הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון Bcaa וחלבון

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
אם בחלבון מה שחשוב בו לשריר למטרה שלנו זה ה Bcaa אז למה לנו לא לקנות תוסף שהוא Bcaa ? וזהו 🥰

כי הם חשובים לתת את הטריגר לבנייה, אבל אתה גם צריך חומרי בנייה, כלומר חלבון, ואם אתה צריך מספיק חלבון מלא אתה גם צורך מספיק BCAA

• פותח/ת השרשור
כי הם חשובים לתת את הטריגר לבנייה, אבל אתה גם צריך חומרי בנייה, כלומר חלבון, ואם אתה צריך מספיק חלבון מלא אתה גם צורך מספיק BCAA
אז זהו שאני לא צורך מספיק חלבון וקונה תוסף חלבון ומגלה שמה שחשוב בו לבניית השריר זה ה5.5 גרם Bcaa שיש בו וזהו
שבתכלס בתוסף שהוא רק BCAA לוקח סקופ 1 שהוא 5 גרם Bcaa אז זה אותו דבר
זאת השאלה אם אני יכול לא לקנות תוסף חלבון ולשתות רק Bcaa 🤯

אז זהו שאני לא צורך מספיק חלבון וקונה תוסף חלבון ומגלה שמה שחשוב בו לבניית השריר זה ה5.5 גרם Bcaa שיש בו וזהו
שבתכלס בתוסף שהוא רק BCAA לוקח סקופ 1 שהוא 5 גרם Bcaa אז זה אותו דבר
זאת השאלה אם אני יכול לא לקנות תוסף חלבון ולשתות רק Bcaa 🤯
ה-BCAA זה לא החלק החשוב היחיד, יש להם חלק חשוב, אבל לא היחיד
ה- BCAA לא שווים כלום אם אתה גם ככה לא צריך מספיק חלבון

• פותח/ת השרשור
החלבון עצמו מורכב מ Bcaa
אם אמרו בסקופ 25 גרם חלבון וכתבו 5 גרם מתוכם Bcaa חיוני אז זה חלבון שמורכב מ20 גרם Bcaa לא חיוני ו5 גרם bcaa חיוני שאותו אנחנו צריכים לשריר
אז אם אני קונה Bcaa שמורכב רק מ5 גרם החיוניים אז אני יכול להשתמש רק בו ולא לקנות תוסף חלבון יותר ? ?
זאת השאלה

החלבון עצמו מורכב מ Bcaa
אם אמרו בסקופ 25 גרם חלבון וכתבו 5 גרם מתוכם Bcaa חיוני אז זה חלבון שמורכב מ20 גרם Bcaa לא חיוני ו5 גרם bcaa חיוני שאותו אנחנו צריכים לשריר
אז אם אני קונה Bcaa שמורכב רק מ5 גרם החיוניים אז אני יכול להשתמש רק בו ולא לקנות תוסף חלבון יותר ? ?
זאת השאלה
BCAA אלה רק 3 חומצות אמינו (לאוצין, איזולאוצין וואלין) מתוך 10 חומצות אמינו אסנציאליות, כלומר כאלה שהגוף לא יכול לייצר בעצמו, מתוך 20 חומצות אמינו בטוטאל שהגוף שלנו צריך כדי לבנות חלבון
ה-BCAA נותנות גירוי חזק לסינטזת חלבון בכללי, וכחלק מזה בניית שריר בפרט, אבל בשביל באמת לבנות שריר אתה צריך גם חומרי בניה, כלומר חלבון בכללי, ובגלל שחצי מחומצות האמינו אנחנו לא מייצרים אנחנו צריכים לצרוך אותן מבחוץ.
את חומצות האמינו שאנחנו לא מייצרים אתה תמצא לרוב במזונות מן החי, ומעט במקורות מהצומח.
באבקת חלבון למשל יש במנה 25 גרם חלבון, מתוכו 5 גרם BCAA שיעזרו לעודד בניית שריר, וכל השאר חלבון שבנוי מהרבה חומצות אמינו שאנחנו צריכים כדי לבנות שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית