הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב מסה,מפחד לראות את המשקל עולה

• פותח/ת השרשור Hayu22
  • פורסם בתאריך

Hayu22

משתמש מתחיל
56
6
נק' מוניטין:
12
56
6
פרופיט
שלום לכולם
1.93 שוקל 82 על איזור 10 אחוז שומן אפילו פחות,מתאמן 7 חודשים התחלתי להתאמן אחרי שהייתי 106 קילו בשיא ועם הזמן התחטבתי.הגעתי לרמה של 82 קילו חטוב ועכשיו הגיע הזמן למסה ואני מרגיש שאני עולה על המשקל אני רוצה לעלות אבל מפחד לראות את המספרים עולים.
א.יצא שאני צריך לצרוך באזור 3000 קלוריות ביום,נראה לכם הגיוני?
ב.איך אני מתגבר על הבעיה הזו שאני רוצה לגדול ומבין שחייב לאכול בשביל לגדול אבל משום מה משהו עוצר אותי?
בשיא שלי 106 קג ועכשיו 82 קג.
מאוד רוצה לגדול והרבה מעירים לי שאני רזה מידי ואני גם מסכים איתם אבל משהו עוצר אותי כל הזמן

IMG_20170323_194427_883.jpg Screenshot_2017-03-26-22-03-27.png

נערך לאחרונה:
אין מה לעשות, אתה תצטרך ללמוד להתמודד עם הפחד הזה
אתה יכול לצמצם את השקיפות לפעם בשבוע ואז זה יראה פחות נורא

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת לצמצם את השקיפות לפעם בשבוע?
וזה נראה הגיוני שאני אמור לצרוך 3000 קלוריות כדי להיות בניטראלי?זה מה שיצא לי בכל המחשבונים ואפילו קצת יותר..

מה זאת אומרת לצמצם את השקיפות לפעם בשבוע?
וזה נראה הגיוני שאני אמור לצרוך 3000 קלוריות כדי להיות בניטראלי?זה מה שיצא לי בכל המחשבונים ואפילו קצת יותר..
התכוונתי שקילות... טעות שלי
ונראה לי קצת מוזר 3000, אבל עם הגובה והמשקל שלך זה אפשרי

בתור שמן לשעבר אני מבין אותך. באמת שמבין.

גם לי עד עכשיו לא כיף לראות שאני עולה במשקל (אפילו שלפי הדעה של מי שמכיר אותי, עליתי בעיקר בשריר). מה שאני מציע לעשות זה פשוט לא לעלות על המשקל. מדובר במספר שמכיל בתוכו לא רק כמה אתה "שמן" אלא גם שריר, נוזלים, מאגרי גליקוגן ומה לא.
אז שוב, העצה שלי היא פשוט לאכול כמו שצריך למסה ולא לעלות על המשקל. יש לך מראה בבית (או במכון) ופשוט תעקוב לפי העין איך אתה נראה. ברגע שאתה מגיע למצב שאתה מרגיש שאתה כבר יותר מידי "שמן" פשוט תפסיק.

נ.ב אתה רזה מידי לטעמי. כל הכבוד על ההרזייה אבל אל תיכנס למעגל של פוביה מאוכל ואל תילחץ אם יהיה יותר "מה לתפוס" כמו שאומרים.

נ.ב(2) מלבד המראה החיצוני שלדעתי זאת הדרך הטובה ביותר לעקוב אחר התקדמות למפחדי משקל (כמוני) גם עלייה במשקלי עבודה היא לא פחות חשובה. לכן, גם שים לב פעם בכמה זמן איך אתה נראה בראי אבל גם שים לב אם אתה עולה או לא במשקלי העבודה משום שאם לא, אז אין התקדמות

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שקילות... טעות שלי
ונראה לי קצת מוזר 3000, אבל עם הגובה והמשקל שלך זה אפשרי
כן את האמת שלפעמים אני מתפתה להישקל בתדירות גבוהה..בכל מקרה זה עדיין מקשה עליי לראות את המספרים עולים ולמרות שהגוף רוצה הראש לא נותן
בתור שמן לשעבר אני מבין אותך. באמת שמבין.

גם לי עד עכשיו לא כיף לראות שאני עולה במשקל (אפילו שלפי הדעה של מי שמכיר אותי, עליתי בעיקר בשריר). מה שאני מציע לעשות זה פשוט לא לעלות על המשקל. מדובר במספר שמכיל בתוכו לא רק כמה אתה "שמן" אלא גם שריר, נוזלים, מאגרי גליקוגן ומה לא.
אז שוב, העצה שלי היא פשוט לאכול כמו שצריך למסה ולא לעלות על המשקל. יש לך מראה בבית (או במכון) ופשוט תעקוב לפי העין איך אתה נראה. ברגע שאתה מגיע למצב שאתה מרגיש שאתה כבר יותר מידי "שמן" פשוט תפסיק.

נ.ב אתה רזה מידי לטעמי. כל הכבוד על ההרזייה אבל אל תיכנס למעגל של פוביה מאוכל ואל תילחץ אם יהיה יותר "מה לתפוס" כמו שאומרים.

נ.ב(2) מלבד המראה החיצוני שלדעתי זאת הדרך הטובה ביותר לעקוב אחר התקדמות למפחדי משקל (כמוני) גם עלייה במשקלי עבודה היא לא פחות חשובה. לכן, גם שים לב פעם בכמה זמן איך אתה נראה בראי אבל גם שים לב אם אתה עולה או לא במשקלי העבודה משום שאם לא, אז אין התקדמות
כאן בדיוק הבעיה,מפריע לי מאוד שאני תקוע במשקלי עבודה ואני מודע שזה נטו בגלל התזונה,ובכל זאת לא מאפשר לעצמי לאכול עוד עד שזה מגיע למצב שההורים שלי מעירים לי ואז אני כבר מבין שהמצב בעייתי ואני חייב להתחיל לדחוף.
מה גם שכל מי שקצת מבין והתעניינתי איתו אומר שגם אם אני יגיע ל90 קילו אבל יעשה זאת נכון ובזהירות אני לא אראה שמן כי החיטוב שלי עכשיו ברמה גבוהה

• פותח/ת השרשור
אני עובד על עצמי ואין ספק שעכשיו אני כבר מבין שזה לטובתי וזה חלק מהתהליך,בידיעה שגם אם אני אשמין קצת יש לי את הידע לחטב בקלות ככה שלא אמור להיות לי סיבה לפחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית