הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט

HenDanino

משתמש פעיל
328
123
נק' מוניטין:
359
328
123
אהלן,
בזמן האחרון אני מרגיש שהטכניקה שלי בדדליפט פשוט לא נכונה.. הגב מתעגל לי בקלות ונראה לי שהנקודת מוצא שלי או הדרך שבה אנע מושך שגויה. אשמח לביקורת על הטכניקה

**לא נכשלתי בקטע של "אני לא יכול להרים את זה" אלא פשוט לא הרגיש לי טוב. זה לא משקל שיא

תודה רבה:)

שנייה לפני ההרמה, אחרי שכבר נכנסת לסט אפ, אתה דוחף עם השוק את המוט רחוק ממך, ואז אתה מתאמץ להחזיר אותו למקום
בדיוק.
הסט-אפ שלך כולל מותניים נמוכים מדי, וזה שם את הכתפיים שלך מאחורי המוט ושולח את המוט קדימה עם השוקיים - ולכן המאמץ שלך להרים אותו כולל רכיב אופקי (הרבה יותר קשה והגב מתעגל).
אז כדאי לעשות סט-אפ טיפה יותר ארוך לפני כל חזרה, ליישר את הרגליים יותר, כתפיים מעבר למוט - ואז להרים חזה ולמשוך.

• פותח/ת השרשור
נסיתי היום ליישם את העצה שלכם, הרגיש קצת יותר טוב אבל עדיין מרגיש לי שמשהו מתפקשש.. אני מרגיש שבחזרות האחרונות הגב של מתעגל וזה גם מקשה עליי בנעילה. יכול להיות שאני סתם מדמיין והכל תקין אז הנה סרטון מהיום(אותו משקל ד"א)

נסיתי היום ליישם את העצה שלכם, הרגיש קצת יותר טוב אבל עדיין מרגיש לי שמשהו מתפקשש.. אני מרגיש שבחזרות האחרונות הגב של מתעגל וזה גם מקשה עליי בנעילה. יכול להיות שאני סתם מדמיין והכל תקין אז הנה סרטון מהיום(אותו משקל ד"א)

זה עדיין נראה די אותו הדבר, ברוב החזרות בית השחי נמצא די הרבה יחסית לפני המוט, וזה גורם לגב שלך להתקפל

• פותח/ת השרשור
זה עדיין נראה די אותו הדבר, ברוב החזרות בית השחי נמצא די הרבה יחסית לפני המוט, וזה גורם לגב שלך להתקפל
ניסיתי להצמיד את המוט לרגליים ולא לתת לו להתקדם ברגע שאני נשען אחורה .. "ברוב החזרות בית השחי נמצא די הרבה יחסית לפני המוט" - מה אני אמור לעשות ? להשען יותר אחורה/קדימה ? משהו אחר ?
תודה על העזרה

עדיין, נסה להשאיר את הידיים כמה שיותר מאונכות לרצפה.
אישית גם לי הייתה את הבעיה הזאת, פעם משכתי עם מוט ממש רחוק מהגוף, עכשיו הטכניקה שלי ממש טובה אבל המשקל יותר נמוך, נסה להוריד משקל ולשפר את הטכניקה.

כמו שאמרו מעליי, אתה נמצא יותר מידי קדימה. גם הבית שחי שלך נמצא מעבר למוט. לא יודע לגבי אגן גבוה מידי או נמוך מידי... זה קשור ליחד טורסו רגליים. אם יש לך רגליים (בדגש על ירכיים) ארוכות אז אתה אמור להיות עם אגן גבוה ואם יש לך רגליים קצרות אז עם אגן יותר נמוך.
מה שגם אתה נכנס לסט-אפ, ננעל ואז בשנייה שמתחיל למשוך כל הגב עליון שלך קורס תחת המשקל

ניסיתי להצמיד את המוט לרגליים ולא לתת לו להתקדם ברגע שאני נשען אחורה .. "ברוב החזרות בית השחי נמצא די הרבה יחסית לפני המוט" - מה אני אמור לעשות ? להשען יותר אחורה/קדימה ? משהו אחר ?
תודה על העזרה
להישען יותר אחורה
תודה על העזרה
להישען יותר אחורה

ליישר ברכיים יותר, ולעשות הכנה יותר ארוכה לקראת כל חזרה - ובהכנה הזו תיישר את הגב יותר (כאילו תרים את החזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית