הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דני קגנוביצ 150 פרס לחזרות

נראה שהוא עושה את זה יותר כמו חזה עליון מאשר פרס..

דרך אגב, לקח שני בתחרות בגרמניה אתמול. תחרות ברמה גבוהה יחסית לפי מה שראיתי. לקחת שם מקום 2 זה מכובד מאוד.

זה לא פרס, זה יותר כמו בנץ' עליון.
בעמידה, בלי הקשתה וקיצור טווח התנועה זה סיפור אחר (עדיין בטוח שיהיה לו פרס מרשים).

איך 150? שלוש פלטות נראה כמו 140.
משקל מכובד, אבל לא הייתי קורא לזה פרס.
מבלי לקחת את הריספקט, טווח תנועה לא מלא, ישיבה עם תמיכה לגב.

הפרס הכי כבד שאני ראיתי היה של דודי, 150 לחזרה.

איך 150? שלוש פלטות נראה כמו 140.
משקל מכובד, אבל לא הייתי קורא לזה פרס.
מבלי לקחת את הריספקט, טווח תנועה לא מלא, ישיבה עם תמיכה לגב.

הפרס הכי כבד שאני ראיתי היה של דודי, 150 לחזרה.

הפלטה האמצעית היא של 25 (אני במקרה מכיר את הפלטות המסריחות האלו חח).

אולי די עם ההייטינג במסווה של "אני מכבד אותו והכל"?
יש שם 4 פלטות, לא 3, וכשאושר מעלה סרטון של פרס כולם משבחים ומהללים כשהחזרות שלו חלקיות יותר ממה שנעשה פה ועם אותה זווית בגב.

אולי די עם ההייטינג במסווה של "אני מכבד אותו והכל"?
יש שם 4 פלטות, לא 3, וכשאושר מעלה סרטון של פרס כולם משבחים ומהללים כשהחזרות שלו חלקיות יותר ממה שנעשה פה ועם אותה זווית בגב.
יש 2 של 25 (אם האמצעיות הן 25 כפי שנאמר פה ולא 20), אחת 15 ואחת 10, זה יוצא 170.

אבל כשאתה אומר שהחזרות שלי יותר חלקיות ממה שרואים פה, וזה לא נכון, אני לא מבין מדוע

בסרטונים שהעלת לפורום עד היום החזרות שלך אכן היו יותר חלקיות ועל התגובות לסרטונים האלה דיברתי.
לא הייתה שום כוונה לומר משהו רע עליך, על שיטת האימון או ההישגים שלך. התוצאות מדברות בעד עצמן ואתה יודע את זה.

בסרטונים שהעלת לפורום עד היום החזרות שלך אכן היו יותר חלקיות ועל התגובות לסרטונים האלה דיברתי.
לא הייתה שום כוונה לומר משהו רע עליך, על שיטת האימון או ההישגים שלך. התוצאות מדברות בעד עצמן ואתה יודע את זה.
@PowerLifting כותב כמעט כל פעם שהוא מעלה סרטון פרס שהוא משתמש בו בעיקר כתרגיל עזר ולכן הוא לא נועל, הוא לא התיימר לטעון שהוא מרים מלא משקל תוך כדי הצגת טכניקה נוראית לאגו. אני לא יודע האם דני העלה את הסרטון בשביל להראות את יכולת ההרמה שלו או סתם כמשהו משגרת האימונים, זה המקום שבו מודדים את הרמה של הליפטר.
נ.ב. אציין שאני לא ראיתי את הסרטון של דני ולכן לא אביע דעה עליו.

@PowerLifting כותב כמעט כל פעם שהוא מעלה סרטון פרס שהוא משתמש בו בעיקר כתרגיל עזר ולכן הוא לא נועל, הוא לא התיימר לטעון שהוא מרים מלא משקל תוך כדי הצגת טכניקה נוראית לאגו. אני לא יודע האם דני העלה את הסרטון בשביל להראות את יכולת ההרמה שלו או סתם כמשהו משגרת האימונים, זה המקום שבו מודדים את הרמה של הליפטר.
נ.ב. אציין שאני לא ראיתי את הסרטון של דני ולכן לא אביע דעה עליו.

אז מה בעצם מטרת ההודעה הזאת?

הפרס היה תרגיל עזר אצלי הרבה זמן,
אבל אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה חצאי חזרות.
נכון, זה לא הפרס הקלסי שרגילים לראות כאן בסגנון SS,
אלא יותר כמו הסטרונגמנים.

אובייקטיבית אתה טועה בנוגע לטווח תנועה.

לנושא: מרשים, במיוחד לאור העובדה שהוא בילדר. פעם אחרונה שראיתי בילדר ישראלי עושה פרס בישיבה עם משקל גבוהה זה היה יוני האנה וזה היה נראה כמו חולה פרקינסון עושה רבעי חזרות (לא שיש לי בעיה עם יוני האנה, אני מכבד את ההישגים שלו אבל לדעתי מה שהוא עשה זה סתם פוזה)

בעזהי"ת

ממה נובעת כל השנאה הזו, לעולם לא אבין.
שיהיה
Instagram post by OSHER SOFTI POWERLIFTER • Dec 16, 2016 at 2:56pm UTC

הוא קצת הגזים. חלק מהחזרות של דני יותר חלקיות משלך, וחלק דומות לאלה שאתה מבצע מידי פעם בתנועה לא מלאה. מה שכן: שניכם עם זווית כזו או אחרת בגיו, כמו שהסכמת בעצמך שזה לא אוברהד פרס קלאסי.

כשאתה חזק, אתה מושא להשוואה - תרצה או לא תרצה. והבחור לא בא להעלות משהו בשנאה אליך, אלא להיפך: כמו שאושר לגיטימי במועדון, כך גם אל תשמטו את השטיח מתחת היותו של דני במועדון הזה.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית