אני יודעת שזה ארוך אבל בבקשה תראו עד הסוף! זה סוג של כבר עלה אצלי באחת השאלות אבל אף פעם לא מסודר ואני באמת חייבת תשובה שתעזור לי לדעת אם זה בסדר ונורמאלי, או שזה מזיק לגוף ויש לזה השפעה. הייתי אוכלת אכילה ״נקייה״ שזה אומר אוכל מאודה- ירקות מאודים עם דג בתנור, בערב לחם מלא וגבינה, או טונה ובבוקר ברנפלקס, פרי שקדים וכו.. עכשיו רציתי לדעת אם נגיד שבמהלך השבוע אני עושה ככה- מסעדה יום בשבוע שבה אבחר כל משהו- פסטה בשמנת/ המבורגר וציפס/ שניצל וציפס/פיצה / או מנות פתיחה ועיקרית לפי המסעדה.. ועוד יום נוסף שבו אבחר משהו ביתי (משהו שאמא מכינה רק מציינת שזה אוכל עם הרבה שמן - פתיתים ואיזשהו שניצל קפוא בתנור, או ספגטי ושניצל, או קוסקוס וקציצות, או ממולאים, אורז ותירס וכו.. ועוד יום של משהו מתוק בחוץ- קרפ עם שוקולד ומקופלת, פרוזן יוגורט עם שוקולדים, גלידה ורטבים, פנקייק, ועוד יום של משהו מתוק בבית- לחמנייה עם ממרח שוקולד או חלווה או ריבה, או גלידה ביתית כמו מגנום או משהו אחר, או מעדן שוקולד כלשהו מילקי/ קרלו וכו.. רציתי לדעת אם בשבוע לאכול את הדברים האלה זה הורס או משפיע על הגוף? אדם רגיל אוכל את כל ה״גאנק״ הזה ביום יום? זה יותר מדי אוכל לא בריא לאכול בשבוע כל שבוע? זה ישמין? או ״ילכלכך״ את הגוף?