תוכנית עזרה עם תכנית אימונים

brianloco

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
שלום, אני מתאמן כבר חוש וחצי על תכנית ABC, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליה, ואם היא מביאה תוצאות.
אני שוקל 70 קילו ואני מטר 78.
המטרה שלי בינתיים היא להשתדל לשמור כמה שיותר על החיטוב,ולנסות לעלות כמה שיותר במסה נקייה.אני אוכל הרבה, אבל מקפיד שזה יהיה אוכל בריא(הרבה טונה חזה עוף אורז..)
האם התכנית הזאת טובה?

A
חזה:
בנ'ץ - 6*3 (דרופסטים)
פרפר בשיפוע חיובי על כסא - 8*3
לחיצת חזה(פולי) 10*3
בנ'ץ - סט אחד של 6 ואחד כשלון של 5
פרפר במכשיר 12*2

רגליים:
(רגליים זה די סטנדרטי תרגיל לכל חלק..)

B
יד קדמית:
כפיפת מרפקים(ספה) 10*3
כפיפת מרפקים 6*3 (דרופסטים)
כפיפת מרפקים הפוך (פולי) 8*3
פטישים - 6*3

יד אחורית:
פשיטת מרפקים פולי - 6*3 (דרופסטים)
פשיטת מרפק לאחור עם משקולות - 10 * 3
פשיטת מרפקים מעל הראש פולי - 8*3

C
גב:
מתח - 8*3
חתירה בשכיבה במוט - 6*3 (דרופסטים)
משיכה מטה בידיים ישרות פולי - 8*3
חתירה בעמידה (דמבל) - סט אחד של 6 והשני של 5 כשלון
תרגיל לגב תחתון - 12*3

כתפיים:
לחיצת משקולות בישיבה - 6*3
הנפת ידיים לצדדים - 10*3
הנפת קדימה עם משקולות בכסא שיפוע חיובי - 8*3
חתירה ישרה בעמידה - 8*3

תודה,
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי

שלום, אני מתאמן כבר חוש וחצי על תכנית ABC, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליה, ואם היא מביאה תוצאות.
אני שוקל 70 קילו ואני מטר 78.
המטרה שלי בינתיים היא להשתדל לשמור כמה שיותר על החיטוב,ולנסות לעלות כמה שיותר במסה נקייה.אני אוכל הרבה, אבל מקפיד שזה יהיה אוכל בריא(הרבה טונה חזה עוף אורז..)
האם התכנית הזאת טובה?

A
חזה:
בנ'ץ - 6*3 (דרופסטים)
פרפר בשיפוע חיובי על כסא - 8*3
לחיצת חזה(פולי) 10*3
בנ'ץ - סט אחד של 6 ואחד כשלון של 5
פרפר במכשיר 12*2

רגליים:
(רגליים זה די סטנדרטי תרגיל לכל חלק..)

B
יד קדמית:
כפיפת מרפקים(ספה) 10*3
כפיפת מרפקים 6*3 (דרופסטים)
כפיפת מרפקים הפוך (פולי) 8*3
פטישים - 6*3

יד אחורית:
פשיטת מרפקים פולי - 6*3 (דרופסטים)
פשיטת מרפק לאחור עם משקולות - 10 * 3
פשיטת מרפקים מעל הראש פולי - 8*3

C
גב:
מתח - 8*3
חתירה בשכיבה במוט - 6*3 (דרופסטים)
משיכה מטה בידיים ישרות פולי - 8*3
חתירה בעמידה (דמבל) - סט אחד של 6 והשני של 5 כשלון
תרגיל לגב תחתון - 12*3

כתפיים:
לחיצת משקולות בישיבה - 6*3
הנפת ידיים לצדדים - 10*3
הנפת קדימה עם משקולות בכסא שיפוע חיובי - 8*3
חתירה ישרה בעמידה - 8*3

תודה,
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי

בלי לקרוא את התוכנית אני אומר לך שהיא גרועה
המטרות שלך די מטופשות
אפשר או להתחתב או לעלות מסת שריר אי אפשר ביחד
קודם תחליט מה אתה רוצה ואז אני יחשוב אם להסתכל על התוכנית:bananaparty:

• פותח/ת השרשור
זה כן אפשרי...
אמנם אני בקושי יעלה,אם בכלל, אבל זה כן אפשרי.ואני כן מצליח לעלות עם התכנית הזאת ועם מה שאני אוכל.
זה נכון שזה יותר קל לעלות ואז לעשות חיטוב אבל גם ככה אפשר לעלות איזה 2 3 קילו במהלך כמה חודשים..
םשוט סובלים יותר.
אמרו לי שזאת תכנית שהיא בעיקר מיועדת להעמסה, אז שאם אני אוכל נכון אני כן אצליח לעלות לאט לאט

כאן לא יעזרו לך כי אתה עושה תוכניות מאמנים(זבל) בוא אני יסביר לך למה אי אפשר לעשות את שניהם ביחד

-חיטוב-מאזן קלורי שלילי
-מסה- מאזן קלורי חיובי
וגם למה לך להתקדם לאט דפוק מסה עכשיו ואז תתחטב או שתתחטב עכשיו תעשדה מסב אחר כך ואז שוב חיטוב

וגם
תה מתאמןו מתחיל ABC לא מתאים לך
תעשה SS וזהו או תתחטב קודם

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה נחשב למתאמן מתחיל פה אבל אני מתאמן כבר תקופה די ארוכה, עשיתי כבר הרבה זמן AB וגם היה לי תקופה של ABCD.
זה נכון מה שאתה אומר, אבל אם אני במזן קלורי חיובי קטן יחסית, ואני מקפיד על כמות נכונה של חלבונים ופחמימות טובות, זה לא יכול לעבוד?
בנוסף לקחת קריאטין טוב..

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה, נגיד שאני מחליט לעשטת מה עכשיו..
התכנית מתאימה?אם אני לא רוצה לעשות את ה SS...

כתבתה אתה מתאמן חודש וחצי...
מתאמן מתחיל- מתאמן שיכול להתקדם לינארית כל אימון

בפורום הזה מאמינים בדרך אחת

התחלה SS
חיטוב או להמשיך מסה ב מקדאו או כל תוכנית אחרת
ואז אתה יוצע לחופשי

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שחודש וחצי אני מתאמן על התכנית הזאת ספציפית..
אתה לא ממליץ על משהו חוץ מ SS אה?חח
אני לא יודע למה אבל זה פשוט לא מושך אותי, לא משכנע..

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלי עם התכנית הזאת זה שאני לא מת על רגליים אני די מחפף עם זה.ופה יש לך 9 תרגילים בשבוע סה"כ, כש 3 מהם זה רגליים כי זה סקאווטים,למרות שזה גם עובד על הגב התחתון.
לא יודע אולי אני מרובע מדי אבל אני לא מצליח להבין איך עם 9 תרגילים בשבוע אתה מתחזק בכלל הגוף,כולל לגדול בידיים וזה..

הבעיה שלי עם התכנית הזאת זה שאני לא מת על רגליים אני די מחפף עם זה.ופה יש לך 9 תרגילים בשבוע סה"כ, כש 3 מהם זה רגליים כי זה סקאווטים,למרות שזה גם עובד על הגב התחתון.
לא יודע אולי אני מרובע מדי אבל אני לא מצליח להבין איך עם 9 תרגילים בשבוע אתה מתחזק בכלל הגוף,כולל לגדול בידיים וזה..
כי במקום לעשות 100 תרגילים של PUSSY ב 2 קילו כל אחד אתה עושה 9 תרגילים מתקדמים שהם לפחות 50 קילו כל אחד(בהתחלה אחרי חודש זה בערך (אחרי החיתוך)90)

• פותח/ת השרשור
והגוף מקבל צורה גם? או שהופכים כזה לחזקים אבל "מרובעים"?
סליחה אם השאלות טיפשות פשוט בחיים לא שמעתי על ה SS הזה..

