומיים כמה סטים של שכיבות סמיכה ומתח" זה אחלה בשביל לשמור על בריאות כללית אבל לא יותר מזה.
ומעניין אותי לראות תמונה שלך כי אני בטוח שאתה מגזים לגבי הבטן שלך.
אתה אוכל חצי קילו עוף ביום נגיד?
משתדל, חוץ משאר מקורות החלבון. בתור טבעוני יהיה לך הרבה יותר קשה להגיע לכמויות חלבון שמספיקות לאדם מתאמן אבל זה שתכתוב כאן שזה הזוי לא ישנה את מה שהגוף שלך צריך (זה הכל בהנחה שתתחיל להתאמן אחרת אני לא רואה צורך ב 2 גרם לקילו).

• פותח/ת השרשור
הבנתי חברים, עשיתי מחשבון אחוזי שומן עם מדידה של המותניים וכל זה וזה אומר שיש לי בערך 13 אחוז שומן מה אתם אומרים סביר?

הבנתי חברים, עשיתי מחשבון אחוזי שומן עם מדידה של המותניים וכל זה וזה אומר שיש לי בערך 13 אחוז שומן מה אתם אומרים סביר?
לפי הגובה והמשקל שלך פשוט חסר לך מסת שריר בגלל זה כנראה גם באחוז שומן לא גבוה אתה לא נראה חטוב.
ואני לא רואה איך המספר שקיבלת משפיע על משהו.

המספר לא רלוונטי..
נגיד שהיה יוצא 20% או 10% זה לא משנה
חשוב שתהיה מרוצה עם הגוף שלך.
ובמצב שאתה מתאר נשמע שבעיקר חסרה מסת שריר.

כמו שאמרו למעלה אתה יכול להעלות תמונה ונוכל להעריך את האחוז שומן ולהבין את המצב טוב יותר.

בנוסף ממליץ לך לקחת תוכנית כוח ולשפר את התפריט שלך כך שיכיל את הכמות חלבון המספקת (אם זו אכן המטרה - עלייה במסת שריר)

Back
למעלה תחתית