הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון בנושא שומנים

אוסנת

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
אם נגיד במהלך השבוע אכלתי הרבה דברים מטוגנים בשמן ושומניים כמעט כל יום. ועכשיו אני רוצה להפחית. אם אני אוכל אבוקדו שלם קטן זה כאילו ייתפס בגוף כעוד אוכל שומני? או יוסיף נגיד באחוזי שומן? (גם אם אבוקדו נחשב שומן טוב בריא..) עדיף טונה במים? בשביל לאזן

לא ככה זה עובד, הגוף שלך לא "מחשיב" דברים, מה שנכנס זה מה שיש
אם אכלת שבוה שעבר הרבה מטוגן, אז השמן הזה עבר עיבוד כלשהו בגוף, אם תאכלי השבוע שומנים אחרים אז הם יעברו עיבוד אחר בגוף
ושומן לא משמין או נכנס ישיר לתאי השומן, זה כל כך הרבה יותר מורכב מזה
שומנים טובים, כמו שומנים טבעיים מבשר, דגים, או אבוקדו למשל בנוסף למקור האנרגיה יעזרו מאוד גם לתפקוד התקין של הגוף
פשוט תאכלי בריא כמיטב יכולתך, תאכלי מספיק סיבים וירקות, ואת תהיי בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
קודם ממש תודה על התשובה המושקעת והמורחבת. זה עזר לי. מה אתה ממליץ לי אז לאכול היום? טונה במים או אבוקדו? ליד הכנתי ביצה קשה וירק עם שתי פרוסות לחם מלא. בצהריים אכלתי סלמון, ובבוקר חלווה ללא סוכר. (בנוסף לעוד דברים כן.) אם זה אמור לשנות את אופי הארוחה של הערב. כי כבר יש לי מנת שומן היום לא? מה לאכול?

קודם ממש תודה על התשובה המושקעת והמורחבת. זה עזר לי. מה אתה ממליץ לי אז לאכול היום? טונה במים או אבוקדו? ליד הכנתי ביצה קשה וירק עם שתי פרוסות לחם מלא. בצהריים אכלתי סלמון, ובבוקר חלווה ללא סוכר. (בנוסף לעוד דברים כן.) אם זה אמור לשנות את אופי הארוחה של הערב. כי כבר יש לי מנת שומן היום לא? מה לאכול?
ככה או ככה התפריט שלך נראה מושקע ובריא
תאכלי מה שבא לך, תדאגי להגיע לערכים שאת צריכה באותו יום, אז אם חסר לך חלבון תאכלי את הטונה, אם את צריכה יותר שומן אז את האבוקדו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית