הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון יוריקן בלטלס 995@100 (410 דד)

מצב
השרשור נעול
חיה אבל המנופים שלו הופכים את ההרמות למגוכחות.
גם בבנצ וגם בדדליפט הטווח קצר מאוד

חיה אבל המנופים שלו הופכים את ההרמות למגוכחות.
גם בבנצ וגם בדדליפט הטווח קצר מאוד

אחת התגובות היותר מגוחכות שראיתי כאן, מפתיע שדווקא ממך.

אתה מתלונן על כדורסלנים שהם גבוהים שזה הופך את ההטבעות שלהם למגוחכות?

אתה מדבר על מנופים בדדליפט ובנץ׳, שתלויים בעיקר באורך זרועות. בדדליפט רצוי ארוכות ובבנץ׳ רצוי קצרות. משמע זה מבטל אחד את השני.

הבנץ׳ שלו בכלל לא הזוי, למרות שעדיין מאוד חזק. בדדליפט אם תשים לב יש לו טכניקה וגמישות מעולה באגן, זה בעיקר מה שמאפשר לו להרים ככה.

אחת התגובות היותר מגוחכות שראיתי כאן, מפתיע שדווקא ממך.

אתה מתלונן על כדורסלנים שהם גבוהים שזה הופך את ההטבעות שלהם למגוחכות?

אתה מדבר על מנופים בדדליפט ובנץ׳, שתלויים בעיקר באורך זרועות. בדדליפט רצוי ארוכות ובבנץ׳ רצוי קצרות. משמע זה מבטל אחד את השני.

הבנץ׳ שלו בכלל לא הזוי, למרות שעדיין מאוד חזק. בדדליפט אם תשים לב יש לו טכניקה וגמישות מעולה באגן, זה בעיקר מה שמאפשר לו להרים ככה.
אני לא מתלונן. אני מציין את מה שאני רואה.
זה אכן גורם לי להתפעל פחות. וזה לא עניין סובייקטיבי אלא אובייקטיבי במובהק.
מן הסתם שאדם שמושך x והוא בגובה 1.90, יותר חזק מאדם שמושך x והוא בגובה 1.60. כי הוא עושה יותר עבודה. פיזיקה בסיסית.
מעבר לטווח התנועה יש גם את הזווית של המנופים וכאן זה קיצוני

הנה תמונה ש @מתליפט ערך:

18076554_1839280339726457_7190617180512174673_o.jpg

טווח התנועה שלו קצר גם בבנצ' בגלל רוחב האחיזה וגובה הקשת.

בדדליפט אם תשים לב יש לו טכניקה וגמישות מעולה באגן, זה בעיקר מה שמאפשר לו להרים ככה
איך גמישות עוזרת להרים?

נערך לאחרונה:
שיא מהסרטים רק כדאי לציין כמה עובדות שמסבירות למה ה902 בהוא הרבה יותר מרשים מה903.8 הזה:
1. אד משך 902 בצורה חלקה ובכניסה שניה וניסה 920 שעלה עד הברך באותה תחרות.
2. אד התחרה בIPF ובלקין היה נפסל על עומק בסקוואט בסטנדרטים של IPF ואפילו לא מגיע לדדליפט עם העומק שהוא שופף, אבל נניח שבנס היה מגיע: גם הדדליפט שהוא משך בהרמה הנוכחית לא היה עובר(במקרה הטוב 2 אדומים) בגלל הניתוק שלו מהרצפה.

עוד סיבות למה אד הוא הGOAT:
- קואן היה כמו מייקל ג'ורדן אם מייקל היה משחק בשנות ה50, הוא היה מגיע לתחרות עם טוטאל גבוה ב100 קילו מהאחרים ובגלל שהספורט עוד היה בחיתולים לפעמים נאלץ לעשות חימום על הפלטפורמה בין כניסות של מתחרים בגלל חוסר בצלחות באזור החימום(תנאים פחות טובים, ציוד פחות טוב).
- קואן לא הפסיד באף תחרות במשך 16 שנה(mountineer cup)
- רוב הליפטרים ברמה התחרותית "שורדים" 8-10 שנים לרוב, קואן התחרה קרוב ל30(ועדיין שופך מעל 300 בגיל 50+)
- קואן החזיק עד 2015 ב4 שיאי עולם בכל תחרות שהיא בכל איגוד שהוא בדדליפט, כולם מתחרות מלאה תחת IPF, מי ששבר את השיאים שלו לא התחרה בIPF.

דעה אישית בלי קשר: אני שונא מה שנהיה מההרמות כשמושכים אותן לקצה, לרבות בנץ' בטווח מצחיק ודדליפט שכבר לא נראה כמו דדליפט עם הפיסוק הכי רחב שאפשר לחשוב עליו

שיא מהסרטים רק כדאי לציין כמה עובדות שמסבירות למה ה902 בהוא הרבה יותר מרשים מה903.8 הזה:
1. אד משך 902 בצורה חלקה ובכניסה שניה וניסה 920 שעלה עד הברך באותה תחרות.
2. אד התחרה בIPF ובלקין היה נפסל על עומק בסקוואט בסטנדרטים של IPF ואפילו לא מגיע לדדליפט עם העומק שהוא שופף, אבל נניח שבנס היה מגיע: גם הדדליפט שהוא משך בהרמה הנוכחית לא היה עובר(במקרה הטוב 2 אדומים) בגלל הניתוק שלו מהרצפה.

