נק' מוניטין:
2
- 9
- 2
השאלה אולי אחת המוזרות שנשאלו פה.
אני לוקח שמן דגים כבר כמה שנים. לפעמים מפסיק לתקופות ולפעמים חוזר (בעיקר כשההזמנה מחו"ל איחרה)
קפסולות של NOW, ג' בכל קפסולה, 500EPA\250DHA. לוקח 3 קפסולות כאלה כל ערב.
חזרתי לקחת אותם בשבועיים האחרונים וגיליתי תופעת לוואי מאוד מאוד לא נעימה
ריחות גוף של שמן דגים.
בהתחלה חשבתי שאני מדמיין, אבל הרחתי את הנפיחות שלי בריח של שמן דגים. גם היה לי בכללי ריח של שמן דגים שפשוט דלף ממני, לא הבנתי מאיפה
זה כבר איזה שבועיים-שלושה ככה ואני באמת חשבתי שאני מדמיין.
אבל ממש הרגע קלטתי שהתחתונים שלי מצופים בחומר צהוב, עם ריח חזק וברור של שמן דגים. שום זכר לצואה, כאילו השמן דגים נשפך לי במעי והופרש ישר לתחתון עם 0 ספיגה. ריח מדויק של שמן דגים כאילו פותחים קפסולה
לפי מה שהבנתי, רוב הסיכויים שמדובר בבעיות של ספיגת שומן, וזה קיים אצל 1-5% מהאנשים (לפי האתר של "אלספה").
מעולם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, ולקחתי שנים בדיוק את אותם הכדורים והמינון. גם בחודשים האחרונים החל אצלי כאב בטן כשהקיבה ריקה. כאב שעובר רק אם אני אוכל משהו, לא כאב רציני אלא כאב מציק. ואך ורק על קיבה ריקה, ארוחה משתיקה את הכאב לפעמים גם ליום שלם. כאילו הבטן "מקרקרת" רק בהגזמה מטורפת.
האם קרה כאן למישהו? זה הזמן לפנות לרופא גסטרו?
פרטים כללים -
בן 15
מתאמן בפאווליפטינג
א"ש 25 (היו לי תקופות טובות יותר 🫤)
90 ק"ג\1.70
בריא מאוד בכללי. מעולם לא היו לי בעיות רציניות ובמיוחד לא עם הבטן
תודה לעוזרים!
אני לוקח שמן דגים כבר כמה שנים. לפעמים מפסיק לתקופות ולפעמים חוזר (בעיקר כשההזמנה מחו"ל איחרה)
קפסולות של NOW, ג' בכל קפסולה, 500EPA\250DHA. לוקח 3 קפסולות כאלה כל ערב.
חזרתי לקחת אותם בשבועיים האחרונים וגיליתי תופעת לוואי מאוד מאוד לא נעימה
ריחות גוף של שמן דגים.
בהתחלה חשבתי שאני מדמיין, אבל הרחתי את הנפיחות שלי בריח של שמן דגים. גם היה לי בכללי ריח של שמן דגים שפשוט דלף ממני, לא הבנתי מאיפה
זה כבר איזה שבועיים-שלושה ככה ואני באמת חשבתי שאני מדמיין.
אבל ממש הרגע קלטתי שהתחתונים שלי מצופים בחומר צהוב, עם ריח חזק וברור של שמן דגים. שום זכר לצואה, כאילו השמן דגים נשפך לי במעי והופרש ישר לתחתון עם 0 ספיגה. ריח מדויק של שמן דגים כאילו פותחים קפסולה
לפי מה שהבנתי, רוב הסיכויים שמדובר בבעיות של ספיגת שומן, וזה קיים אצל 1-5% מהאנשים (לפי האתר של "אלספה").
מעולם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, ולקחתי שנים בדיוק את אותם הכדורים והמינון. גם בחודשים האחרונים החל אצלי כאב בטן כשהקיבה ריקה. כאב שעובר רק אם אני אוכל משהו, לא כאב רציני אלא כאב מציק. ואך ורק על קיבה ריקה, ארוחה משתיקה את הכאב לפעמים גם ליום שלם. כאילו הבטן "מקרקרת" רק בהגזמה מטורפת.
האם קרה כאן למישהו? זה הזמן לפנות לרופא גסטרו?
פרטים כללים -
בן 15
מתאמן בפאווליפטינג
א"ש 25 (היו לי תקופות טובות יותר 🫤)
90 ק"ג\1.70
בריא מאוד בכללי. מעולם לא היו לי בעיות רציניות ובמיוחד לא עם הבטן
תודה לעוזרים!