נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
כרגע אני בחיטוב ורציתי לדעת האם הפחמימות שקיימות בפירות וירקות שוות לפחמימה כמו פסטה, אורז, תפוחי אדמה ומכל מקור פחמימה אחר? הן עושות את אותה הפעולה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוות. אבל הכמות שלהם דיי זניחה. קשה להגיעה ל 200 קלוריות מהם ביום. אם אתה כמובן אחד שאוכל עם כל ארוחה סלט ענק אז כן צריך לבדוק ערכיים. לרוב מתעלמים מהם.כרגע אני בחיטוב ורציתי לדעת האם הפחמימות שקיימות בפירות וירקות שוות לפחמימה כמו פסטה, אורז, תפוחי אדמה ומכל מקור פחמימה אחר? הן עושות את אותה הפעולה?
בפעולה התכוונתי להאם הן נאגרות בגליקוגן ונותנות אנרגיה כמו פחמימות מפסטה וכו (כי הנחתי שרוב הפחמימות בירקות הן סיבים).הן ברובן שוות, אבל כל כך מעטות שלרוב מתעלמים מהן
פירות הייתי מחשב, אבל ירקות, בעיקר הירוקים, הייתי מתעלם
ומה זה אומר עושות את אותה הפעולה?
החלק של הסיבים לא נאגר וגם לא מגיע לדםבפעולה התכוונתי להאם הן נאגרות בגליקוגן ונותנות אנרגיה כמו פחמימות מפסטה וכו (כי הנחתי שרוב הפחמימות בירקות הן סיבים).
שוות וכן זה נחשב פחמימה,ברור שעדיף שתגוון גם ממקורות מורכבים כמו פסטה לחם וכ'וכרגע אני בחיטוב ורציתי לדעת האם הפחמימות שקיימות בפירות וירקות שוות לפחמימה כמו פסטה, אורז, תפוחי אדמה ומכל מקור פחמימה אחר? הן עושות את אותה הפעולה?