עוד סיבות למה אד הוא הGOAT:
- קואן היה כמו מייקל ג'ורדן אם מייקל היה משחק בשנות ה50, הוא היה מגיע לתחרות עם טוטאל גבוה ב100 קילו מהאחרים ובגלל שהספורט עוד היה בחיתולים לפעמים נאלץ לעשות חימום על הפלטפורמה בין כניסות של מתחרים בגלל חוסר בצלחות באזור החימום(תנאים פחות טובים, ציוד פחות טוב).
- קואן לא הפסיד באף תחרות במשך 16 שנה(mountineer cup)
- רוב הליפטרים ברמה התחרותית "שורדים" 8-10 שנים לרוב, קואן התחרה קרוב ל30(ועדיין שופך מעל 300 בגיל 50+)
- קואן החזיק עד 2015 ב4 שיאי עולם בכל תחרות שהיא בכל איגוד שהוא בדדליפט, כולם מתחרות מלאה תחת IPF, מי ששבר את השיאים שלו לא התחרה בIPF.

דעה אישית בלי קשר: אני שונא מה שנהיה מההרמות כשמושכים אותן לקצה, לרבות בנץ' בטווח מצחיק ודדליפט שכבר לא נראה כמו דדליפט עם הפיסוק הכי רחב שאפשר לחשוב עליו
מפתיע שגם אתה טוען דברים מגוכחים

בעזהי"ת

IPF זה אלה שאסור להשתמש אצלם? אז קואן גם התחרה טבעי, מה שלחלוטין הופך אותו ל GOAT.

אד קואן הושעה לבסוף על כישלונות חוזרים ונשנים בבדיקות. אמנם כמובן שמערך בדיקות הבודק רק בזמן התחרות, ואינו מכיל מערך בדיקות פתע בשאר הזמן (כולל מחוסר יכולת לבצע כאלה בדיקות בצורה אפקטיבית - נניח במדינות כמו אירן), אינו אומר מאומה - זה על הנימה הסרקסטית הכללית שהייתה בדבריך שאני מסכים איתה. אני מתקשה להאמין על מישהו אי פעם שעבר 400 סקוואט, חליפת שכבה אחת, רצועות, שרוולים או בכלל לא, ועשה זאת ללא פרמקולוגיה - גם אם בדיקות IPF הוציאו אותו צח כשלג.

בעזהי"ת

הווי אומר, לדבריך, שאם יגיע מישהו באמת לא אנושי ויעשה זאת ללא פרמקולוגיה, לא יהיה בכך ערך נוסף.
מאחר וכל עולם הספורט (אפילו דמקה וספירת גרמים של מריחואנה) נעזר בפרמקולוגיה,אז העניין זה כבר לא החומרים..זה השיאים

וברור שאדם טבעי ירשים יותר,אך זה יהיה "מחזה נדיר" (אפילו במחוזותינו)

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

מאחר וכל עולם הספורט (אפילו דמקה וספירת גרמים של מריחואנה) נעזר בפרמקולוגיה,אז העניין זה כבר לא החומרים..זה השיאים

אבל מה הקשר של התמונה הכללית של עולם הספורט.
כתבתי שאני לא מאמין שאי פעם מישהו עבר וכו' ללא פרמקולוגיה וכו'.
הגבת, שזה לא מוריד מהערך.
עניתי לך, שלדבריך אז בהכרח אם מישהו יעשה 400 טבעי, אין בכך שום ערך מוסף (אם לא מוריד מהערך - אז מנגד גם לא מעלה ערך).

ואגב, לנוכח הנזקים הבריאותיים החמורים שנמצאים לפתחו של מי שכבר משחר גיל העשרים מתעסק עם פרמקולוגיה קיצונית (אף אחד לא יכול להישאר עם טסט פשוט, כשהמתחרים שלו הולכים על אוראליים סופר רעילים. וכן בהמשך אחרי ששורת הבסיס היא גם אוראליים סופר רעילים, יהיה שם השלב הבא וכן הלאה), אתה כל כך מציג מציאות ורודה ופסטורלית.

אבל מה הקשר של התמונה הכללית של עולם הספורט.
כי נוכל לקחת את הדוגמא הנ"ל על כל סוג ספורט

כתבתי שאני לא מאמין שאי פעם מישהו עבר וכו' ללא פרמקולוגיה וכו'.
אין ספק,גם אני לא מאמין
אבל חומרים?זה הפרמטר האחרון שאני חושב עליו ברגע שאני רואה שיא עולם/כלשהו
עניתי לך, שלדבריך אז בהכרח אם מישהו יעשה 400 טבעי, אין בכך שום ערך מוסף (אם לא מוריד מהערך - אז מנגד גם לא מעלה ערך).
היינו עסוקים בלערוך הודעות,אז לא שמנו לב אבל עניתי לך על זה (ראה תגובתי בוורוד פוקסיה)

וברור שאדם טבעי ירשים יותר,אך זה יהיה "מחזה נדיר" (אפילו במחוזותינו)

ואגב, לנוכח הנזקים הבריאותיים החמורים שנמצאים לפתחו של מי שכבר משחר גיל העשרה מתעסק עם פרמקולוגיה קיצונית (אף אחד לא יכול להישאר עם טסט פשוט, כשהמתחרים שלו הולכים על אוראליים סופר רעילים. וכן בהמשך אחרי ששורת הבסיס היא גם אוראליים סופר רעילים, יהיה שם השלב הבא וכן הלאה), אתה כל כך מציג מציאות ורודה ופסטורלית.
כל אחד שמתחיל עם חומרים יודע בדיוק למה הוא נכנס (במיוחד אלה שמזריקים בשיטת "כל הבא ליד"),אני חלילה לא בעד זה,אך זה משהו שלא יעלם בקרוב(או אי פעם)
פרמקולוגיה
המילה הזאת,נראה שלפעמים (תקן אותי אם אני טועה) חורה לך לראות שיא ולא לזעוק גוועלד ופרמקולוגיה
האמנם?

**תיקנתי לך באדום
(שמעתי על מקרים)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית