הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש לתלות שני ווים לתליית רצועות אימון ?

יריב החלשלוש

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אני מעוניין להתאמן על רצועות עם טבעות ולשם כך קניתי את זה ביחד עם מתלה וו תליה אחד .כלומר עם אני מסתפק בוו תלייה אחד , הרצועות נמתחות באופן לא ישר ותרגילי מתח או מקבילים יהיו קשיים יותר או שמה אין חשיבות כלל בין עם התלייה על שני ווים מקבילים או אחד ?
האם רצוי וחשוב לקנות שני ווים לתליית הרצועות גם עם מדובר בתליית TRX?
תודה

היי

לפתוח בפורום המתאים להבא,
TRX זה לא אירובי.

אני תליתי טבעות עם שני "ווים"(בורג גאמבו ושאקל חזק מאוד). לא בטוח איך trx בנוי, בטבעות זה מאוד לא נוח לדעתי על וו אחד(לא ניסיתי).
בסופו של דבר גם אם אפשרי, אולי במתח ומקבילים זה לא משנה, אבל כשתתחיל להתקדם ויקרצו לך תרגילים שמשחקים קצת יותר עם המיקום שלך על הטבעות, תעדיף שני ברגי גאמבו, שיהיו פי שניים יותר בטוחים. אל תקח תסיכון עליך בשביל 20₪ על בורג

• פותח/ת השרשור
קודם כול תודה , לעניות דעתי רצועות אימון טבעות , TRX ורצועות התנגדות הם ארובי בטירוף וגם אנאירובי תלוי בסוג התרגיל והמטרה
התן דוגמא אני יכול קפיצות גובה, ניתורים באוויר קפיצות סקוואט עם רצועות בפרט גומיות כוח שיקפיצו לי את הדופק יותר מריצה בקצב אחיד ונוח
אני עובד על טבטה 10 דקות (דילגית, סמוך קום , מאונטיין קליימבר, ריצה מהירה במקום ועוד 10 דקות ללא הפסקה ) ללא רצועות אבל עם רצועות אני נזהר , סקוואט עם גומיה חזקה או משקולות למשל כורע לגזרים
תודה

גם מוט אולימפי אם תצא איתו לריצה יהיה אירובי, לא אומר ששאלה על מוט אולימפי תופנה לפורום אירובי

Back
למעלה תחתית