הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דני קגנוביצ 150 פרס לחזרות

שניכם עם זווית כזו או אחרת בגיו, כמו שהסכמת בעצמך שזה לא אוברהד פרס קלאסי.
פרס אמנם לא תרגיל תחרותי, אבל לדעתי כל עוד מדובר בסטריקט פרס, הוא תקני.
מי אמר שחייבים להיכנס מתחת למוט? מי קבע איזו זווית חוקית בגו? מי אמר שזה נותן יתרון בכלל?

כל הכבוד לו אבל מה הקשר בין הסרטון הזה לפורום Powerlifting/Weightlifting?
@White Walker אין מקום יותר מתאים לדברים כאלה?
חלק מתיאור הפורום הזה (PL/WL) - "כל מה שקשור לכוח".

בעזהי"ת

פרס אמנם לא תרגיל תחרותי, אבל לדעתי כל עוד מדובר בסטריקט פרס, הוא תקני.
מי אמר שחייבים להיכנס מתחת למוט? מי קבע איזו זווית חוקית בגו? מי אמר שזה נותן יתרון בכלל?

ביל סטאר למשל, כבר שבר קולמוסים רבים על הנושא - בכל הנוגע לתהליך שעבר הקלין אנד פרס האולימפי. אתה יודע זאת בעצמך.

אז מה בעצם מטרת ההודעה הזאת?
אל תבוא ותשווה בין השניים.
אני לא רואה סיבה שאושר שמסביר את הדרך שבה הוא מבצע את התרגיל יכנס להשוואה עם דני.
יתכן שאם דני היה מסביר את הסיבות שלו היו שופטים אותו פחות בחומרה. אך לצערנו לא נותנים לאנשים כאן להנות מן הספק.

בעזהי"ת

ביל סטאר למשל, כבר שבר קולמוסים רבים על הנושא - בכל הנוגע לתהליך שעבר הקלין אנד פרס האולימפי. אתה יודע זאת בעצמך.
ובכן,
אנחנו מסכימים שפרס הנו תרגיל עזר. אם אפשר לקרוא ללחיצה כזו תרגיל תחרותי זה בתחרויות סטרונגמן, שם מותר לעשות הכל העיקר לנעול.
באופן כללי אני לא חושב שהפרס שלי דל בטווח תנועה, אין לי בעיה להעיד אחרת על עצמי במידה וכן. למשל בבנץ' פרס לעשיריות, חד משמעית אני לא עובד קרוב לנעילה.
ולמרות שפרס הנו תרגיל עזר בתכנית, אני מעלה סרטונים ופתוח לכל ביקורת. כמו בכל תרגיל.

בעזהי"ת

ובכן,
אנחנו מסכימים שפרס הנו תרגיל עזר. אם אפשר לקרוא ללחיצה כזו תרגיל תחרותי זה בתחרויות סטרונגמן, שם מותר לעשות הכל העיקר לנעול.
באופן כללי אני לא חושב שהפרס שלי דל בטווח תנועה, אין לי בעיה להעיד אחרת על עצמי במידה וכן. למשל בבנץ' פרס לעשיריות, חד משמעית אני לא עובד קרוב לנעילה.
ולמרות שפרס הנו תרגיל עזר בתכנית, אני מעלה סרטונים ופתוח לכל ביקורת. כמו בכל תרגיל.

אבל זהו. שעד כמה שיכולתי בהבנת הנקרא מגיעה, הבחור לא בא לפתוח דיון בהאם אתה עושה נכון או לא. הוא לקח את היותך לגיטימי בהיותך עושה את אשר אתה עושה, כקריאת תגר על חוסר היכולת לקבל את דני קגנוביץ עושה את אשר הוא עושה.

לגופם של דבריך, נראה ויש לציין שבתכנית שלי לספורטאי המתחרה בלחיצת חזה בלבד - אין אוברהד פרס.

הגזמה פרועה

10
20
25
15
סהכ 160

וואלה סלחו לי אבל התגובות כאן פשוט ערימה של בלבולי ביצים.
בנצ' עליון, חצי חזרה.

הבנאדם בשקט עושה 180 קילו פרס.
180 פרס בעמידה לטווח תנועה מלא? לא חושב.

אני כמובן לא מזלזל בו וכבודו במקומו מונח, אבל מדובר פה ב-160 בישיבה, טווח תנועה חלקי עם רצועות ברכיים על המרפקים ומשום מה כולם מתעלמים מהעובדה הזו. בדיוק כמו שלסקוואט זה מוסיף משקל כך גם פה.

בעזהי"ת

180 עם רצועות ברכיים על המרפקים ומשום מה כולם מתעלמים מהעובדה הזו. בדיוק כמו שלסקוואט זה מוסיף משקל כך גם פה.

אני לא יכול לכתוב שאי פעם הבנתי את הרעיון לבצע עבודת בודיבילדינג עם שרוולים ורצועות - לא לברכיים ולא למרפקים. אני יכול לראות לעבודה כזו ערך לא מבוטל בעבודת כוח מירבי, ובדיוק נמצא לקראת כתיבת מאמר בנושא, אבל כשמדובר על מסת שריר כיעד ולא על משקל מירבי כיעד, למה לעזאזל להשתמש בשרוולים או רצועות כדי להרים יותר כבד ממה שהשריר יכול להרים.

