הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת סקוואט+דדליפט

yoanshimoni

משתמש מתחיל
124
12
נק' מוניטין:
12
124
12
העליתי סרטון לביקורת לפני כחודש וסך הכל אמרו לי שהטכניקה טובה.
אני עושה כרגע ss-
סקוואט 120 קילו

מרגיש טוב עם הטכניקה, מה אתם חושבים על העומק? על הכיווץ בגב? היפ דרייב?

דדליפט 135 קילו

עם הדדליפט אני מרגיש לא בטוח, בחזרה השלישית הרגשתי שאני לא מצליח להגיע לכיווץ מספיק ושבסט אפ אני לא נמצא בעמדת כח יעילה מספיק. פשוט הפסקתי את הסט ולא סיימתי 5 חזרות.
מה דעתכם על מנח הגב וגובה האגן, ובכללי טיפים לשיפור..
תודה.

נערך לאחרונה:
הסקוואט הטכניקה טובה, אבל נראה שאתה לא שובר מקביל בכלל, יש צורך לשפר את זה
דדליפט נראה בסדר בסדר גמור, יכול להיות שאתה לא משתמש במספיק hip hinge, כלומר אתה לא מושך מספיק את המוט לכיוון הרגל ופחות מנסה להכניס את האגן מתחת למוט

• פותח/ת השרשור
הסקוואט הטכניקה טובה, אבל נראה שאתה לא שובר מקביל בכלל, יש צורך לשפר את זה
דדליפט נראה בסדר בסדר גמור, יכול להיות שאתה לא משתמש במספיק hip hinge, כלומר אתה לא מושך מספיק את המוט לכיוון הרגל ופחות מנסה להכניס את האגן מתחת למוט
בקשר לדדליפט לא הבנתי ממש את התיאור של ״להכניס את האגן מתחת למוט״, אתה מתכוון שאין מספיק מתח בהאמסטרינג בזמן העלייה ?
בסקוואט דווקא הרגיש לי שירדתי נמוך מספיק, לקחתי כמה תמונות של התחתית מהחזרות בסרטון.
יכול להיות שהזווית צילום מבלבלת ולא טובה אולי תנסה לבחון שוב לראות אם אני צודק.
ותודה על התגובה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 61.9 · צפיות: 56
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 88.8 · צפיות: 63
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 100.4 · צפיות: 56
בקשר לדדליפט לא הבנתי ממש את התיאור של ״להכניס את האגן מתחת למוט״, אתה מתכוון שאין מספיק מתח בהאמסטרינג בזמן העלייה ?
בסקוואט דווקא הרגיש לי שירדתי נמוך מספיק, לקחתי כמה תמונות של התחתית מהחזרות בסרטון.
יכול להיות שהזווית צילום מבלבלת ולא טובה אולי תנסה לבחון שוב לראות אם אני צודק.
ותודה על התגובה
או שהזווית צילום בעייתית, או שאתה לא יורד מספיק, ואני די בטוח שזה השני
לגבי הדדליפט, המטרה היא לא למשוך את המוט גבוה כמה שניתן, אלא להכניס את האגן מתחת למוט, כלומר אם אתה לא מכוון לעשות את זה אתה לא תצליח ליצור מספיק כוח בהרמה, ותסתמך יותר על שרירים מסויימים יותר מאחרים
בסירטון הזה הוא מסביר טוב מאוד איך לעשות את זה:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית