נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
האגדה מספרת שהוא רצה ללעוס מסטיק או לשבור את השיא בן ה-26 שנים של אד קואן בגיל 26 שנים.
ונגמר לו המסטיק 🕴
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמנם?
מכיר רק את החטיף
הבחירה בידיים שלהם בלבד, עד שכבר אין לידה מקום לנער חזק מאוד בגיל 17 או בחור חזק מאוד בגיל 22
סטאק מפחידאנדרול + הלוטסטין + צ'ק דרופס'
סטאק מפחיד
דווקא אם אני לא טועה, בפיתוח גוף ומקצועות כוח מגיעים לפיק דווקא בעשור הרביעי לחיים.מה עושה בחור בן 26 שלצורך עיסוק בספורט חובבני כבר שנתיים נמצא בבלאסט אנד קרוז המשלב בתוכו 'סטאקים מפחידים' כאלה? ימשיך ככה עד גיל 45, שנה אחרי שנה עד לדיאליזה, או יכניס את עצמו מנטלית בגיל 30 לבית אבות, תחת הבנה שחלון ההזדמנויות שלו להרעיל את עצמו כבר נוצל עד תום, ומכאן והלאה משקלי העבודה שלו הולכים להיות צל של עצמם? המובן מאליו שלך, מאוד לא מובן מאליו.
היצ'ינג בניתוק אומר שהמוט "רועד"(יורד קצת בפועל) באזור של הניתוק ולא כמו שלרוב קורה בנעילה(לרוב השופטי צד שצופים בפרופיל של המוט יותר מחמירים מהמרכזי, נראה שהמוט "נתקע" וזז לכיוון הגוף ולא כלפי מעלה)מה זה היצ'ינג בניתוק? יש לך סרטון לאחד כזה?
אוקיי,למה זה אמור להיות עניין שלי/שלך?מה עושה בחור בן 26 שלצורך עיסוק בספורט חובבני כבר שנתיים נמצא בבלאסט אנד קרוז המשלב בתוכו 'סטאקים מפחידים' כאלה? ימשיך ככה עד גיל 45, שנה אחרי שנה עד לדיאליזה, או יכניס את עצמו מנטלית בגיל 30 לבית אבות, תחת הבנה שחלון ההזדמנויות שלו להרעיל את עצמו כבר נוצל עד תום, ומכאן והלאה משקלי העבודה שלו הולכים להיות צל של עצמם? המובן מאליו שלך, מאוד לא מובן מאליו.
דווקא אם אני לא טועה, בפיתוח גוף ומקצועות כוח מגיעים לפיק דווקא בעשור הרביעי לחיים.
מעבר לזה, מחזור החיים ממילא לא מאפשר ביצועים מיטביים בעשור החמישי, אז מה זה משנה אם מדובר במשקל x כטבעי או x +100 כלא טבעי?
הפגיעה הבריאותית אמנם קצת קיצונית, אבל מי מאיתנו לא מקריב את עצמו על המזבחות שהוא בחר/בוחר/יבחר. אדם ממוצע כיום צורך אלכוהול סמים ומזון באופן שלא מיטיב איתו משום שהוא נהנה. מה עדיף בחיים בריאות ושעמום או הנאה ופחות בריאות? כל אחד בוחר לעצמו. כמובן שהתשובה תלויה אך ורק בנשאל.
מלבד זאת אני סמוך ובטוח שאפשר לעשות דרך פחות פוגעת בשביל להגיע להישגים אם אתה עובד באופן מושכל. סתם דוגמה, לא שמעתי מעולם שדני קגנוביצ הגיע למיון או קרס בתחרות, ולעומתו יש בילדרים ירושלמים שמתחרים בעד 80 והם עקרים ובני בית בחדרי המיון השונים.
אוקיי,למה זה אמור להיות עניין שלי/שלך?
כמו שציינתי,מי שנכנס לחומרים (מקצועי וחובבני),יודע היטב ההשלכות
לעשות 'נו נו נו' לכל מי שמשתמש כמו מפגר זה לא תפקידך (למתאמנים שלך אולי)אז מן הסתם זה לחלוטין ענייני,
פה איבדתי אותך...לא אמרת שאתה טבעי?ודעתי בנושא מגובשת לחלוטין מתוך נסיון חיים ואחריות
לעשות 'נו נו נו' לכל מי שמשתמש כמו מפגר זה לא תפקידך (למתאמנים שלך אולי)
מסקרנות,בהנחה שיגיע אלייך מתאמן מופגז (רמה מעל מוזרק),שלמרות המלצותייך והפצרותיך עדיין ממשיך להשתמש ולא בצורה חכמה במיוחד,מה אז תעשה?
פה איבדתי אותך...לא אמרת שאתה טבעי?
ברוב המקרים שצעירים מתחילים חומרים ובסטאקים הזויים,כמעט תמיד עומד מאחורי זה דביל/דילר/בילדר מקומי/כל התשובות נכונות
שדוחף אותם לכאלה דברים.כי רוב הילדים שרואים מפלצת אדם כמו הבילדר השכונתי (לצורך העיניין),ישר ירצו להיות כמוהו לא משנה במה זה כרוך.
שמע,אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל...עם מי שלא מקצר תהליכים
ספר לי,אני סקרןלמעט מקרה יחיד ובודד
שמע,אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל...
כמו גם לגבי השימוש של לא מעט (בלשון המעטה) אחרים ב IPF.אין לי שום אשליות לגבי השימוש שלו בתקופה ההיא.
מה לגבי אלה שלא קיבלו באן? מה ההבדל בין השימוש של קואן לשימוש של ריי ריי או סאמנר? או שאתה חושב שמישהו יכול להיות באיזור של חצי טון סקוואט בלי שימוש סופר מאסיבי?לא הייתי מתייחס לשום שיא של אד קואן כ ״IPF APPROVED״ מכיוון שקיבל באן לכל החיים
מה לגבי אלה שלא קיבלו באן? מה ההבדל בין השימוש של קואן לשימוש של ריי ריי או סאמנר? או שאתה חושב שמישהו יכול להיות באיזור של חצי טון סקוואט בלי שימוש סופר מאסיבי?
תוכל בבקשה להסביר את כוונתך?אתה לא באמת יודע כמה דברים מעבר לספורט אנשים מצליחים להשיג מחומרים.