בעזהי"ת

אני לא יכול לכתוב שאי פעם הבנתי את הרעיון לבצע עבודת בודיבילדינג עם שרוולים ורצועות - לא לברכיים ולא למרפקים. אני יכול לראות לעבודה כזו ערך לא מבוטל בעבודת כוח מירבי, ובדיוק נמצא לקראת כתיבת מאמר בנושא, אבל כשמדובר על מסת שריר כיעד ולא על משקל מירבי כיעד, למה לעזאזל להשתמש בשרוולים או רצועות כדי להרים יותר כבד ממה שהשריר יכול להרים.
כדי לקבל לייקים בפייסבוק כמובן. רוב קהל היעד שלו לא מבין מה זה וכל קילו על המוט שווה 20 לייקים לפחות.

180 פרס בעמידה לטווח תנועה מלא? לא חושב.

אני כמובן לא מזלזל בו וכבודו במקומו מונח, אבל מדובר פה ב-160 בישיבה, טווח תנועה חלקי עם רצועות ברכיים על המרפקים ומשום מה כולם מתעלמים מהעובדה הזו. בדיוק כמו שלסקוואט זה מוסיף משקל כך גם פה.
אתה מתעלם גם מזה שהוא בילדר , יש סיכוי לא רע שיום לפני זה הוא פמפם בנצ ופרפרים אז כנראה יש לו בקלות 180 נקי (160 ל 10 חזרות גם בטכניקה הזאת אמור להראות שהוא מסוגל לתת את זה בוודאות)

אתה מתעלם גם מזה שהוא בילדר , יש סיכוי לא רע שיום לפני זה הוא פמפם בנצ ופרפרים
לא.

אז כנראה יש לו בקלות 180 נקי (160 ל 10 חזרות גם בטכניקה הזאת אמור להראות שהוא מסוגל לתת את זה בוודאות)
אתה מתעלם מזה שזה עם רצועות ברכיים על המרפקים. יש הבדל גדול בין 180 בעמידה, ללא רצועות, בטווח תנועה מלא לבין 160 בישיבה, עם זווית בגו, בטווח תנועה חלקי מאוד עם רצועות ברכיים על המרפקים.

לא.

אתה מתעלם מזה שזה עם רצועות ברכיים על המרפקים. יש הבדל גדול בין 180 בעמידה, ללא רצועות, בטווח תנועה מלא לבין 160 בישיבה, עם זווית בגו, בטווח תנועה חלקי מאוד עם רצועות ברכיים על המרפקים.
מה לא
אין לך מושג איך נראת התוכנית שלו וכנראה זה משהו בסגנון ABCDEF
חוץ מזה זה 10 חזרות , לא יודע אם יצא לך לעשות כזה מספר של חזרות אבל כנראה שאתה לא מבין שאתה מרים בזה הרבה פחות מ 1RM

מה לא
אין לך מושג איך נראת התוכנית שלו וכנראה זה משהו בסגנון ABCDEF
חוץ מזה זה 10 חזרות , לא יודע אם יצא לך לעשות כזה מספר של חזרות אבל כנראה שאתה לא מבין שאתה מרים בזה הרבה פחות מ 1RM
ולך יש מושג?

יצא לי.

אני לא מוצא עניין או מטרה בויכוח הזה. אתה לא יכול להוכיח או להסיק מהדבר הזה שהוא יכול לתת 180 לסינגל נורמלי, אז אל תזרוק השערות כאלה, אין לך מקרים דומים שיכולים להעיד על כך, בכל זאת, מעטים האנשים שעושים פרס בישיבה לטווח תנועה כזה עם רצועות ברכיים על המרפקים וגם נותנים סינגלים בפרס נורמלי.

בחור חזק לאללה. אני חושב אבל שכל הויכוח שגם הכנסתם את אושר לא במקום.
בסופו של דבר מפתח גוף נבחן בבמה ולא אם הוא עושה חצאי חזרות ומשתמש ברצועות. כמו שפאוורליפטר נבחן בשלושת ההרמות שלו בתחרות ולא אם הפרס שלו במכון הוא חצי טווח תנועה או רבע

אל תבוא ותשווה בין השניים.
אני לא רואה סיבה שאושר שמסביר את הדרך שבה הוא מבצע את התרגיל יכנס להשוואה עם דני.
יתכן שאם דני היה מסביר את הסיבות שלו היו שופטים אותו פחות בחומרה. אך לצערנו לא נותנים לאנשים כאן להנות מן הספק.

איזה ספק חביבי? על מה אתה מדבר?
יש לך ספק כלשהו שדני חזק מאוד?
מה הוא צריך להסביר למען השם?
תקציר למה שהלך פה:
הבחור העלה סרטון לאינסטגרם שלו שיחד עם כל הביקורת (המצחיקה יש לציין) עדיין מציג רמת כוח שלא נראתה פה לפני כן. במקום לפרגן כמו שמפרגנים לאושיות מעולם הליפטינג, מיד צצו ביקורות וחוסר כבוד כשהביצוע שמוצג בסרטון לא רחוק כלל מביצועים של ליפטרים שהיו פה עד היום ואפשר בקלות גם לטעון שהוא מרשים יותר (למה? כי הוא בילדר ואנשים עדיין לא מצליחים להתנער מהמחשבה הילדותית הזאת שבילדרים הם נחותים). לי זה הפריע ולכן הבאתי את אושר כדוגמא. לא כדי לזלזל באושר, אלא כמו שאליהו כתב פה- כדי להראות שזו צביעות לבקר ככה את דני.

אני לא חושב שזה נכון, אבל שיהיה.

זה נכון מאוד, חבל שאתה ממשיך להתעקש לטעון אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית