הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Thor Bjornsson: ככה ניראה סטרונגמן ששוקל 200 קילו

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
Screenshot_20170502-110443.png

בשביל לשאוף רחוק בStrongman בגובה שלך אתה כנראה תצטרך כנראה לעלות 40 קילו ולהתחרות בקטגוריה של הגדולים, אחרת זה עד 110 קילו וזה נשמע פחות סביר. (במשקל הנוכחי שלך אתה כבר בפנים אבל, לדוגמא, באיש החזק באירופה היה מקצה של 340 דדליפט לחזרות), זה משהו שאתה מתכוון לעשות?

יש תוכניות להביא ציוד STRONGMAN למכון שברשותך? (לוגים, אבנים, מסגרת לFARMER WALK יוק וכו..)
אני בונה על להגיע (בטווח הרחוק) ל180 קילו בהחלט.

בינתיים רכשתי פארמרים למכון שלי, לוג (לוג רציני, לא כמו הקטנציק של סאל ספורט)
אבנים אני עדיין בוחן את האפשרויות.
לגבי יוק, זה כנראה היעד הבא.

הערה קטנה למי שחושב שיכול לנחש א.ש עפ״י תמונה -
רוב החברה הכבדים (140+) הם על אחוז שומן הרבה יותר נמוך ממה שהם נראים. חשוב לזכור שזה אחוז שומן ולא מאסת שומן. ברגע שיש לך בנאדם על 200 קילו משקל גוף, 20 א.ש זה 40 קילו. אין מצב בחיים.

ראיתי במו עיני אנשים ובדיקות דקסה שלא הייתי מאמין להם בלי הוכחות. לדוגמא - אנדי בולטון היה 14 אחוז בשיאו (155 קילו~).

בני מגנוסון היה 20 אחוז על 170 קילו ובחיים לא היה קרוב לרזה.

חבר קרוב על 150~ נראה בהשמנת יתר ויצא 23.

מנגד חבר אחר מתאמן מתחיל נראה יחסית רזה על מסגרת סבירה ויצא 20 אחוז, כי מחזיק מעט מאסת שריר.

חבר׳ה כאן רגילים לבחון עפ״י מתאמנים על 70-80 קילו וזה סיפור לגמרי אחר.

הערה קטנה למי שחושב שיכול לנחש א.ש עפ״י תמונה -
רוב החברה הכבדים (140+) הם על אחוז שומן הרבה יותר נמוך ממה שהם נראים. חשוב לזכור שזה אחוז שומן ולא מאסת שומן. ברגע שיש לך בנאדם על 200 קילו משקל גוף, 20 א.ש זה 40 קילו. אין מצב בחיים.

ראיתי במו עיני אנשים ובדיקות דקסה שלא הייתי מאמין להם בלי הוכחות. לדוגמא - אנדי בולטון היה 14 אחוז בשיאו (155 קילו~).

בני מגנוסון היה 20 אחוז על 170 קילו ובחיים לא היה קרוב לרזה.

חבר קרוב על 150~ נראה בהשמנת יתר ויצא 23.

מנגד חבר אחר מתאמן מתחיל נראה יחסית רזה על מסגרת סבירה ויצא 20 אחוז, כי מחזיק מעט מאסת שריר.

חבר׳ה כאן רגילים לבחון עפ״י מתאמנים על 70-80 קילו וזה סיפור לגמרי אחר.
מסכים איתך שזה שונה אבל ההנחה שלך שגויה. הדקסה נחשב מדויק אבל יש לו סטייה מטורפת. יש יוטיוב של אושיית פיטנס שמראה איך מפתחי גוף עם עור דק כמו נייר יוצאים בדקסה עם אחוז שומן גבוה יותר מאשר מפתחי גוף שנראים שמנמנים לידם.

סטייה יכולה להיות לכאן או לכאן, ואם אתה אומר מה שאתה אומר, אז עפ מה אמורים להסתמך? עיניים של ילדי הפורום?

סטייה יכולה להיות לכאן או לכאן, ואם אתה אומר מה שאתה אומר, אז עפ מה אמורים להסתמך? עיניים של ילדי הפורום?
אם התכוונת לתגובה שלי אז אני ביססתי את האחוז שומן של אדי עלפי בדיקת DEXA שהוא פירסם

לא ילדי הפורום אבל כאחד שטייל באופן מופרע על הספקטרום של אחוזי השומן אני חושב שיש לי הערכה לא רעה.
קשה לדעת אם תור 20 אחוז שומן או לא - לדעתי בטוח לא יותר, אבל בכל מקרה אני על 1.78 הייתי 122 על איזה 30% שומן ולא בלתי סביר בעיניי שתור מחזיק עליו משהו כמו כמות השומן שהחזקתי בזמנו - הווי אומר למעלה מ30 ק"ג שומן

אתה מדבר על עצמך, בגובה קבוע ומאסת שריר יחסית קבועה.
זה ממה לא הופך אותך למנוסה בקביעת אחוזי שומן.
תן לי לנחש, לא עשית דקסה פעם אחת? אתה סתם עלית וירדת בא.ש בלי שום אינדיקציה כמותית לא.ש האמיתי שלך, חוץ מהערכה סובייקטיבית שלך / חברים.

בתור עוד דוגמא (אנסה לגבות בתמונות) שני חברים שלי עשות התערבות מי יותר רזה, אחד על 77~ קילו עם ריבועים, השני על 95 וצמיגים. נחש מה? הבחור הצמיגי רזה יותר כי הוא מחזיק הרבה יותר מאסת שריר.

מעבר לזה, אף אחד לא מסתכל על איזורים אחרים כמעט חוץ מהבטן, אני למשל מחזיק יחסית הרבה שומן ברגליים, שמוביל לעליה כללית גדולה באחוז שומן הכללי, לעומת אנשים עם רגליים רזות (לדוגמא רוב הגברים המבוגרים עם כרס) שמחזיקים את רוב מאסת השומן בבטן.

שלא תבין אותי לא נכון, זה לא שלי יש מושג, אני אומר שאף אחד לא יכול לדעת, חוץ ממאמנים שרואים עשרות מתאמנים ועוקבים אחרי הבדיקות דקסה שלהם, שיכולים אולי לנחש בצורה לא רעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית