ייעוץ דדליפט וסקוואט,מתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור newb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
גרוע?
אני שבועיים לומד,ולא ממש לימדו אותי אלא פשוט עשיתי כמו שראיתי/קראתי.
אם יש משהו לא טוב תסביר בבקשה,אני מתאמן מתחיל וברצוני לדעת את כל השגיאות.

עריכה:
אם צריך
בן 17
185
75 ק''ג משקל
בנץ' 70 ל5 חזרות,סקוואט 80 בטכניקה שבסרטון,דדליפט 90.

אתה מנסה לעשות High Bar או Low Bar? כי כרגע אתה עושה HB. אתה גם לא מצליח לשבור מקביל כי הברכיים שלך גולשות למטה ועוד שניה נוגעות בריצפה, אתה מסתכל ישר במקום למטה ולא שומר חזה בחוץ ומרפקים למעלה.

בקיצור, תקרא Starting Strength ותבין איך סקוואט אמור להיראות.

• פותח/ת השרשור
זה הקטע אני לא יודע מזה HB וLB,לא ממש אכפת לי העיקר שיהיה גירוי לשריר ועבודה נכונה.
כל עוד אני עושה HB נכון,אז אני אמשיך לעשות כמו שאני עושה.

מז''א ברכיים גולשות?
ופעם קראתי ש"פוזות" שונות של הראש גורמות לשרירים אחרים לפעול,וממתי מסתכלים למטה?לא ראיתי אף אדם שעושה ככה.

ומה לגבי הדדליפט?

נערך לאחרונה:
הסקוואט גרוע פתח פיסוק יותר גדול כפות רגליים 30 מעלות המוט בחיבור בעצם(עודש כמה ס"מ למטה) ורד מתחת ל 90 מעלות ותתחיל עם 40 ק"ג עד שתלמד טכניקה

בדד אני לא מבין הרבה

אם ריפטו היה רואה את זה הוא היה בוכה...

לא אמרתי שגרוע, אבל ברור שיש מקום לשיפור.
תראה את כל הסירטונים ביוטיוב ותתרגל עוד, מומלץ גם שפשוט תקרא את הספר אם יש לך אפשרות.
ותחזור אלינו עם סירטונים חדשים.

בקיצור לא קראת שום דבר, מקסימום הסתכלת ביוטיוב על כמה סירטונים וניסית לחקות.
העצה הכי טובה שיתנו לך לגבי איך לעשות את התרגיל כמו שצריך זה פשוט ללמוד אותו, אתה יכול לעשות את זה מהספר Starting Strength שהעלו אותו לרשת ואין שום בעיה להוריד או לקנות אותו. תקרא את הספר ואני מבטיח לך שתבין לבד את התשובה לכל שאלה ששאלת כאן.

והגב שלך מעוגל בדדליפט, שאתה למטה תרים את החזה שלך כמה שאתה יכול (וכן, זה אמור להרגיש לא נוח) בלי להוריד את התחת.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה,אני אקרא את הספר אבל אני לא מתכוון להתאמן לפי SS.
יש לי שישה אימוני ריצה בשבוע על קיבה ריקה בבוקר,ואני על תרופה ככה שיוצא לי לאכול 1000 קלוריות בנס.

ואשמח לשמוע עוד תגובות מעוד גולשים.

• פותח/ת השרשור
בסרטון אני נראה אנורקס?
חחח ולא אני על תרופה מסוימת שמדכאת תיאבון,ל10 שעות.
אני כל יום קם מוקדם על בסיס קבוע מהילדות עוד,ועושה ריצה בבוקר ולכן את הארוחה הכי גדולה אני אוכל בשעה 7 בבוקר,שיוצא לי 900 ומשהו קלוריות,במהלך היום כל מיני פירות ירקות בגלל שאני לא מסוגל לאכול משהו אחר,אבל זה לתקופה קצרה של 6 חודשים,ולאחר זה אני אתחיל SS עם תזונה נכונה,בנתיים יש זמן ללמוד את הטכניקה.

ל''ט ואני אשמח לקבל עוד דעות/תגובות.

בסרטון אני נראה אנורקס?
חחח ולא אני על תרופה מסוימת שמדכאת תיאבון,ל10 שעות.
אני כל יום קם מוקדם על בסיס קבוע מהילדות עוד,ועושה ריצה בבוקר ולכן את הארוחה הכי גדולה אני אוכל בשעה 7 בבוקר,שיוצא לי 900 ומשהו קלוריות,במהלך היום כל מיני פירות ירקות בגלל שאני לא מסוגל לאכול משהו אחר,אבל זה לתקופה קצרה של 6 חודשים,ולאחר זה אני אתחיל SS עם תזונה נכונה,בנתיים יש זמן ללמוד את הטכניקה.

ל''ט ואני אשמח לקבל עוד דעות/תגובות.

אנורקסיה לשמה:s59:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית