הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות בירקות ופירות

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
כרגע אני בחיטוב ורציתי לדעת האם הפחמימות שקיימות בפירות וירקות שוות לפחמימה כמו פסטה, אורז, תפוחי אדמה ומכל מקור פחמימה אחר? הן עושות את אותה הפעולה?

כרגע אני בחיטוב ורציתי לדעת האם הפחמימות שקיימות בפירות וירקות שוות לפחמימה כמו פסטה, אורז, תפוחי אדמה ומכל מקור פחמימה אחר? הן עושות את אותה הפעולה?
שוות. אבל הכמות שלהם דיי זניחה. קשה להגיעה ל 200 קלוריות מהם ביום. אם אתה כמובן אחד שאוכל עם כל ארוחה סלט ענק אז כן צריך לבדוק ערכיים. לרוב מתעלמים מהם.

בפירות יש כמות גדולה יחסית של פחמימה בירקות פחות אבל עדיף לחשב בכל מקרה אלה אם כן אתה אוכל פחות מ5 ירקות אז כבר אין טעם

הן ברובן שוות, אבל כל כך מעטות שלרוב מתעלמים מהן
פירות הייתי מחשב, אבל ירקות, בעיקר הירוקים, הייתי מתעלם
ומה זה אומר עושות את אותה הפעולה?

• פותח/ת השרשור
הן ברובן שוות, אבל כל כך מעטות שלרוב מתעלמים מהן
פירות הייתי מחשב, אבל ירקות, בעיקר הירוקים, הייתי מתעלם
ומה זה אומר עושות את אותה הפעולה?
בפעולה התכוונתי להאם הן נאגרות בגליקוגן ונותנות אנרגיה כמו פחמימות מפסטה וכו (כי הנחתי שרוב הפחמימות בירקות הן סיבים).

בפעולה התכוונתי להאם הן נאגרות בגליקוגן ונותנות אנרגיה כמו פחמימות מפסטה וכו (כי הנחתי שרוב הפחמימות בירקות הן סיבים).
החלק של הסיבים לא נאגר וגם לא מגיע לדם
החלק של הפחמימות שמתעכלות הוא זהה לכל פחמימה אחרת

שוות וכן זה נחשב פחמימה,ברור שעדיף שתגוון גם ממקורות מורכבים כמו פסטה לחם וכ'ו
בגלל אם אם אתה בתפריט וחרגת בתפוח או גזר או בננה לא קרה כלום..זה גם בעל ערך קלורי נמוך ועזוב את העניין של הערכים,תמיד אפשר לפצות למחרת או ביום אחר,ואתה סותם ככה את הרעב למתוק!

בפירות יש הרבה פחמימה, שים לב
בירקות זה די משתנה. ירקות שורש כמו גזר ובטטה בטח ובטח. ירקות אחרים כמו פלפל/גמבה יש גם כמות סבירה של פחמימה. הירקות הירוקים הכי דלים בפחמימה ואות לא חייב וכדאי להחשיב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית