הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך משתפרים בהרמות ונשארים פחות או יותר באותו משקל?

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
איך משתפרים בהרמות ונשארים פחות או יותר באותו משקל?
מסה וחיטוב כל פעם?
מתאמנים פשוט בנייטרלי?
בחיטוב תוך כדי ירידה של 10 קילו נחלשתי ב15 קילו בלחיצות וזה לא נראה כמו שיפור ברטיו...

אני במאזן נייטרלי כבר 4 חודשים (ואפילו ירדתי איזה 4 קילו משום מה) ואני דווקא מתקדם בקצב אחיד יחסית (כמובן שפחות ממה שהייתי מתקדם אם הייתי במסה)

אז מה אתה בעצם מציע?

קשה לי לתת הצעה פרקטית שתיהיה כללית כי אני כן חושב שיש שונות גדולה יחסית אצל מתאמנים באספקט הזה.

אבל בגדול - במידה ואתה רוצה להשאר באותו משקל ולהמשיך להתחזק אז מן הסתם המאזן שאתה צריך לשאוף אליו הוא נייטרלי, וע"י חישוב גס ולאחר מכן ניסוי וטעייה תוכל להעריך מהן הכמויות שאתה צריך לאכול כדי להשאר באותו המשקל וגם להתאושש בצורה מיטבית מהאימונים שלך. הצד השני זה האימונים - לפי הותק שלך, הרמה הנוכחית שלך כמתאמן והיכולת התאוששות שלך אתה תוכל לקבוע באיזה נפח תעבוד ומה תיהיה המתכונת של ההתקדמות, לדוג' - במקרה כזה (ותאכלס ברוב המקרים) לא הייתי בוחר תוכנית תובענית עם נפח מוגזם כמו סמולוב והייתי מעדיף ללכת על שיטת אימונים שמרנית יותר.

ההודעה הזאת לא פרקטית כי כמו שאמרתי זה דורש ניסוי וטעייה כדי לדעת לבחור את כמויות המזון והרכב המזון שאיתו אתה מרגיש הכי בנוח וגם לדעת לבחור את האימונים הנכונים, אני מדבר על מתאמן בשלב הבינוני + (אחרי שמיצה את טקסס שלטעמי כדאי לנסות לסחוט ממנה עד הסוף). כמובן שיש גם את תיאוריית הסט פוינט שנכנסת לפה ומשחקת תפקיד חשוב בשמירה על המשקל הקיים.

פשוט ברוב התכניות של הליפטינג שרצות פה אומרים במפורש: אם לא תאכל מספיק, תפצע או לא תתקדם. חוץ מהלינארית שהיא קצת יותר מתונה.
זו הדרך הבטוחה, ומן הסתם כאשר אתה נותן עצה באינטרנט אתה לא יכול לבחון כל מקרה לגופו, אז אתה תיתן את העצה שמתאימה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית