הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Thor Bjornsson: ככה ניראה סטרונגמן ששוקל 200 קילו

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
Screenshot_20170502-110443.png

• פותח/ת השרשור
אישית אני לא מחזיק מהמראה שלו. ענק ענק, אבל היו סטרונגמנים יותר מרשימים. האהוב עלי פיזית ו-ויזואלית הוא כמובן מאריוש
Mariusz יכול היה לסיים מקצה של סטרונגמן ומשם לקחת מונית לבמה של ifbb pro, אבל מאסה כזו על physique כזה.. 200 קילו זו כבר ליגה אחרת של נפילים (אני אגב לא כל כך עוקב אחר ה wsm, אבל אני מניח שבמידה ושניהם מתחרים בשיא, ת'ור לוקח).

צרף תמונה לצורך ההשוואה.
google it
לא חושב שהדבקת תמונות של אחד ליד השני תעשה השוואה לגיטימית
ת'ור הוא 2.05 ו-200 קג כיום. א.ש לא ידוע לי אבל 20+
מאריוש בשיא היה 1.86 ו-140 ק"ג על א.ש בערך 8-9

מאריוס היה בזמן הנכון לפיזיק שלו, היום בשיאו כל מה שהוא היה מצליח לעשות כמו שצריך זה להתרוצץ עם שקי חול ובכל שאר המקצים הוא היה אוכל כמויות אדירות של אבק.
הMETA הנוכחי בסטרונגמן הוא מאד מאד חזק וכבד, בתחרות שתיהיה עוד חודשיים (WSM 2017) יש 3 מקצים של כח סטטי.

בכל מקרה תו'ר 2+ מטר, לא מרשים. אדי על 188 ס''מ שוקל עוד רגע 200 קילו על אחוז שומן 23 - וזה באמת מרשים.

עריכה: בין אם הוא זוכה בתואר של תוכנית טלוויזיה או לא, כרגע זה הבנאדם הכי חזק שהתהלך אי פעם בעולם הזה.
ddd.png

כן, האמת שכן

יפה מאד, דיי מצער שהתחום בארץ דיי לא קיים, עוד פחות מפאוורליפטינג

שום תחום לא קיים בארץ, רק כדורגל.
יש תחרות SM פעם בשנה, שהתחיל לארגן אותה ג'ורג' אסלי בשנת 2014. היא התחילה כ100% קרוספיט והיום היא עומדת סביר עם משקלים של 250 דדליפט למשל.

שתף אותנו...
אחרי התחרות החודש אתחיל להתמקד בSM

מאריוס היה בזמן הנכון לפיזיק שלו, היום בשיאו כל מה שהוא היה מצליח לעשות כמו שצריך זה להתרוצץ עם שקי חול ובכל שאר המקצים הוא היה אוכל כמויות אדירות של אבק.
הMETA הנוכחי בסטרונגמן הוא מאד מאד חזק וכבד, בתחרות שתיהיה עוד חודשיים (WSM 2017) יש 3 מקצים של כח סטטי.

בכל מקרה תו'ר 2+ מטר, לא מרשים. אדי על 188 ס''מ שוקל עוד רגע 200 קילו על אחוז שומן 23 - וזה באמת מרשים.

עריכה: בין אם הוא זוכה בתואר של תוכנית טלוויזיה או לא, כרגע זה הבנאדם הכי חזק שהתהלך אי פעם בעולם הזה.צפה בקובץ המצורף 39061

*הערה קטנה:
ע"פ המרשתת אדי הול נע מ1.89 ועד 1.92 (ועדויות של אנשים בפורמים/רשתות חברתיות נוטים לכיוון הגבוה יותר...).

ולא לשכוח שהבן אדם נתן פוש פול 280 בנץ, 420 דדליפט ללא שום ציוד תומך. (אין סרטון של הדד בשום מקום אבל בנץ' כשראיתי סרטון שאני לא מצליח למצוא בשום מקום עכשיו אז העצירה הייתה כמעט לא קיימת - בטח תחרות מקומית קטנה עם שופטים לחוצים).
שום תחום לא קיים בארץ, רק כדורגל.
יש תחרות SM פעם בשנה, שהתחיל לארגן אותה ג'ורג' אסלי בשנת 2014. היא התחילה כ100% קרוספיט והיום היא עומדת סביר עם משקלים של 250 דדליפט למשל.

אחרי התחרות החודש אתחיל להתמקד בSM
250? השנה?

לא התחרת בעבר?
אני מתחרה בכל שנה מאז שג'ורג' התחיל עם זה (3 תחרויות)
זה לא אומר שעסקתי בזה.
יום לפני התחרות עוד עשיתי נפח סקוואט במכון.
הפעם אני מתכוון ממש להתמקד בתחום ולשאוף רחוק כמו בPL.

כך ג'ורג' אמר לי, 250 למקסימום חזרות. מקווה שיצא לפועל, אולי יותר.

אני מתחרה בכל שנה מאז שג'ורג' התחיל עם זה (3 תחרויות)
זה לא אומר שעסקתי בזה.
יום לפני התחרות עוד עשיתי נפח סקוואט במכון.
הפעם אני מתכוון ממש להתמקד בתחום ולשאוף רחוק כמו בPL.

.

בשביל לשאוף רחוק בStrongman בגובה שלך אתה כנראה תצטרך כנראה לעלות 40 קילו ולהתחרות בקטגוריה של הגדולים, אחרת זה עד 110 קילו וזה נשמע פחות סביר. (במשקל הנוכחי שלך אתה כבר בפנים אבל, לדוגמא, באיש החזק באירופה היה מקצה של 340 דדליפט לחזרות), זה משהו שאתה מתכוון לעשות?

יש תוכניות להביא ציוד STRONGMAN למכון שברשותך? (לוגים, אבנים, מסגרת לFARMER WALK יוק וכו..)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית