הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לחיטוב

• פותח/ת השרשור Or1357
  • פורסם בתאריך

Or1357

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
3
72
3
כרגע אני במסה מתאמן בתכנית ab כזאת
אימון a
*רגליים
סקוואט
לג פרס
פשיטת ברכיים
תאומים בישיבה
*חזה
בנצ פרס
פרפר
דאמבלים בנצ פרס
*יד אחורית
מקבילים
לחיצה צרפתית
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון (לא מוט,חבל אשר במהלך הירידה אני מרחיק את כפות ידיים אחד מן השנייה)

אימון b
*גב
מתח
מתיחה פולי עליון אחיזה צרה
מתיחה פולי עליון אחיזה רחבה
חתירה בישיבה
חתירה בהתיה של הגוף קדימה
*כתפיים
בעמידה הרחקת כתפיים כנגד משקולות יד
פרס
לחיצת כתפיים משקולות חופשי
*יד קידמית
כפיפת מרפקים כנגד מוט
כפיפת מרפקים כנגד משקולות

עכשיו בעוד שבועיים אני מתכנן להתחיל חיטוב יש צורך לשנות את התכנית? כיום אני עובד על 8-12 חזרות זה סבבה גם לחיטוב?

התוכנית שלך מאוד עמוסה בנפח ומלאה בתרגילים מיותרים זאת תוכנית לדוגמה
A
סקוואט 3*5
לג פרס 3*8
מתח/צין אפס 3*5
חתירה עם מוט(או במכשיר אבל עדיף עם מוט) 3*8
כפיפות מרפקים 2*10

B
בנץ פרס3*5
מקבילים/לחיצה עם משקולות 3*8
לחיצת כתפיים 3*8
הנפות לצדדים2*10
פשיטת מרפקים 2*10

אתה יכול לעשות פה שינוים לפי הצורך אבל לשאר באותו נפח פחות או יותר תזכור שנמצאה שלך היא לשמור על משקלי העבודה שלך ויותר מדי תרגילים יפגעו לך בהתאוששות
יש תוכניות מומלצות יותר כמו מדקאו 5*5 לדוגמה

ושכחתי לציין גם 10 דקות בטן בסוף
אין צורך ב10 דקות לבטן מספיק פלאנק או גלגל בטן

• פותח/ת השרשור
התוכנית שלך מאוד עמוסה בנפח ומלאה בתרגילים מיותרים זאת תוכנית לדוגמה
A
סקוואט 3*5
לג פרס 3*8
מתח/צין אפס 3*5
חתירה עם מוט(או במכשיר אבל עדיף עם מוט) 3*8
כפיפות מרפקים 2*10

B
בנץ פרס3*5
מקבילים/לחיצה עם משקולות 3*8
לחיצת כתפיים 3*8
הנפות לצדדים2*10
פשיטת מרפקים 2*10

אתה יכול לעשות פה שינוים לפי הצורך אבל לשאר באותו נפח פחות או יותר תזכור שנמצאה שלך היא לשמור על משקלי העבודה שלך ויותר מדי תרגילים יפגעו לך בהתאוששות
יש תוכניות מומלצות יותר כמו מדקאו 5*5 לדוגמה

אין צורך ב10 דקות לבטן מספיק פלאנק או גלגל בטן

שמתי לב אחי שאין בתכנית עבודה על תאומים בכלל זה לא בעיתי טיפה?
והאימונים לא יהיו קצרים מדי בתכנית כזאת? אני משער שאני אסיים אימון כזה במשהו כמו 40 דקות לא כדאי להאריך טיפה?

שמתי לב אחי שאין בתכנית עבודה על תאומים בכלל זה לא בעיתי טיפה?
והאימונים לא יהיו קצרים מדי בתכנית כזאת? אני משער שאני אסיים אימון כזה במשהו כמו 40 דקות לא כדאי להאריך טיפה?
אין סיבה שאינן יקח לך יותר משעה במיוחד בחיטוב אם אין צורך בעבודה מבודדת על תאומים אם אתה ממש חייב תוסיף עוד עבודה על התאומים לא יותר מ2סטים

אין סיבה שאינן יקח לך יותר משעה במיוחד בחיטוב אם אין צורך בעבודה מבודדת על תאומים אם אתה ממש חייב תוסיף עוד עבודה על התאומים לא יותר מ2סטים
למה שלא תיהיה סיבה שאימון יקח לו שעה? בחיטוב מרגישים הרבה יותר חלשים וזמני המנוחה יכולים להיות יותר ארוכים מהרגיל ואין בזה שום דבר רע.

Or: המטרה בחיטוב זה לשמור על משקלי העבודה ולא להרביץ נפח מיותר. אם תוסיף עוד נפח, אתה לא תצליח להתאושש ובחיטוב אתה יכול להגיע בקלות לאימון יתר אם תתאמן בצורה כזאת ותאמין לי זה לא נעים בכלל.. התוכנית שלך מפוצצת בנפח ובתרגילים למה זה טוב? תמקד לפני הכל בתרגילים המורכבים. תעיף את כל תרגילי העזר האלה כי גם ככה זה לא יתן לך שום דבר משום שבחיטוב אתה בכל מקרה לא תוסיף מאסת שריר. אם לא מעניין אותך לשמור כמה שיותר על מאסת השריר אז בסדר אבל תדע לך שאתה סתם תאבד מאסה יקרה ותתחלש עוד יותר.
מה המשקלים שלך בבנצ,סקוואט,דדליפט ופרס?

למה שלא תיהיה סיבה שאימון יקח לו שעה? בחיטוב מרגישים הרבה יותר חלשים וזמני המנוחה יכולים להיות יותר ארוכים מהרגיל ואין בזה שום דבר רע.

Or: המטרה בחיטוב זה לשמור על משקלי העבודה ולא להרביץ נפח מיותר. אם תוסיף עוד נפח, אתה לא תצליח להתאושש ובחיטוב אתה יכול להגיע בקלות לאימון יתר אם תתאמן בצורה כזאת ותאמין לי זה לא נעים בכלל.. התוכנית שלך מפוצצת בנפח ובתרגילים למה זה טוב? תמקד לפני הכל בתרגילים המורכבים. תעיף את כל תרגילי העזר האלה כי גם ככה זה לא יתן לך שום דבר משום שבחיטוב אתה בכל מקרה לא תוסיף מאסת שריר. אם לא מעניין אותך לשמור כמה שיותר על מאסת השריר אז בסדר אבל תדע לך שאתה סתם תאבד מאסה יקרה ותתחלש עוד יותר.
מה המשקלים שלך בבנצ,סקוואט,דדליפט ופרס?
בררו שלא חייב אבל בדרך כלל תוכנית כזאת לא אמורה לקחת יותר משעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית