עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Mariusz יכול היה לסיים מקצה של סטרונגמן ומשם לקחת מונית לבמה של ifbb pro, אבל מאסה כזו על physique כזה.. 200 קילו זו כבר ליגה אחרת של נפילים (אני אגב לא כל כך עוקב אחר ה wsm, אבל אני מניח שבמידה ושניהם מתחרים בשיא, ת'ור לוקח).אישית אני לא מחזיק מהמראה שלו. ענק ענק, אבל היו סטרונגמנים יותר מרשימים. האהוב עלי פיזית ו-ויזואלית הוא כמובן מאריוש
צרף תמונה לצורך ההשוואה.אישית אני לא מחזיק מהמראה שלו. ענק ענק, אבל היו סטרונגמנים יותר מרשימים. האהוב עלי פיזית ו-ויזואלית הוא כמובן מאריוש
google itצרף תמונה לצורך ההשוואה.
מבין שזה היעד שלך ;)גובה 2.05,
זה בגדר "נורמלי" לסטרונגמן.
גובה 2.05?מבין שזה היעד שלך ;)
הבנאדם גובה 2.05,
200 ק"ג עליו זה בגדר "נורמלי" לסטרונגמן. כמו שסביקס 185 ק"ג על 1.91
התחום - סטרונגמן.גובה 2.05?
בשיא שלו היה 180++
כן, האמת שכןהתחום - סטרונגמן.
כן, האמת שכן
שתף אותנו...כן, האמת שכן
שום תחום לא קיים בארץ, רק כדורגל.יפה מאד, דיי מצער שהתחום בארץ דיי לא קיים, עוד פחות מפאוורליפטינג
אחרי התחרות החודש אתחיל להתמקד בSMשתף אותנו...
לא התחרת בעבר?אחרי התחרות החודש אתחיל להתמקד בSM
*הערה קטנה:מאריוס היה בזמן הנכון לפיזיק שלו, היום בשיאו כל מה שהוא היה מצליח לעשות כמו שצריך זה להתרוצץ עם שקי חול ובכל שאר המקצים הוא היה אוכל כמויות אדירות של אבק.
הMETA הנוכחי בסטרונגמן הוא מאד מאד חזק וכבד, בתחרות שתיהיה עוד חודשיים (WSM 2017) יש 3 מקצים של כח סטטי.
בכל מקרה תו'ר 2+ מטר, לא מרשים. אדי על 188 ס''מ שוקל עוד רגע 200 קילו על אחוז שומן 23 - וזה באמת מרשים.
עריכה: בין אם הוא זוכה בתואר של תוכנית טלוויזיה או לא, כרגע זה הבנאדם הכי חזק שהתהלך אי פעם בעולם הזה.צפה בקובץ המצורף 39061
יפה מאד, דיי מצער שהתחום בארץ דיי לא קיים, עוד פחות מפאוורליפטינג
250? השנה?שום תחום לא קיים בארץ, רק כדורגל.
יש תחרות SM פעם בשנה, שהתחיל לארגן אותה ג'ורג' אסלי בשנת 2014. היא התחילה כ100% קרוספיט והיום היא עומדת סביר עם משקלים של 250 דדליפט למשל.
אחרי התחרות החודש אתחיל להתמקד בSM
אני מתחרה בכל שנה מאז שג'ורג' התחיל עם זה (3 תחרויות)לא התחרת בעבר?
כך ג'ורג' אמר לי, 250 למקסימום חזרות. מקווה שיצא לפועל, אולי יותר.250? השנה?
אני מתחרה בכל שנה מאז שג'ורג' התחיל עם זה (3 תחרויות)
זה לא אומר שעסקתי בזה.
יום לפני התחרות עוד עשיתי נפח סקוואט במכון.
הפעם אני מתכוון ממש להתמקד בתחום ולשאוף רחוק כמו בPL.
.