• פותח/ת השרשור
קראתי את זה...
ברור שאני אעלה בנוזלים ובשומנים, אבל השאלה היא כמה.
אם אני אמנם במסה, ובמאזן קלורי חיובי, אבל אני מקפיד לאכול אוכל "נכון", החיטוב שלי יהיה קצר יותר?או שאם אני אוכל נכון ה SS הוא כבר לא יצליח לי?
פשוט כבר עשיתי מסה ואז חיטוב חודשיים וחצי ואין לי כח אחרי זה לסבול חודשייםן וחצי.
אני רוצה לעשות חיטוב ככה של שבועיים..אין לי בעיה להקפיד לאכול אוכלן נכון ולא שטויות, השאלה היא האם זה אפשרי..
ועוד שאלה על הדרך, את הפרס אפשר לעשות עם מוט שהוא לא חופשי?יעני עם המוט במכשיר..

קראתי את זה...
ברור שאני אעלה בנוזלים ובשומנים, אבל השאלה היא כמה.
אם אני אמנם במסה, ובמאזן קלורי חיובי, אבל אני מקפיד לאכול אוכל "נכון", החיטוב שלי יהיה קצר יותר?או שאם אני אוכל נכון ה SS הוא כבר לא יצליח לי?
פשוט כבר עשיתי מסה ואז חיטוב חודשיים וחצי ואין לי כח אחרי זה לסבול חודשייםן וחצי.
אני רוצה לעשות חיטוב ככה של שבועיים..אין לי בעיה להקפיד לאכול אוכלן נכון ולא שטויות, השאלה היא האם זה אפשרי..
ועוד שאלה על הדרך, את הפרס אפשר לעשות עם מוט שהוא לא חופשי?יעני עם המוט במכשיר..

תראה בSS המטרה זה כמות גדולה של קלוריות בהתחלה תוכל לאכול נקי(3000) אבל כשכמות הקלוריות תעלה יהיה לך קשה אתה חושב שתצליח להחזיק 4000-5000 קלוריות נקי?

• פותח/ת השרשור
הבנתי..
ואם אני נגיד עושה את הSS כל עוד אני מצליח לעמוד באוכל הנקי, שזה יהיה בטח שלשה שבועות עד חודש לא?ואז אני מפסיק את זה..גם יהיו בטח כבר תוצאות לא?אמנם לא מפלצתיות אבל יהיו..ואז אני אעבור לAB
או שאני אחליט שאני מפסיק עם האוכל הנקי וממשיך עם הSS.
יש טעם להתחיל אם אולי אני מפסיק את ז ה אחרי חודש?או שזה תכנית לטווי ארוך ולעבוד על זה פרק זמן קצר יחסית זה סתם?

עם SS עדיף להמשיך עד שממצאים את ההתקדמות הליניארית או עד שמגיעים לאחוז שומן שממנו העליה כבר לא יעילה (בין 16 ל 20%, תלוי בבן אדם ועד כמה חשוב לו להיות חטוב), מה שבטוח ש3 שבועות זאת תקופה קצרה מדי, לפי הנתונים שפרסמת עדיף לך לעשות SS עד שתגיע לאחד מהמצבים הנ"ל. בקשר לאוכל, אין צורך לאכול "נכון" כמו שאתה קורא לזה, הדברים שכולם מסכימים שצריך להימנע מהם הם שומן טראנס וסוכר לבן, בכל שאר הדברים קלוריה היא קלוריה מה שאומר שאין ממש הבדל בין 20 גרם חלבון ו20 גרם שומן מהמבורגר ל20 גרם חלבון מחזה עוף ו20 גרם שומן מאגוזי מלך (חוץ מהאומגה 3 ו6 שיש באגוזי מלך). בקשר לשאלות לגבי אופן העלייה במסה מSS, אני מניח שהצורה שאתה מדבר עלייה היא "דפנישן" ופרופורציה, תראה מבחינת פרופורציה ראיתי מספיק אנשים שעשו והם עלו בצורה מאוד פרופורציונאלית, יותר מכל האנשים שראיתי שעלו בעבודה בפיצולים (חוץ מבודיבילדרים כן?), הדבר השני הוא דפנישן שזה בעצם עד כמה אתה חטוב, מSS יותר חטוב אתה לא תהיה, אבל אתה תעלה המון מסה (אם תנצל את התוכנית) ככה שאחרי החיטוב כבר יהיה לך מראה מכובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית