נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
האגדה מספרת שהוא רצה ללעוס מסטיק או לשבור את השיא בן ה-26 שנים של אד קואן בגיל 26 שנים.
ונגמר לו המסטיק 🕴
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
I'm sorry 😭המנופים שלו הופכים את ההרמות למגוכחות.
גם בבנצ וגם בדדליפט הטווח קצר מאוד
חיה אבל המנופים שלו הופכים את ההרמות למגוכחות.
גם בבנצ וגם בדדליפט הטווח קצר מאוד
אני לא מתלונן. אני מציין את מה שאני רואה.אחת התגובות היותר מגוחכות שראיתי כאן, מפתיע שדווקא ממך.
אתה מתלונן על כדורסלנים שהם גבוהים שזה הופך את ההטבעות שלהם למגוחכות?
אתה מדבר על מנופים בדדליפט ובנץ׳, שתלויים בעיקר באורך זרועות. בדדליפט רצוי ארוכות ובבנץ׳ רצוי קצרות. משמע זה מבטל אחד את השני.
הבנץ׳ שלו בכלל לא הזוי, למרות שעדיין מאוד חזק. בדדליפט אם תשים לב יש לו טכניקה וגמישות מעולה באגן, זה בעיקר מה שמאפשר לו להרים ככה.
טווח התנועה שלו קצר גם בבנצ' בגלל רוחב האחיזה וגובה הקשת.אתה מדבר על מנופים בדדליפט ובנץ׳, שתלויים בעיקר באורך זרועות. בדדליפט רצוי ארוכות ובבנץ׳ רצוי קצרות. משמע זה מבטל אחד את השני.
איך גמישות עוזרת להרים?בדדליפט אם תשים לב יש לו טכניקה וגמישות מעולה באגן, זה בעיקר מה שמאפשר לו להרים ככה
אפרופו. הכי הזוי שיצא לי לראות, וזה ipf.טווח התנועה שלו קצר גם בבנצ' בגלל רוחב האחיזה וגובה הקשת.
מה הכוונה?הדדליפט שהוא משך בהרמה הנוכחית לא היה עובר(במקרה הטוב 2 אדומים) בגלל הניתוק שלו מהרצפה.
IPF זה אלה שאסור להשתמש אצלם? אז קואן גם התחרה טבעי, מה שלחלוטין הופך אותו ל GOAT.אד התחרה בIPF
מפתיע שגם אתה טוען דברים מגוכחיםשיא מהסרטים רק כדאי לציין כמה עובדות שמסבירות למה ה902 בהוא הרבה יותר מרשים מה903.8 הזה:
1. אד משך 902 בצורה חלקה ובכניסה שניה וניסה 920 שעלה עד הברך באותה תחרות.
2. אד התחרה בIPF ובלקין היה נפסל על עומק בסקוואט בסטנדרטים של IPF ואפילו לא מגיע לדדליפט עם העומק שהוא שופף, אבל נניח שבנס היה מגיע: גם הדדליפט שהוא משך בהרמה הנוכחית לא היה עובר(במקרה הטוב 2 אדומים) בגלל הניתוק שלו מהרצפה.
עוד סיבות למה אד הוא הGOAT:
- קואן היה כמו מייקל ג'ורדן אם מייקל היה משחק בשנות ה50, הוא היה מגיע לתחרות עם טוטאל גבוה ב100 קילו מהאחרים ובגלל שהספורט עוד היה בחיתולים לפעמים נאלץ לעשות חימום על הפלטפורמה בין כניסות של מתחרים בגלל חוסר בצלחות באזור החימום(תנאים פחות טובים, ציוד פחות טוב).
- קואן לא הפסיד באף תחרות במשך 16 שנה(mountineer cup)
- רוב הליפטרים ברמה התחרותית "שורדים" 8-10 שנים לרוב, קואן התחרה קרוב ל30(ועדיין שופך מעל 300 בגיל 50+)
- קואן החזיק עד 2015 ב4 שיאי עולם בכל תחרות שהיא בכל איגוד שהוא בדדליפט, כולם מתחרות מלאה תחת IPF, מי ששבר את השיאים שלו לא התחרה בIPF.
דעה אישית בלי קשר: אני שונא מה שנהיה מההרמות כשמושכים אותן לקצה, לרבות בנץ' בטווח מצחיק ודדליפט שכבר לא נראה כמו דדליפט עם הפיסוק הכי רחב שאפשר לחשוב עליו
Hitching בניתוק, כל תחרות בipf פוסלים חצי מהמתחרים בדדליפט סומו בהרמה דומה או זהה אפילו כמו זו שפהמה הכוונה?
אד קואן>* זו אקסיומה יותר ממשוואות מקסוולמפתיע שגם אתה טוען דברים מגוכחים
מה זה היצ'ינג בניתוק? יש לך סרטון לאחד כזה?Hitching בניתוק, כל תחרות בipf פוסלים חצי מהמתחרים בדדליפט סומו בהרמה דומה או זהה אפילו כמו זו שפה
IPF זה אלה שאסור להשתמש אצלם? אז קואן גם התחרה טבעי, מה שלחלוטין הופך אותו ל GOAT.
זה לא מוריד מהערך..ועשה זאת ללא פרמקולוגיה
זה לא מוריד מהערך..
מאחר וכל עולם הספורט (אפילו דמקה וספירת גרמים של מריחואנה) נעזר בפרמקולוגיה,אז העניין זה כבר לא החומרים..זה השיאיםבעזהי"ת
הווי אומר, לדבריך, שאם יגיע מישהו באמת לא אנושי ויעשה זאת ללא פרמקולוגיה, לא יהיה בכך ערך נוסף.
ונגמר לו המסטיק
מאחר וכל עולם הספורט (אפילו דמקה וספירת גרמים של מריחואנה) נעזר בפרמקולוגיה,אז העניין זה כבר לא החומרים..זה השיאים
כי נוכל לקחת את הדוגמא הנ"ל על כל סוג ספורטאבל מה הקשר של התמונה הכללית של עולם הספורט.
אין ספק,גם אני לא מאמיןכתבתי שאני לא מאמין שאי פעם מישהו עבר וכו' ללא פרמקולוגיה וכו'.
היינו עסוקים בלערוך הודעות,אז לא שמנו לב אבל עניתי לך על זה (ראה תגובתי בוורוד פוקסיה)עניתי לך, שלדבריך אז בהכרח אם מישהו יעשה 400 טבעי, אין בכך שום ערך מוסף (אם לא מוריד מהערך - אז מנגד גם לא מעלה ערך).
וברור שאדם טבעי ירשים יותר,אך זה יהיה "מחזה נדיר" (אפילו במחוזותינו)
כל אחד שמתחיל עם חומרים יודע בדיוק למה הוא נכנס (במיוחד אלה שמזריקים בשיטת "כל הבא ליד"),אני חלילה לא בעד זה,אך זה משהו שלא יעלם בקרוב(או אי פעם)ואגב, לנוכח הנזקים הבריאותיים החמורים שנמצאים לפתחו של מי שכבר משחר גיל העשרה מתעסק עם פרמקולוגיה קיצונית (אף אחד לא יכול להישאר עם טסט פשוט, כשהמתחרים שלו הולכים על אוראליים סופר רעילים. וכן בהמשך אחרי ששורת הבסיס היא גם אוראליים סופר רעילים, יהיה שם השלב הבא וכן הלאה), אתה כל כך מציג מציאות ורודה ופסטורלית.
המילה הזאת,נראה שלפעמים (תקן אותי אם אני טועה) חורה לך לראות שיא ולא לזעוק גוועלד ופרמקולוגיהפרמקולוגיה